Mooie producten met mooie prijsjes. Pink or blue verkoopt handige babyspullen voor een mooie prijs, hierdoor kunnen wij extra genieten van ons kleintje! Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals... Toon meer
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Leuk aanbod, prettige website en goede verzending. Leuke acties/kortingscodes en prettig dat je punten kunt sparen.... Toon meer
Mn maxi-cosi en isofix base zijn netjes binnen een week geleverd. Wel in 2 aparte bestellingen binnen gekregen, waar gek genoeg een dag tussen zat. Beide items hadden wat mij betreft wat steviger verp... Toon meer
Ik heb onlangs een co-sleeper aangeschaft via pink or blue en ben enorm tevreden! Het product is van uitstekende kwaliteit, makkelijk te plaatsen en biedt zowel veiligheid als comfort voor mijn baby.... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Goede marketing
Goede manier van marketing, kortingen zijn altijd welkom
Altijd een snelle levering
Altijd een snelle levering, goede verzamelplaats van vele leuke kinder merkjes. Heel tevreden over!
Ik heb hele goede ervaringen met Pinkorblue.nl
Ik heb hele goede ervaringen met Pinkorblue. Voor de fietskar die we bij Pinkorblue hebben gekocht is de service echt helemaal top. Onderdelen worden kosteloos vervangen na een mailtje. Ik zou Pinkorblue daarom zeker aanraden. Het kan een paar dagen duren voordat je reactie krijgt van de klantenservice, maar ze reageren altijd.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Eerste bestelling voelt absoluut niet goed! Geen enkele reactie!
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald met mijn creditcard. Daarna ingelogd op de site van pinkorblue en tot mijn verbazing staat er dat ik geen bestelling heb geplaatst. Nou dan maar even telefonisch contact zoeken om te vragen wat er mis is gegaan. Na verschillende mails, ( geen enkele reactie) en herhaaldelijk bellen ( gesprek wordt steeds afgebroken) vraag ik me bij welk bedrijf ik iets besteld heb. Ik zou het heel fijn vinden als er iemand contact met me op zou nemen.

Zeer slechte klantenservice
Zoals veel andere kopers hier raad ik pinkorblue af; bij problemen met het product zijn ze onbereikbaar zowel per mail als per telefoon. Zeer slechte klantenservice.

Veel keuze
Veel keuze, snel gevonden en voor veel verschillende smaken. Fijn Verzonden en vriendelijke benadering
Makkelijk gevonden wat ik zocht
Makkelijk gevonden wat ik zocht , met duidelijke specificaties van het product.
VERMIJDEN! BESTEL HIER NOOIT!
Als ik nul sterren kon geven had ik er nul gegeven. Bestel hier NOOIT mensen, wees gewaarschuwd! Babyhek van 120 euro (!) besteld; ik wilde de bestelling annuleren maar dat ging niet ik zou het pakket weigeren. Zo gezegd zo gedaan, vervolgens hoor ik niets meer, pakket was zoek bij dhl en zou maar wachten. 2 weken verder geen reactie op geen enkele mail meer, weg geld! Dat dit soort praktijken nog is toegestaan in Nederland bah. 120 euro in deze tijden is veel geld, dit is pure oplichterij!!

Antwoord van babymarkt.com
Afgelopen zaterdag twee trunki koffers…
Afgelopen zaterdag twee trunki koffers gekocht wel betaald maar geen ene bevestiging, na meerdere mailtjes gestuurd te hebben en proberen de klantenservice te bereiken wat niet is gelukt kreeg ik een vage mail dat de bestelling niet goed was gegaan en ik binnen een werk dag het geld op me rekening zou hebben en als ik zou willen de koffertjes op nieuw kon bestellen ik ben nu een paar dagen verder maar ik heb nog geen geld terug gezien en nog geen reactie op mijn mailtjes en als je de klantenservice belt sta je of 1,5 uur in de wacht zonder gehoor of je word weggedrukt. Ik zou er niks bestellen

BESTEL HIER NIKS!!!!!!!
BESTEL HIER NIKS!!!!!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!! Je krijgt een tt die helemaal niet klopt waardoor je je bestelling niet kan volgen en als je contact opneemt met de klantenservice sta je eerst minimaal een uur in de wacht en daarna wordt er opgenomen en wordt er niet gepraat of er wordt meteen opgehangen! Kortom een bagger bedrijf..:

Teleurgesteld, slechte service
Teleurgesteld in hoe ze zijn om gegaan met mijn bestelling.
Reden op geven dat mijn betaling niet in orde zou zijn, maar ze kunnen niet leveren, maar laat dat dan niet dagen liggen, ik maar wachten.
Marja Fernandes

Zomaar een nieuwe babyfoon
Ik had een dure babyfoon aangeschaft die na een half jaar al kuren kreeg. Dit heb geruime tijd later gemeld en kreeg zonder vraag een nieuwe opgestuurd. De oude moest retour maar kreeg een retour formulier toegestuurd dus hoefde geen verzendkosten kosten te betalen. Echt een super service! Nogmaals bedankt!
Alles tip top
Betrouwbaar en een altijd snelle…
Betrouwbaar en een altijd snelle levering.
Mijn borstkolf was defect
Mijn borstkolf was defect. Ik kreeg netjes een nieuwe kolf opgestuurd. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice.
Super handig webshop
Super handig webshop!
Een zeer overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment, waarop je makkelijk kunt vinden wat je zoekt! De categorie 'Outlet' is nog eens onderverdeeld per subcategorie, wat het makkelijker maakt om te winkelen! Het bestellen gaat ook in 1,2,3. super gemakkelijk dus voor oud en jong.
Mooie producten met mooie prijsjes.
Mooie producten met mooie prijsjes.
Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals waardoor je makkelijker geneigd bent om iets nieuws te kopen en te proberen.
GOEDE PRIJS
IK HEB HIER EEN SUPER GOEDE PRIJS VOOR MIJN PRODUCT GEVONDEN