De trui claimt van wol te zijn, mmaar is van polyester. De kwaliteit is abominabel. Het bedrijf reageert niet op mails. Niets bij bestellen zo een spijt dat ik trustpilot niet heb geraadpleegd akvor... Toon meer

Te kleine maat geleverd gekregen, hoofdprijs betaald en terugsturen of überhaupt reageren op berichten ho maar. Wat een flut bedrijf. Schaam je.

Aurora Mode is een bedrijf met als doel pure oplichterij! WEGBLIJVEN iedereen!!!! Ik bestel een setje (blouse en broek) maat M, krijg ik een S geleverd. Telefonisch contact opnemen lukt helemaal n... Toon meer

Het liefst had ik ze nog niet eens 1 ster gegeven!!! Waarderloos bedrijf wat alles gewoon direct vanuit China laat komen. AliExpress, Temu etc. verzenden overigens sneller en de artikelen zijn d... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ontzetten slecht.

Ontzetten slecht.. wat je besteld klopt
Voor geen meter en het moet retour naar China op eigen kosten.

13 september 2024

Zeer slaechte kwaliteit

Besteld bij deze bedrijf omdat de site .nl, en dus dacht ik Nederlands. Echter werd mijn bestelling vanuit China verzonden.
Eerst werd i.p.v. 1+1 gratis twee verschillende producten gestuurd. Dan bij het openen van het gewenste product leek het niet op wat werd voorgedaan in de reclame. Wanneer ik wilde retour sturen bleek dat het naar China moest en ook op eigen kosten. Gelet de kosten was het niet de moeite waard dus te veel betaald voor iets wat gewoon rotzooi was.

7 september 2024

Oplichters!!!

Oplichters! Trap er niet in! Nog geen enkele ster verdienen ze!!
Ze bestellen de producten in China, die van zeer slechte kwaliteit zijn, verkopen het vele malen duurder en retourneren kan dan alleen naar China voor 23-108 euro! Hoe zulke mensen met zichzelf kunnen leven!!

2 september 2024

NOOIT iets bestellen, oplichterij!

Het liefst had ik ze nog niet eens 1 ster gegeven!!!

Waarderloos bedrijf wat alles gewoon direct vanuit China laat komen. AliExpress, Temu etc. verzenden overigens sneller en de artikelen zijn daar goedkoper.

Maatvoering klopt niet (XXL besteld en ontvang een S) en retourzenden kan enkel direct naar China en kost minimaal € 23 en kan oplopen naar € 108,50. NOOIT iets bestellen dus!

20 augustus 2024

WEGBLIJVEN bij Aurora Mode, MALAFIDE

Ik bestel een setje (blouse en broek) maat M, krijg ik een S geleverd.
Telefonisch contact opnemen lukt helemaal niet, je krijgt een computerstem die aangeeft dat iedereen bezet is... Elke dag opnieuw al 14 dagen aan een stuk... Mails blijven onbeantwoord...Daar zit gewoon helemaal niemand!! Correctie, daar zit 1 persoon die op een oneerlijke manier onze centen netjes ontvangt en ons vierkant uitlacht!

5 augustus 2024

Onvoorstelbaar

Ik schaar me volledig achter de talrijke negatieve ervaringen met Aurora. Nooit meegemaakt dat een on-line firma dergelijke praktijken kan en mag gebruiken. De kwaliteit en de maten zijn niet te vertrouwen en de onvoorstelbare soap rond het retourneren is schandalig. Mijn eerste en zeker mijn laatste bestelling. Men zeggen het voort.

26 juli 2024

0 sterren! Zeer teleurstellende ervaring - slechte kwaliteit en onredelijke retourvoorwaarden

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Aurora Mode en mijn ervaring was buitengewoon teleurstellend. De producten die ik ontving, waren van zeer slechte kwaliteit, kwamen niet overeen met de beschrijving op de website en de maten klopten totaal niet.

Toen ik contact opnam met de klantenservice om de producten te retourneren, boden ze aanvankelijk slechts 15% terugbetaling aan als ik de producten zou houden. Na meerdere e-mails heen en weer verhoogden ze dit naar 30%, maar dit was nog steeds onacceptabel gezien de kwaliteit van de producten.

Uiteindelijk boden ze aan om een volledige terugbetaling te doen, maar alleen als ik de producten naar China zou retourneren. De retourkosten hiervoor zouden echter tussen de €23 en €108,50 liggen, wat ik onredelijk vind. Volgens de EU-richtlijn consumentenrechten heb ik recht op een volledige terugbetaling zonder onredelijke kosten, aangezien de producten niet aan de beschrijving voldoen en van slechte kwaliteit zijn.

