Igen i år glædede min mand mig med en flot fødselsdagsgave. Diamantørestikker i serien Veronica - som matcher min halskæde af samme navn. Som altid fik vi en fantastisk kundebetjening og rådgivning. I... Toon meer
Fantastisk service som var langt mere end man kunne forvente/forlange. Bestilte 4 ringe og de ankom dagen efter, de var desværre for små og skulle nå ombytning til dagen efter, da jeg stod og sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fin service og hurtig levering. Super flot indpakning. Venlig og meget hjælpsom kundeservice 👍 Dog super ærgerligt at opdage, 2 dage efter min bestilling er ringen sat ned med 100kr. Lidt æv, men så... Toon meer
Virkelig de fineste diamantsmykker, som kan bruges både til hverdagsbrug og fest. Man kan se, at der er lagt tid og penge i at udvælge de rigtige diamanter og gøre hvert smykke specielt. Samtidig er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sølv og forgyldte ringe og øreringe samt diamantsmykker.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Antwoord van Avelure Jewelry
Fantastisk service som var langt mere…
Fantastisk service som var langt mere end man kunne forvente/forlange.
Bestilte 4 ringe og de ankom dagen efter, de var desværre for små og skulle nå ombytning til dagen efter, da jeg stod og skulle rejse. Ringede til dem og de sendte fire nye i rigtig størrelse afsted UDEN at jeg skulle ind og lægge det fulde beløb ud indtil jer kunne returnere - altså de havde for næsten 2500 kroner ude og løbe og jeg skulle ikke løfte en finger. De nye ringe landede dagen efter og jeg fik dem med på ferie.
De absolut bedste anbefalinger herfra - jeg handler der helt sikkert igen.

Antwoord van Avelure Jewelry
La la - ikke lige min smag
Servicen er fin og pakken kom hurtigt og flot indpakket. Der bliver gjort meget ud af indpakningen.
Smykket i sig selv er jeg ikke så imponeret af. Guldbelægningen har en kunstig gul farve sammenlignet med de andre mærker (Spinning og Christina W) jeg har. Jeg har ingen ide om, hvordan kvaliteten vil være i længden.
Jeg har ikke tænkt mig at købe der igen.

Virkelig god service!!
Virkelig god service!!!
Ikke sidste gang køber fra hjemmesiden !

Antwoord van Avelure Jewelry
Super go og hurtig levering
Super go og hurtig levering. Fik min vare på under 24 timer. Vil hel klart handle der igen

Antwoord van Avelure Jewelry
Super service. Fantastiske flotte smykker, et sted jeg helt klart vil handle igen, mange anbefalinger herfra.

Antwoord van Avelure Jewelry
Super hurtig og god kunde service 🙏🏻
Super hurtig og god kunde service 🙏🏻, alt spillede bare og fik varen meget hurtig

Virkelig fornem service
Helt igennem fantastisk service fra dette firma! Jeg bestilte en ring i den størrelse jeg selv vurderede ville være den rette. Den blev leveret allerede efter 2 dage - desværre var den for stor på alle fingre :-( skrev til diamantstøv, og blev med det samme svaret af Katrine (tror jeg hun hed) at hun ville sende mig en mindre størrelse, og så kunne jeg blot returnere den for store ring eller begge, når jeg havde prøvet den der var mindre. Altså sendte hun en ny ring u/b, og den kom allerede dagen efter jeg skrev til dem. Det er virkelig hurtig og flot service! Og jeg er så glad for min fine ring der symboliserer min afdøde hest 💕 - så 5 kæmpe store stjerner herfra!

Antwoord van Avelure Jewelry
God service og mega hurtig levering
God service og mega hurtig levering. Klart en anbefaling værd. Købte et par øreringe til min kæreste, som spiller 100% ☺️

Fantastisk service
Fantastisk service
Da jeg havde bestilt en ring der skulle byttes til anden størelse, sendte de et returnerings mærke på deres regning :-)
Smuk ring (-:

Antwoord van Avelure Jewelry
Kanon flot hjemmeside med super fede…
Kanon flot hjemmeside med super fede billeder.
Flot og lækker indpakning og hurtig levering.
Dog levede ringen ikke op til billedet og syntes den var lidt for dyr til det man fik.
Sendte retur og fik alle penge igen. God kundeservice.

Antwoord van Avelure Jewelry
det er sådan en god side
det er sådan en god side. Jeg er så tilfreds med den ting jeg købte og den var så flot pakket ind. jeg vil 100% købe herfra igen.
ps- leveringstiden var 2-3 dage:)

Har været så tilfreds
Har været så tilfreds! Ringen lever op til mine forventninger, derudover har deres service været til perfektion.