Mooie producten met mooie prijsjes. Pink or blue verkoopt handige babyspullen voor een mooie prijs, hierdoor kunnen wij extra genieten van ons kleintje! Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals... Toon meer
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Leuk aanbod, prettige website en goede verzending. Leuke acties/kortingscodes en prettig dat je punten kunt sparen.... Toon meer
Mn maxi-cosi en isofix base zijn netjes binnen een week geleverd. Wel in 2 aparte bestellingen binnen gekregen, waar gek genoeg een dag tussen zat. Beide items hadden wat mij betreft wat steviger verp... Toon meer
Ik heb onlangs een co-sleeper aangeschaft via pink or blue en ben enorm tevreden! Het product is van uitstekende kwaliteit, makkelijk te plaatsen en biedt zowel veiligheid als comfort voor mijn baby.... Toon meer
Vraagt klanten om een review
slechte klantenservice en mijn geld is niet gestort
Ik heb een bestelling gedaan 4 weken geleden, deze kwam vertraagd aan, volgens DHL was die zoek. Aan de deur heb ik het pakket geweigerd.
Echter heb ik mijn geld nog niet ontvangen
De klanten service mailt niet terug
De klanten service is telefonisch niet te benaderen.
Ik heb nog steeds 105 euro dat terug moet worden gestort op mijn rekening.

Antwoord van babymarkt.com
Nieuwe klant, getipt door familie
Ik ben getipt aan jullie door een familielid, zei bestellen regelmatig bij jullie met veel tevredenheid!
Zonet mijn eerste bestelling geplaatst (baby schommelstoel) en ik ben dus heel benieuwd naar mijn ervaring met jullie en uiteraard het product :)
Ik heb ooit Sylvanians gekocht hier
Ik heb ooit Sylvanians gekocht hier, prima verzonden en met korting
Goedkoopste prijs
Goedkoopste prijs en zeer overzichtelijke site!
snel en makkelijk bestelt
Fijne site
Fijne site, goede prijzen en regelmatig leuke kortingscodes
Webshop is heerlijk overzichtelijk!
De aanbevelingen en keuzes waren top!
De productomschrijvingen zijn uitstekend en geven mij een geruster gevoel bij het kiezen van producten uit de webshop.
Goede prijsstelling
Goede prijsstelling, eenvoudig zoeken en vergelijken van producten
Heel praktische website
Heel praktische website, extra korting ontvangen voor eerste bezoek
aantrekkelijke prijzen
gratis verzending vanaf 40 euro
Mooie
Mooie, duidelijke website. Kwalitatief volle producten en snelle levering!
Ze zijn erg behulpzaam in alles
Ze zijn erg behulpzaam in alles. Producten worden altijd mooi en van hoge kwaliteit geleverd.
vorige bestelling was goed gegaan en nu…
vorige bestelling was goed gegaan en nu korting op bestelling
Ruime keus betaalbaar en kwaliteit.
Doe jezelf een plezier: winkel voor een paar euro verschil ergens anders.
Artikel gekocht van circa €150, begint binnen drie maanden defect te gaan.
Klantenservice is onbereikbaar. Meerdere keren gebeld: eindeloos wachten, verbinding verbroken, nooit iemand gesproken.
Besloten te mailen met omschrijving en filmpje van het defect: nu 23 dagen later nog niets gehoord.
Ik begin de hoop een beetje op te geven, ik heb nog nooit zo'n slechte service van een webshop meegemaakt.
Bestel hier alleen als je extreem zeker weet dat je het artikel in goede staat ontvangt, dat er geen productiefout in zit en nooit kapot gaat. Nooit dus.
Helemaal niet tevreden
Bestelling kwam goed aan maar was beschadigd . Dat kan gebeuren ,maar toen ik belde en mail stuurde word je genegeerd ia telefoon hoor je kies 1 2 3 of 4 en erna word je geblokt en geen antwoord of oplossing al maand bezig op deze manier echt schandalig
Duidelijke website , mooie aanbieding
Mooie aanbieding, websitebezoek was aangenaam en duidelijk
Dramatische klantenservice...
Dramatische klantenservice...
Op 27 november 2023 plaatste ik een bestelling voor twee schommelstoelen voor mijn tweeling. Helaas waren de geleverde producten ver beneden de verwachting, vooral gezien de prijs die we ervoor hebben betaald.
Direct na ontvangst heb ik beide schommelstoelen aangemeld voor retournering, waarbij ik slechts één retourlabel ontving voor de twee pakketten. Mijn pogingen om telefonisch contact met de klantenservice op te nemen, bleven helaas vruchteloos. Uiteindelijk heb ik de pakketten samengevoegd en op 21 december 2023 bij een DHL-punt verzonden.
Twee weken later, rond 7 januari, ontving ik een creditering voor één van de twee pakketten. Ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen, werd mij verteld dat het administratief niet correct was verwerkt en dat ik geduld moest hebben. Na nog eens een week, rond 14 januari, werd mij verteld dat er slechts één pakket was ontvangen, hoewel ik duidelijk had aangegeven dat het retourpakket uit twee producten bestond.
Er werd mij beloofd dat er intern een onderzoek zou worden gestart, maar ondanks mijn wekelijkse pogingen om contact op te nemen, bleef het stil aan hun kant. Sinds begin februari kan ik niemand meer aan de lijn krijgen en wordt er niet gereageerd op mijn e-mails. Dit gebrek aan communicatie en klantenservice is simpelweg onaanvaardbaar.
Ik wacht het nog even af en zal eind februari persoonlijk bij hun vestiging in Utrecht langskomen als ik geen bevredigende oplossing heb ontvangen voor dit probleem. Ik ben diep teleurgesteld in de gang van zaken.