Ik heb herhaaldelijk verzocht om een Europese retouroptie of een volledige terugbetaling zonder de producten terug te hoeven sturen, maar dit werd geweigerd. De klantenservice was niet behulpzaam en het hele proces was erg frustrerend.

Ik raad iedereen af om bij Aurora Mode te bestellen. De producten zijn van lage kwaliteit en de retourvoorwaarden zijn onredelijk en klantonvriendelijk. Bespaar jezelf de moeite en koop ergens anders.

12 juli 2024

Pure oplichting

Schoenen besteld die achteraf op Ali Express 8 euro ipv 60 euro kostten. 3 Weken duurde de levering. Ik heb ze nog netjes teruggestuurd voor 26 euro en ook dat geld ben ik kwijt want ik heb nooit meer iets gehoord. Dus trap er niet in!!!

22 mei 2024

Dropshipper

Dit is gewoon een ordinaire dropshipper. Dus je moet 2 weken wachten wordt niet vanuit nederland verzonden. Kan je het beter zelf op Ali/Temu bestellen.

Goedkope kwaliteit voor de prijs die je betaald.
Jammer zou Aurora sieren als ze dit vermelden op de site, maar dan krijgen ze vast geen orders meer.

9 juli 2024

Nog geen ster waardig

Nog geen ster waardig
Een linnen zomer broek besteld
Het kwam in een China tas, gekreukt slecht gestikt slechte goedkope kwaliteit
Waar ik van baal is dat het een waarde heeft van 3 euro en ik veel meer heb uitgegeven
De beloften op de website niet waar kunnen maken
Mensen trap er niet in!

29 juni 2024

Oplichters

Oh wat baal ik dat ik mezelf heb laten oplichten. Gisteren meerdere jurken besteld, omdat de recensies op de website van trustpilot goed waren. Een vriendin wees mij na het zien van de jurken op de reviews op Google. Ze zijn niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoord. Als je er verder induikt zie je inderdaad dat het China is en geen Nederlandse partij. Na het zien van alle reviews vrees ik het ergste. Heb ook nog jurken een jurk besteld op Faire Amsterdam en dat is dus dezelfde partij. Beide hetzelfde rekeningnummer. En ook die hebben goede reviews staan op hun eigen trustpilot site.

27 juni 2024

Mega slecht bedrijf

Mega slecht bedrijf!
Wel vreemd dat op de website zelf alleen maar goede reacties komen te staan terwijl dit zeker niet terecht is!

22 juni 2024

Oplichters

En hier de zoveelste negatieve recensie. Wat je ontvangt lijkt in de verste verte niet op wat je besteld hebt en je kunt fluiten naar je geld.
Hoop dat deze oplichters snel gestopt worden.

21 juni 2024

Item ontvangen wat helemaal niet op de…

Item ontvangen wat helemaal niet op de foto lijkt op de webshop. Diep triest dat je het zelf moet terug sturen naar China wat dan boven de 25 kost. of je kunt het milieu steunen om het niet te doen en maar 15% van aankoopbedrag terug krijgen.
Diep triest dit. Aurora mode schaam je eigen

18 juni 2024

Ik heb de zelfde ervaring

Ik heb de zelfde ervaring. Doordat adres in Cuijk is ben ik er ook ingestonken. Slippers te groot waren 45€.
Wilde ik ze terug sturen zou me dat iets van 25€ kosten. Heb ze maar gehouden, kreeg 8,99 korting.
Heb nu slippers waar ik niets aan heb. En weggeven is toch ook niet de bedoeling.
1 ster is al teveel.
Makkelijk geld verdienen voor 1 mans zaak

4 mei 2024

Zelfs 1 ster is nog te veel waardering

Zelfs 1 ster is nog te veel waardering. Als ik had geweten dat mijn bestelling (2 paar slippers) uit China moest komen had ik deze om te beginnen al niet bij Aurora besteld. De slippers waren ongeveer 2 maten te klein en terugsturen kon wel, maar was volgens hen niet wenselijk (ivm milieu... stop dan ook met ze hier te koop aanbieden!). Als ik het milieu net als zij een warm hart toe droeg mocht ik de slippers houden en kreeg ik 20% van mijn bestelwaarde retour. Ik heb daar maar mee ingestemd, niet omdat ik zo te spreken was over dat voorstel, maar omdat ik het milieu écht niet wil belasten door een vliegtuig vol ongewenste artikelen naar China terug te sturen.
Overigens heb ik nog eens gekeken in de levervoorwaarden van Aurora en daar valt niet terug te vinden dat de spullen vanuit China geleverd worden. Pas onderaan de pagina met retourbeleid wordt daar iets over gezegd. SLECHT!

30 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?