De trui claimt van wol te zijn, mmaar is van polyester. De kwaliteit is abominabel. Het bedrijf reageert niet op mails. Niets bij bestellen zo een spijt dat ik trustpilot niet heb geraadpleegd akvor... Toon meer

Te kleine maat geleverd gekregen, hoofdprijs betaald en terugsturen of überhaupt reageren op berichten ho maar. Wat een flut bedrijf. Schaam je.

Aurora Mode is een bedrijf met als doel pure oplichterij! WEGBLIJVEN iedereen!!!! Ik bestel een setje (blouse en broek) maat M, krijg ik een S geleverd. Telefonisch contact opnemen lukt helemaal n... Toon meer

Het liefst had ik ze nog niet eens 1 ster gegeven!!! Waarderloos bedrijf wat alles gewoon direct vanuit China laat komen. AliExpress, Temu etc. verzenden overigens sneller en de artikelen zijn d... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slecht

Heel slecht, trap hier niet in. Als je een mail stuurt krijg je antwoord, dat ze respect voor je geduld hebben, dat ze erachteraan gaan, maar er gebeurd niets al ruim 3 weken wacht ik op een jas. Betaald en al. Begrip???? Mijn geduld is op. Ik heb rechtsbijstand ingeschakeld

23 januari 2025

Ik ben er ook ingetrapt i

Ik ben er ook ingetrapt ik heb een vest besteld op 22 december 2024 tot met 6 januari 2025 niks geleverd.
Want al als je kijkt naar de trace staat nog als in het begin.
Als ik dit van tevoren geweten had dan had ik nooit bij ze besteld

6 januari 2025

🫣ook ik ben er ingetrapt, wees gewaarschuwd!

Oh ook ik ben er ingetrapt en zie hier de slechte reviews..heb mooie 🫣 plastic te kleine witte gympen gekocht voor de prijs van 54 euro. Begin er maar niet aan om te retourneren, kost me meer dan t oplevert. Hopelijk kan ik hiermee andere waarschuwing. Leerles onderzoek eerst de reviews! Wees gewaarschuwd! Koop niets!

19 december 2024

Rechtsbijstand inschakelen kan helpen!

Omdat Aurora Mode niet meer dan een vieze dropshipping is, die te slecht is om mijn mails te beantwoorden heb ik de rechtsbijstand maar ingeschakeld. Omdat mijn order nog binnen de herroeping termijn viel, maar mijn verzoek tot annuleren volledig werd genegeerd wordt mijn aankoopbedrag vergoed! Dus bij deze dan ook de tip aan mensen die pas na aankoop deze reviews lezen: schakel je rechtsbijstand in. Ik ben blij dat ik mijn geld terugkrijg en hoop dat de praktijken van Aurora mode gestopt worden.

29 november 2024

Retourneren verloopt moeizaam

Het proces van bestellen en ontvangen verliep goed.

Retourneren verloopt heel moeizaam en je moet zelf pro-acrief zijn, anders kan het zi maar gebeuren dat je nooit meer iets hoort.

Ik heb artikelen met een bedrag van 265 euro terug gestuurd met track and trace op 1 okrober 2024. Retourneren kan alleen op eigen kosten. Dit was maar liefst 48 euro.
Volgens track and trace is de retourzending op 15 oktober aangekomen bij Aurora in China. Van Aurora zelf heb ik geen ontvangstbevestiging gekregen.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, kan alleen per mail.
Ik kreeg een Nederlands antwoord terug dat ze het uit gaan zoeken. Ik hoorde niets meer en heb weer contact opgenomen. Het antwoord was in grote lijnen hetzelfde. Tot op heden heb ik geen verder bericht ontvangen en mijn geld heb ik ook nog niet terug ontvangen.

5 december 2024

OPLICHTERS‼️❌HIER NIET BESTELLEN

OPLICHTERS‼️❌HIER NIET BESTELLEN

-SLECHTE KWALITEIT LIJKT HELEMAAL NIET OP DE FOTO.
-GEEN RETOUR!(40€ RETOUR ZELF TE
BETALEN MAAR JE KRIJGT GEEN ADRES)
-AUTOMATISCH ANTWOORD EN NA ENKELE MAILS GEEN ANTWOORD MEER.
-DE MAAT XL VOOR DAMES IS EERDER EEN KINDERMAAT.
SCHANDALIG‼️0 STERREN!

