Wat een partij zeg. Bestelling binnen twee minuten na bestelling geannuleerd, toch verzonden. Direct contact opgenomen via mail, telefoon en whatsapp. Geen reactie. Uiteindelijk toch contact, het kon... Toon meer
Naar aanleiding van een kolfconsult bij een lactatiekundige de borstkolf van Baboa gekocht op hun eigen website. Ik wilde graag een handsfree borstkolf. Deze is fijn doordat je bovenaan op het scher... Toon meer
Fijne draadloze hands free kolven. Natuurlijk zijn er minpunten maar over het algemeen zijn ze zijn en steken ze boven de concurrentie uit als je niet drie keer zo veel geld uit wilt geven. De klanten... Toon meer
Op zich ben ik heel erg tevreden van de kwaliteit van het kolven, alleen doet mijn borstkolf na 2 maanden heel raar (onvoldoende zuigkracht, vacuum trekken van onderdeel in de kolf) Hopelijk raakt... Toon meer
Baboa is een innovatief en betrouwbaar merk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor moeders en hun baby's. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, richt Baboa zich op producten die het ouderschap gemakkelijker en comfortabeler maken. Baboa integreert cutting-edge technologie in zijn producten om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne ouders. Klanttevredenheid staat centraal bij Baboa, en hun voortdurende streven naar innovatie en excellente service heeft hen tot een vertrouwd merk gemaakt in de wereld van babyverzorging. Ervaar de zorg en toewijding van Baboa zelf en ontdek waarom zoveel ouders vertrouwen op hun producten. 'Women Deserve The Best'
Jan Oldenburglaan 16, 1861JT, Bergen, Nederland
- 0850737936
- info@baboa.nl
- baboa.nl
Baboa Kolf
Ik zou deze kolf iedereen aanbevelen. Het is super handig dat je als vrouw gewoon bezig kunt zijn met je dagelijkse bezigheden en ondertussen kan kolven. De opbrengst van de melk is even veel als met de reguliere kolf. De zuigkracht is top en is veel milder voor mijn tepels als de andere kolf die ik eerst had. Er was iets mis met een van mijn kolven en ik werd super goed geholpen en heb zelfs een nieuwe opgestuurd gekregen! De service is dus ook top. Met deze kolf hou ik kolven nu al veel langer vol.
Product werkt goed
Product werkt goed, geen opmerkingen. Enige minpunt vind ik de klantenservice ze zijn niet zo eerlijk geweest over de verzending.
Niet op tijd!
Mijn bestelling is al 3 weken niet verzonden. İk wil het annuleren en mijn geld terug ontvangen! hier wordt er ook geen rekening mee gehouden. Jammer!
Super goede service
Super goede service. Snel antwoord bij vragen of problemen. De kolf doet zeer goed wat hij moet doen
Zeer fijne borstkolf en goede service
Zeer fijne borstkolf, makkelijk in gebruik. Goede klantenservice bij Baboa
Super
Super!
Echt heel blij met mijn kolfapparaten. Ze zijn makkelijk in gebruik en super simpel om schoon te maken.
Ze waren aanbevolen door mijn kraamhulp en was zeker een goede tip!
Een heel mooi product de Baboa…
Een heel mooi product de Baboa borstkolf. Hele fijne en goede service verleend.
De kolf van Baboa is een echte…
De kolf van Baboa is een echte aanrader. Je hebt je handen vrij zodat je ondertussen tijd hebt voor je kindje. De verschillende standen zijn erg fijn en hij is makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het product snel geleverd en ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd!
Super fijne kolf!
De borstkolf van Baboa is echt een uitkomst! De kolf heeft verschillende standen en werkt heel makkelijk. Ook is het heel fijn dat deze draadloos is. Je kunt je dagelijkse werkzaamheden gewoon uitvoeren tijdens het kolven. Ik zou iedereen twee kolven aanraden van Baboa!
Goed
Helemaal super!
Als verrassing voor mijn vrouw een borstkolf bij Baboa gekocht en ze is er super blij mee. Service van Baboa was ook top, snel geleverd en after service ook goed.
Hele goede borstkolf
Deze borstkolf is heel handig voor als je je handen vrij wilt houden. Gekocht voor mijn vrouw en ze is er heel erg blij mee.
Top kolf.
Was de Baboa borstkolf er maar toen ik mijn eerste kindje kreeg. De kolf werkt super goed en houdt mijn melkproductie goed op gang. Vooral fijn dat ik mijn handen echt vrij heb tijdens het kolven, dus ik kan alles doen wat ik wil. Koken, schoonmaken, werken, spelen met mijn kids en ga zo maar door. Aanrader dus! Vooral als je er 2 hebt.