Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Toon meer
God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.
Elmegårdsvej 20, 8361, Aarhus, Denemarken
- hsk@babylon-huset.dk
- babylon-huset.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk bryllup
Jeg vil gerne takke mange gange for den fantastiske service, I leverede til mit bryllup. Fra begyndelsen har alt været upåklageligt. Kommunikationen med ejeren har været problemfri, altid punktlig til vores møder, og I har virkelig forstået og taget hensyn til vores ønsker. Alt, hvad vi talte om, blev nøje noteret.
På selve dagen blev vores forventninger opfyldt, da vi trådte ind i lokalet, præcis som vi ønskede det. Maden og servicen imponerede vores gæster, og det glæder os meget, at Babylon Huset spillede en afgørende rolle i at løfte denne oplevelse til noget helt ekstraordinært. Tak for at være med til at gøre vores bryllupsdag utroligt perfekt!

Rigtig flot lokale
Rigtige flot lokale med flotte omgivelser. God service under hele begivenheden. Et sted hvor der er styr på tingene👍

Rigtig god kommunikation
Vi har valgt at afholde både vores hennafest og bryllup hos Babylon Huset, og vi er meget tilfredse med begge begivenheder.
Hamid og Henry har været fantastiske at samarbejde med, da de har holdt os opdaterede med nye dekorationsmuligheder og tilvalg, som vi frit må gør brug af. Både vi og vores gæster har haft en rigtig god oplevelse.
Stor tak til Babylon Huset
En stor tak til Babylon Huset for at arrangere et fejlfrit bryllup. Alle løfter blev opfyldt under festen, og vi var især glade for at vi gik medfølgende gnistrende fontæne. Der var rigeligt med mad, og vi kan klart anbefale dem til din kommende begivenhed.
Hilsen Mohammed og Aya

Anbefaling
Har været her et par gange og der har altid været styr på tingene. Kæmpe anbefaling herfra

Smukke omgivelser
Forrige weekend deltog jeg i et bryllup, og her fik vi en rigtig god oplevelse. Stedet var imponerende med smukke omgivelser, og vi blev forkælet med lækker mad i rigelige mængder. Én lille ting, der måske kunne forbedres til kommende begivenheder, er at tjekke toiletterne en enkelt gang i løbet af aftenen.
Kristina Nielsen

Antwoord van Babylon Huset
Vi blive imødekommet rigtig godt af tjeneren
Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand og drikkevare.
Rigtig gode til at hjælpe når man manglede noget på bordet. Maden smagte godt, dog kunne kartoflerne godt bruge en smule mere i ovnen ellers spillede resten godt.

Antwoord van Babylon Huset
Tak til Hamid for sørge for vores gæster var tilfredse
Tak til Hamid for at sørge for vores gæster var tilfredse. Alt fra køligt lokale til rengøring, mad og service af tjenere spillede. Kæmpe anbefaling herfra

Fremragende service
Jeg deltog i et bryllup hos Babylon Huset, og servicen var virkelig fremragende. Det var virkelig fantastisk at se, hvordan tjenerne gav slikkepinde til de små børn, hvilket virkelig gjorde oplevelsen endnu bedre. Derudover var der et imponerende lysshow, og maden var virkelig god. De omgivelser, hvor brylluppet fandt sted, var også utroligt flotte. Alt i alt var det en mindeværdig begivenhed. Vi går der fra rigtigt tilfredse som gæster😁

Antwoord van Babylon Huset
Jeg var inviteret til bryllup
Jeg var inviteret til et bryllup hos Babylon Huset for 2 uger siden og må sige at made smagte suverænt. Rigtig god kylling og flinke tjenere der forklarede hvad bestod af da jeg er lidt ny til de mellemøstlige retter. Super fin service, rengøring på bordene og udskiftning af drikkevare flere gange igennem aftenen. Kærlig hilsen Rikke

God fest
Intet at klage over!
Forstår ikke alle de klager folk har omkring støj? Jeg bor i Hasselager (ret tæt på lokalet) og har aldrig haft problemer med larm eller andet.

Tip top service
Vi takker Babylon Huset for at løfte vores store dag og give os en oplevelse for livet. Der har været god kommunikation fra start af og, Hamid og Henry har ydet deres bedste for at imødekomme vores ønsker.
God service, venlige tjener, og et brag af en fest!
Mange tak!

Antwoord van Babylon Huset
Super god oplevelse jeg havde
Super god oplevelse jeg havde. Flot indrettet og rigtig god mad 👌👌

Kan helt klart anbefales :D
Kan helt klart anbefales :D
Jeg havde en super god oplevelse hos Babylon Huset Aarhus. Medarbejderne var søde og venlige, rene lokaler og generelt mega god stemning.

Antwoord van Babylon Huset
Bedste festlokale til større…
Bedste festlokale til større arrangementer!! Maden er god, tjenerne og servicen er god, lokalet er flot, der er intet at brokke sig over…
Kan klart anbefales ;))

Antwoord van Babylon Huset
Virkligt flot lokale og rigtigt god…
Virkligt flot lokale og rigtigt god service kan klart anbefales🤩

Antwoord van Babylon Huset
Jeg vil helt klart anbefale dette sted
Jeg vil helt klart anbefale dette sted til folk. Grunden til dette sted er godt er fordi at mad, hygiejne og service er i top. Når det er sagt har chefen og personalet aldrig skuffet mig i løbet af alle de massere af fester, bryllupper og konfirmationer, som jeg har været til hos Babylon huset. Jeg giver 5 stjerner af en god grund. ALT er perfekt.

Antwoord van Babylon Huset
Lokale med gentagen succes!
Var til bryllupsfest i dette lokale, hvor oplevelsen var som de mange andre gange jeg har deltaget i arrangementer her. Top service i flotte omgivelser!

I trygge hænder
Vi mødtes med Hamid for at få vejledning og rådgivning omkring vores drømme. Hamid formåede at tage os i hånden og følge os igennem hele processen og hjælpe os med at træffe de rigtige valg. En speciel tak, skal lyde til Henry, som udviste en sublim service overfor os og vores gæster. Jeg kan kun anbefale Babylon Huset, til alle som ønsker at afholde en fest eller et event.

Antwoord van Babylon Huset
Lees meer over geverifieerde reviews.