Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Toon meer
Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.
Contactgegevens
Elmegårdsvej 20, 8361, Aarhus, Denemarken
- hsk@babylon-huset.dk
- babylon-huset.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bedste fest lokale
Bedste lokale, bedste tjenere, alt spiller bare!

Fantastisk festlokale
Jeg var til bryllup igår, alt var perfekt maden smagte godt og servicen var fantastisk
Kan klart anbefales
Jeg var til et arrangement i går og alt…
Jeg var til et arrangement i går og alt var tiptop!
Ualmindelig god service - især tjeneren Henry, som sørgede for en rigtig god oplevelse og særdeles god betjening.
Desværre kan man ikke skrive 0 stjerner…
Desværre kan man ikke skrive 0 stjerner Multi multi multi vred nabo der læggger øre til støj hver weekend Ja det er den tredie anmeldelse og i fortjener mange mange flere. Vi er naboer der igen igen og atter igen ikke ku sove her forleden pga rigtig høj musiik Ved i fik sat støjværn op men hvad hjælperdet når folk render ud og ind og larmer. Der står osse “de brugte gårdhaven “ ja tak det ved vi Bassen på musikken er den værste og helt vildt skrækkelig musik som vi naboer weekend efter weekend må lægge øre til. Synes ellers lige i starten efter mødet med jer og politiet at det var blevet bedre Jeg skriver lige så mange gange i larmer hvilket nok desværre er hele sommeren og jeg har de første 10 naboer der gerne vil underskrive det Og jeg har mine informationer på plads Det har stået her på Trustpilot ganske enkelt 🖐👍Opfatering tak for svar. For det første trussel med at lægge sag an ville være utrolig dumt da ka jeg fortælle at vi heeeelt klart har beviserne iorden så falsk er det ikke desudrn er der flere der klager Så læg endelig bare sag an for i overholder på ingen tid 1. lukketiden. Salg af øl/spiritus , klager over høj musik osv osv osv vi har riiiigtig mange underskrifter her så trusler kommer i ingen steder med. Vi ber om; der blir lukket helt kl 12. Mener det er almen lukkelov Ingen råben og skrigen udrnfor. Ingen råb /musik igennem natten på hverdage eller efter 12 lukkes meget gerne tidligere. Lige nu er der Feks osse støj kl 22. Hvilket dog måske er Ok på en lørdag I startede dog dog ca kl 5. 0G iabsolut INTET af det jeg har skrevet er falsk og det ka jeg skaffe massevis af vidner på. Og skriver desuden IKKE kun på egne vegne

FANTASTISK OPLEVELSE
Vi har netop holdt en dobbelt 25 års fødselsdagsfest med 50 gæster. Lokalet var perfekt til det formål, god lyd, velfungerende disco lys og masser af plads i køleskabene til drikkevarer.
Vejret var heldigvis godt, så vi gjorde også brug af gårdhaven.
Beliggenheden er god, man generer ikke de omkringboende naboer med høj musik.
God kommunikation med udlejer under hele forløbet, kan helt sikkert anbefales!
Vi kommer igen!

Antwoord van Babylon Huset
Har været til bryllup med god mad
Har været til bryllup med god mad, service og oplevelse. Rigtig flot lokale med flotte indretninger og dekorationer .

Antwoord van Babylon Huset
Fantastiske faciliteter at afholde et…
Fantastiske faciliteter at afholde et bryllup i! Kan i den grad anbefales

Konfirmationsfest - 28.05.2023
Jeg var inviteret til konfirmationsfest den 28/5.2023 hvor vi kom ind til et flot dekoreret lokale. Forretter samt aftensmaden smagte rigtigt godt og servicen var rigtigt god

Hold din fest her!
Godt med plads, imødekommende ejer og tjenere! Anbefales både til små intime begivenheder, men især også større festligheder!

Fantastisk oplevelse,
Fantastisk oplevelse,
Ejeren er en velsoigneret mand samt hele Crew.
Maden smagte himmelsk, service i top og gæster fik en fantastik oplevelse.
Holder helt sikkert bryllup der igen

Antwoord van Babylon Huset
Super fed bryllup jeg bliver inviteret…
Super fed bryllup jeg bliver inviteret til. Vi blev taget rigtig godt imod, samt havde den bedste aften. Fedt sted og rigtig flot anlagt. Maden var suveræn.

Antwoord van Babylon Huset
Vi holdte vores bryllup i Odense
Vi holdte vores bryllup i Odense, det var bare super fra start til slut. Alt gik som det skulle og super god mad. Super sødt personale, det ikke sidste gang vi vil bruge Babylon huset Odense⭐️⭐️

I would give -1 stars if I could
I would give -1 stars if I could! This is the worst place to hold any event. The place is extremely dirty, the food will surely give you food poisoning and the owner is a lying and disrespectful scammer. Do not be fooled by the rest of the reviews on here - it is all a scam.

Antwoord van Babylon Huset
Syntes at en del af disse anmeldelser…
Syntes at en del af disse anmeldelser er overdreven. Bl.a. er de skrevet får 2014 og i løbet af et årti kan der ændres en del. Vi været til en del bryllupper samt nytårsfester og har aldrig været tilfreds med service, rengøringen og de ydelser som Babylon Huset har.

Antwoord van Babylon Huset
Hold aldrig jeres fest her
Hold aldrig jeres fest her!
Det er muligt at udarbejde et helt juridisk dokument over de mangler samt amatørmæssige forhold der eksisterer her.
Maden: Kold, gammel, dårligste kvalitet
Service: Service niveauet er ej eksisterende
Gæster: Bliver behandlet dårligt.
Ejer: En lusket gammel mand der ligner en tæppe sælger. Kan ej tale ordentligt, skræmmer dine gæster væk og er respektløs.
Konklusion:
Hvis du holder af dine gæster, så ønsker du ej at reservere denne festsal til din særlige dag.

I odense
I odense
Kan virkelig ikke forstå , at man lader sine gæster fryse og ikke tænder for varmen
Man får at vide “I kan bare varme hinanden “
Virkelig lavt , når man smider nogen penge til sådan festlokale
Kan ikke anbefales

Generelt lav kvalitet
Jeg har aldrig oplevet at få så dårlig mad serveret til en julefrokost. Alt fra gummiagtig flæskesteg, kartofler der ligger i brunt sukkervand, fiskefilet så hårdt man ikke kan skære det og gammelt, tørt rugbrød. Derudover kikset udsmykning og kloaklugt i lokalet.
Vi havde en fantastisk oplevelse til…
Vi havde en fantastisk oplevelse til mit bryllup. Ejeren overholde de ting, som der blev lovet og vores gæster var rigtigt tilfredse. Maden var god og rengøringen var i top.
Jeg skriver denne besked da jeg kan se efter opslaget på B.T at der er kommet mange negative kommentar omkring Babylon Huset, men det er ikke en oplevelse vi har haft

Antwoord van Babylon Huset
Kold og dårligt tilberedt mad. Elendig service
Som gæst var det en meget skuffende oplevelse, at deltage til en fest med 140 personer, hvor der var så lidt styr på det. Specielt for værtsparet, som havde set så meget frem til denne store dag.
Maden var kold og dårlig tilberedt, virkelig elendig servicering, toiletterne blev ikke holdt rene og manglende låse på 2/3 toiletterne på både herre og dame toilet og yderdøren var ikke til at lukke.
Lees meer over geverifieerde reviews.