Mooie producten met mooie prijsjes. Pink or blue verkoopt handige babyspullen voor een mooie prijs, hierdoor kunnen wij extra genieten van ons kleintje! Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals... Toon meer
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Leuk aanbod, prettige website en goede verzending. Leuke acties/kortingscodes en prettig dat je punten kunt sparen.... Toon meer
Mn maxi-cosi en isofix base zijn netjes binnen een week geleverd. Wel in 2 aparte bestellingen binnen gekregen, waar gek genoeg een dag tussen zat. Beide items hadden wat mij betreft wat steviger verp... Toon meer
Ik heb onlangs een co-sleeper aangeschaft via pink or blue en ben enorm tevreden! Het product is van uitstekende kwaliteit, makkelijk te plaatsen en biedt zowel veiligheid als comfort voor mijn baby.... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Kapotte buggy terug gekregen
Wij hebben in november een cybex Libelle buggy gekocht en na een aantal maanden kwam er een knik in de rugleuning wat ervoor zorgde dat ons kindje niet meer fijn kon zitten/liggen. Ook was het inklappen veel lastiger geworden. Wij hebben contact opgenomen en mochten de buggy opsturen, om vervolgens onze ongerepareerde buggy weer terug te krijgen met een in het Duits geschreven brief waarop staat dat ze geen mankement konden bevestigen aan de buggy. Wij hebben weer geprobeerd om contact op te zoeken maar helaas geen antwoord. Nu zitten we dus met een kapotte buggy en gaan bijna op vakantie dus moet ik een nieuwe kopen. Heel onprofessioneel!

Antwoord van babymarkt.com
Ik ben van 25/4 op een pakket aan…
Ik ben van 25/4 op een pakket aan wachten. Ik heb al verschillende mails verstuurd enige reactie die ik kreeg na 3 weken de link van DHL. Ik neem contact op met DHL en Bpost. Krijg ik reactie dat babymarkt contact moet opnemen met hun. Aangezien pakket al geleverd moest zijn. Dus word Ik van kastje naar muurtje gestuurd. En ben ik dadelijk 230€ kwijt. Ik wil heel graag mijn pakket. En zo niet mijn geld terug. Want begin nu wel stilaan moe te worden.

Slechte ervaring mee
Slechte ervaring mee, iets binnen gekregen wat kapot is maar krijg geen reactie terug!

Beschadigd ontvangen
Vrijdag 16 mei:
Wij hebben hier een buiten keukentje besteld deze zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden. Uit eindelijk werd dit pas na een week afgeleverd.
Dat vind ik nog geen punt maar wel als het beschadigd geleverd word.
De ramen van de deurtjes zijn gescheurd, er is verf van de deurtjes af. Er missen onderdelen. Ik heb op 7 Mei een klachtenformulier ingevuld maar helaas tot op heden geen reactie.. waardeloos!
Dit was de laatste keer dat wij hier besteld hebben zeker geen aanrader.
Vrijdag 23 Mei:
Ik kan helaas niet reageren op jullie reactie hier.
Maar de mail die ik nu pas van jullie heb ontvangen van mijn klacht op 7 mei... bied totaal geen oplossing.
Ik moet alles nu maar retour sturen en zodra jullie het binnen hebben sturen jullie pas een nieuwe of geld terug?!
Met het risico dat jullie zeggen niets te hebben ontvangen en wij dan geld en keukentje kwijt zijn.
Dat is geen passende oplossing lijkt mij en tevens is het keukentje inmiddels in gebruik nadat jullie pas na weken reageren.
Ik hoop dus op een passende oplossing zoals ik in mail ook heb terug gereageerd!
Tegemoetkoming in de kosten of het opsturen van nieuwe onderdelen voor het vervangen van de beschadigde..

Niet ontvangen, niet bereikbaar
Op 20 april bestelde ik babydoekjes die op 16 mei nog steeds niet geleverd zijn. Babymarkt is niet bereikbaar om mij te helpen. Niet via mail, niet via telefoon, niet via Facebook.