29 november 2024

Oplichters

Spullen komen uit China. Doen net of ze een winkel in Nederland hebben wat niet zo is. Zeer slechte kwaliteit en veel te duur. Terug sturen is ook moeilijk en klein pakketje terug sturen kost al rond de €20 en dan is het ook nog zeer onwaarschijnlijk dat je je geld terug krijgt. Let op…. Oplichters. Wees gewaarschuwd. Niets kopen dus

21 november 2024

Dit bedrijf heeft mijn bestelling NIET GOED AFGEHANDELD. SHAME ON THEM!!!

Dit bedrijf heeft mijn bestelling uiteindelijk geleverd. Duurde heel erg lang. Toen bleek dat het geleverde deels niet in orde was. Ik heb gemaild en uiteindelijk nooit meer iets van hen gehoord. Het betreffende kledingstuk kan ik nu niet meer retourneren, want de termijn is verlopen. KOOP NOOIT bij dit bedrijf iets, HET IS EEN ONBETROUWBARE LEVERANCIER VAN KLEDING!!!

20 oktober 2024

Kwaliteit is niet goed en verzending duurt heel veel langer dan gezegd

Verzending duurt 4 weken en komt van China aan plaats van Nederland s. Kwaliteit is niet goed. Linnen broek is niet linnen maar polyester. Retourzending is op kosten van de koper en moet niet naar Nederland maar naar China gestuurd worden. De verzendkosten zijn zo duur, dat ik het niet probeer, maar de bestelling in container voor oude kleding geef. Aurora-Mode is een ripoff. Je denkt je koopt van een Hollandse bedrijf, maar het is Chinees!

2 november 2024

Hallo.

Hallo.
Ook ik ben er ook ingetrapt. Ben er zo zuur van. Wat een oplichters. Denk je een leuke trui te bestellen nou een poetslap is nog beter.
Ik kreeg al een onderbuik gevoel toen het zo lang duurde voordat ik de trui kreeg. En ja hoor...een vodje en dan voor € 45.00.
Snap niet dat zo'n onderneming niet gepakt kan worden met deze oplichting. Ik was niet allert genoeg om eerst de revieuws te lezen. Ik ben echt boos

6 november 2024

Oplichting, bedrog, misleiding

Bizar! Oplichting, bedrog, misleiding! De bestelde jas was van schandalig slechte kwaliteit. De klantenservice is niet te bereiken. Verbinding wordt gewoon verbroken. Ik ga de media inschakelen. Geen retourlabel, de verzendkosten zouden minimaal 30 euro moeten kosten.

25 oktober 2024

KOOP AUB NOOIT IETS

Zelfs niet 1 ster waard. A.u.b. koop niks. Ik kwam er net te laat achter. Kleding is waardeloos en je vind ze aan een vierde van de prijs terug op Alie express. Identiek! Met dezelfde foto’s. En als je een mail stuurt krijg je een standaard mail terug. Niemand die je persoonlijk te woord staat. Schandalig dat mensen zo hun geld verdienen! Echt zoooo misleidend. Ik kan 98 euro aan rotzooi in de vuilbak gooien.

10 oktober 2024

Trap er niet in

Trap er niet in, troep uit China geen geld terug opereren onder veel verschillende namen op adres nieuwe erven 12 in Cuijk
Leenders en Vink, Aurora, lekom trade

5 oktober 2024

Slechte service

Lange levertijden, artikelen terug sturen kost meer dan het artikel zelf. Op de 15% die ze beloven terug te betalen wacht ik nog steeds

3 oktober 2024

Leugenaars,

Leugenaars,
Stof klopt niet. Polyester in plaats van linnen, verschrikkelijk kwaliteit, onmogelijk retourneren
Veel geld voor niets
Hoop bestaat iets om zo mensen naar de strafbank te sturen. Zal het opzoeken en aanklagen

13 september 2024

Klanten worden bedrogen

Klanten worden bedrogen, misleid en voor de gek gehouden. De producten op de site komen niet overeen met wat er wordt opgestuurd. Ik roep iedereen op om aangifte te doen tegen dit bedrijf en een melding in te dienen bij het inspectieteam van de belasting, zodat deze persoon wordt aangepakt.

25 september 2024

Is dit jouw bedrijf?