Avelure Jewelry Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen i år glædede min mand mig med en flot fødselsdagsgave. Diamantørestikker i serien Veronica - som matcher min halskæde af samme navn. Som altid fik vi en fantastisk kundebetjening og rådgivning. I... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service som var langt mere end man kunne forvente/forlange. Bestilte 4 ringe og de ankom dagen efter, de var desværre for små og skulle nå ombytning til dagen efter, da jeg stod og sk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og hurtig levering. Super flot indpakning. Venlig og meget hjælpsom kundeservice 👍 Dog super ærgerligt at opdage, 2 dage efter min bestilling er ringen sat ned med 100kr. Lidt æv, men så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig de fineste diamantsmykker, som kan bruges både til hverdagsbrug og fest. Man kan se, at der er lagt tid og penge i at udvælge de rigtige diamanter og gøre hvert smykke specielt. Samtidig er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenontwerper

Geschreven door het bedrijf

Sølv og forgyldte ringe og øreringe samt diamantsmykker.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjemme side altid klar til…

Fantastisk hjemme side altid klar til at hjælpe

10 december 2020

Hej Stine

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig hurtig levering i smuk…

Dejlig hurtig levering i smuk smykkeæske... ring lige så smuk så på billede og levede op til forventning... ikke sidste gang jeg handler hos Diamantstøv

10 december 2020

Hej Hanne

Dejligt, at du var tilfreds med det hele! Vi ser frem til at give dig en lige så god oplevelse næste gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har jeg fået SÅ god en…

Aldrig har jeg fået SÅ god en kundeservice! Ombytning til større størrelse gik lettere end smurt! Flotteste indpakning jeg nogensinde har set!
Her handler jeg helt sikkert igen!

20 oktober 2020

Hej Channie

Tusind tak for den sødeste anmeldelse! Det er kunder som dig, som gør os motiveret til at yde vores bedste, så tak!

7 september 2020

Antwoord van Avelure Jewelry

Hej Tissetrolden (sjovt navn! :))

Tusind tak for anmeldelsen!

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Hurtig levering.

4 september 2020

Hej Mette

Tak for den gode anmeldelse! Det er vi glade for at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin ring og virkelig hurtigt…

Meget fin ring og virkelig hurtigt levering.
Alle pengene værd.

31 augustus 2020

Hej Søren

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for at høre!

Flot ring

Super hurtig levering, ringen kom dagen efter den var bestilt. Virkelig flot ring til en god pris og den kom i en rigtig fin gaveæske. Handler helt sikkert her igen.

17 augustus 2020

Hej Jeanette

Tusind tak for din anmeldelse! Vi gør os meget umage for at levere den bedste service og kvalitet, så vi bliver så glade, når kunder som dig sætter pris på det. Tak!

10/10

Fast shipping, good prices, great quality and lively packing regardless of the price of the of the ring. 10/10

3 augustus 2020

Hi Martin,

Thank you so much for those kinds words. We’re happy to hear that you were satisfied with everything!

Best regards,

Super god service.

Super god service.
Bestilte varen mandag og allerede tirsdag
modtog jeg pakken.
Kan virkelig anbefales

9 juni 2020

Hej Irene

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi håber også, at produktet levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og så flot ring ☺️

27 maart 2020

Antwoord van Avelure Jewelry

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at ringen levede op til dine forventninger 😊

Fuldt tilfreds...

Fuldt tilfreds...
Hurtig levering...

29 januari 2020

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! Vi stræber altid på at gøre vores bedste, og derfor er det altid en fornøjelse at høre, at vores kunder er fuldt tilfredse.

Bedste kvalitet

Bedste kvalitet - alt er perfekt😍😍😍
Kan hun anbefales!!

19 januari 2020

Hej Kaltrina

Tusind tak for din anmeldelse! Vi går meget op i vores kvalitet, så derfor bliver vi også superglade for at høre, at du også har lagt mærke til og værdsætter den gode kvalitet! 😊

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.
Har aldrig oplevet bedre

19 januari 2020

Hej Nicolai

Tusind tak for din anmeldelse! Hos os lægger vi stor vægt på god kundeservice, så dit kompliment betyder virkeligt meget for os, tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske smykker til gode priser

Fantastiske smykker til gode priser. Modtog hurtigt pakken, uden problemer. Flot pakket ind. Kan kun anbefale dem.

26 december 2019

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse! Vi bliver altid så glade, når vi hører, at en kunde er tilfreds med det hele.

Fuld tilfredshed

Jeg har købt et par fine øreringe hos Diamantstøv. Jeg er super tilfreds med mine øreringe, som kan bruges til hverdage eller arrangementer. Kvaliten er god, og de kom i en fin indpakning. Derudover, er deres service i top. De svarede hurtigt på mine spørgsmål. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Diamantstøv! Kan klart anbefales!

18 juli 2019

Antwoord van Avelure Jewelry

Hej Vanessa. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du blev glad for dine øreringe. Kærlige hilsner Diamantstøv

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, kæresten blev meget glad for sin gave, og kvalitet er on point!

10 juli 2019

Antwoord van Avelure Jewelry

Sådan! Det er altid en fornøjelse, at være en del af overraskelsen :)
Kærlige hilsner Diamantstøv

God kvalitet

De smykker jeg fik tilsendt var i rigtig god kvalitet og ligeså smukke som dem på hjemmesiden. De blev leveret i en rigtig flot indpakning. Jeg kan kun anbefale andre at handle deres smykker her.

Hej Julie
Tak for de fine ord. Vi gør os meget umage, og er glad for at alt var som forventet :)
Kærlige hilsner Diamantstøv

Stor anbefaling

Diamantstøv har de fineste smykker, og super god service med hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler der!

Hej Katrine
Det er heller ikke sidste gang, at vi vil levere sublim service :) Tak for handlen.

Super god service

Super god service! Både i forhold til levering og i forhold til at besvare eventuelle spørgsmål. Ikke sidste gang jeg handler der.

Hej Katrine
Tak for de fine ord. Håber smykket klæder dig :)