Top service, maak vaak gebruik van de likes. Komt altijd goed optijd binnen.
Gaf me veel meer dan ik had besteld de service is heel goed de delivery is snel meestal instant en ze zijn betrouwbaar
Unlock the Power of Social Media with Audience Raise – Elevate Your Instagram, YouTube, and TikTok Presence. The Social Media World Is Yours!
Nederland
- audienceraise.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb mijn volgers snel en zonder…
Ik heb mijn volgers snel en zonder problemen ontvangen. Alles werd netjes afgehandeld zoals beloofd. De ondersteuning was duidelijk en professioneel. Ik ben tevreden met de service.
Volgers werden netjes geleverd en alles…
Volgers werden netjes geleverd en alles verliep soepel. De levering ging sneller dan verwacht. De service was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een goede ervaring overall.
Volgers netjes ontvangen
Volgers netjes ontvangen, kwam snel en goed geholpen!
Top service
Top service, maak vaak gebruik van de likes. Komt altijd goed optijd binnen.
Fraude
Ik heb niet mijn views gekregen die ik zou moeten krijgen geld weggegooid nooit aankopen hier doen.
Ik heb voor youtube abonees gekocht en…
Ik heb voor youtube abonees gekocht en ze komen niet maar vergeet niet te abonneren op Bryan_S77
Oplichters
Oplichters. Geen confirmatiemail gekregen en ook niks van wat ik heb besteld.
Pas op voor je geld want je wordt OPGELICHT
Helemaal geen volgers gekregen, puur weggegooid geld. Dan wil je contact met ze opnemen maar zoals voorspelbaar reageert helemaal niemand. Echt een schande dat dit mag bestaan, pure corruptie. Bespaar je de oplichting dus koop hier absoluut niks
Slecht
Slecht. Niks ontvangen en na app contact geven zij aan dat de slechte reviews van mensen zijn die na 10 minuten al de diensten verwachten, nou ik heb na 11 dagen nog niks ontvangen en op de appjes wordt ook niet meer gereageerd. Mijn advies is om niks bij hun te bestellen.
Betaald voor 2500 volgers en NIKS gekregen
Na betaald te hebben voor 2500 volgers op tiktok,...kreeg ik ze snel. Helaas na enkele dagen waren al mijn 2500 betaalde volgers weer verdwenen.Na whatsapp verkeer werdt mij "tot 3 keer toe "gezegd dat ik mijn volgers weer terug zou krijgen. Er was een probleem met de drop zeiden ze. Nu zijn wij 8 dagen verder en ik heb nog geen enkele volger terug gekregen. Ze reageren niet meer op mijn whatsapjes. Schandelijk dat je zo met je klanten omgaat. Zo verdien je ze snel. Ik heb mijn geld terug geeist,....maar tot op heden geen reactie meer gekregen. Ik heb nu bij een andere site volgers gekocht en dit is perfect gegaan!! Dus koop niks bij Audience Raise....ze innen je geld en je krijgt er niks voor!!! Pas op mensen....je wordt belazerd!!!!
super Tevreden
Super tevreden snelle service en ze zijn super snel binnen ik ga hier zeker vaker bestellen een aanrader
Top service en goedkoopste
Dit is fake
Dit is fake. Je bent je geld kwijt. Ik ben mijn geld ook kwijt. Ze reageren nergens op. Plz doe het niet!
Erg slechte ervaring met Audience Race
Ik heb 1000 volgers gekocht bij Audience Race. Vervolgens kreeg ik geen bestelbevestiging via de e-mail en ook de volgers werden niet geleverd. Na een paar dagen heb ik contact opgenomen via e-mail om te vragen wanneer ik het zou ontvangen, omdat er stond dat het snel geleverd zou worden. Na drie dagen nog steeds niks ontvangen.
Ik heb meerdere keren gemaild, gebeld en via WhatsApp geprobeerd contact te krijgen, maar zonder resultaat. Pas toen ik dreigde met het plaatsen van slechte reviews kreeg ik eindelijk een reactie. Ze vroegen naar mijn bestelling en mijn link, die ik netjes heb doorgestuurd. Daarna hoorde ik opnieuw helemaal niks meer en heb ik ook niks ontvangen.
Kortom: geen product geleverd, geen fatsoenlijk contact en erg onprofessioneel. Absoluut geen aanrader!
Keurig
Na miscommunicatie is alles netjes opgelost, dankje wel
Gaf me veel meer dan ik had besteld de…
It was realy good i got all the…
It was realy good i got all the followers in 5 min
Best site
Love these people they sent the followers etc very fast
Opgelet
Opgelet! Zijn een stelletje criminelen die van oplichten houden.. kan ze langs geen enkele manier bereiken en je geld ben je kwijt ! Opgelet is de boodschap!!
Vertrouw baar