Bestelling uiteindelijk wel gekregen
Ik heb een commode plank besteld voor op de malm IKEA kast.
Ik heb 1 mail gehad en dat was de bevestiging van de bestelling. Als ik kijk naar de status staat er nog steeds “ status onbekend”
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en ook reageren ze niet op mijn mailtje via de contact formulier.
Helaas denk ik dat ik mijn pakket niet ga krijgen.
Vandaag krijg ik een mailtje van trustpilot dat Babymarkt mijn review heeft gerapporteerd. In plaats van reageren op mijn mailtjes naar hun om het op telossen!
Nieuwe update : inderdaad kreeg ik plotseling woensdag 20 mei een berichtje dat mijn pakket verzonden was en heb ik het 21 binnengekregen! Super opgelucht natuurlijk. Had graag dat jullie eerder antwoorden op mijn berichten of dat jullie eerder via de mail sturen dat het druk is en dat er vertraging is dan is het niet vermist pakket. In ieder geval dank dat het opgelost is!

kinderstoel besteld, niet ontvangen
JULLIE STUREN DAT ER CONTACT IS OPGENOMEN. MAAR NAAR 1 MAIL HEB IK NIKS MEER VERNOMEN EN MIJN GELD NOG STEERS NIET TERUG ONTVANGEN.
Ik heb een kinderstoel besteld. Deze is ergens geleverd en zelf afgetekend maar ik heb hem nooit ontvangen. DHL stuurt me naar de winkel toe. Telefonisch niet te bereiken, uit eindelijk via mail moest ik een papier ondertekenen dat ik niks ontvangen heb. Hier tot de dag van vandaag niks meer terug op gehad. Dus nu geen kinderstoel en geen geld terug. Beetje jammer

Onbereikbaar
Onbereikbaar! Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, maar het contactformulier werkt niet (ik krijg telkens een foutmelding) en telefonisch zijn ze niet bereikbaar…

Antwoord van babymarkt.com
Betaald voor niks, klantenservice bestaat niet
Op 5 mei bestelling geplaatst en via ideal betaald, bestelling is helaas niet doorgekomen maar het geld is wel van mijn rekening afgeschreven. Direct via contactformulier gemeld, maar tot heden geen reactie. Dit is gewoon oplichting, er is geld afgeschreven zonder dat er een product is geleverd. Vandaag geprobeerd via telefoon contact op te nemen, maar hoewel er een telefoonnummer staat vermeld op de website, krijg je enkel een afspeelbandje te horen en geen medewerker te spreken. Klantenservice is dus non-existent. Ze verwijzen steeds naar het contactformulier en vermelden dat het binnen 5 werkdagen wordt behandeld, die dagen zijn inmiddels al ruim gepasseerd. Ik raad iedereen af bij deze website te bestellen, voor je het weet ben je honderden euro’s kwijt voor niks.

Antwoord van babymarkt.com
Binnen 24 uur 3x een prijs van…
Binnen 24 uur 3x een prijs van eenzelfde product omhoog gooien op het moment dat je op het product klikt... Dat is wel erg apart en valt niet te vertrouwen. Biedt een goede prijs, mits je gelijk besteld want anders wordt de prijs almaar opgeschroeft. Kies liever voor een onderneming/ondernemer waar prijzen eerlijk en duidelijk zijn.

1/2 van de retour wordt niet opgehaald en er is "geen" communicatie mogelijk
De communicatie met dit bedrijf is zeer slecht.
De dag dat ik een bestelling had gedaan wilde ik deze annuleren maar dit was niet mogelijk. Ik ontving een email met advies om mijn bestelling bij ontvangst te retourneren. Mijn bestelling werd geleverd in twee delen een hondenfietskar en de bijhorende hondenmand. De hondenmand werd eerst geleverd met BPOST en enige tijd later de hondenfietskar. Op de dag van ontvangst heb ik mijn retour aangemeld. De hondenmand mocht ik afleveren bij Bpost en daar hebben zij mij reeds een melding verstuurd dat zij deze ontvangen hebben. Voor de hondenfietskar hebben ze reeds twee maal een opdracht aan DPD gegeven om deze te komen afhalen maar DPD is gewoon niet komen opdagen. Na de tweede poging reageren zij niet meer op mijn email. Zij zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Regelmatig doe ik bestellingen via internet. Het is de eerste keer dat ik dit gedaan heb bij babymarkt. Ik heb nog nooit problemen gehad. Ik ben bijzonder teleurgesteld dat er geen communicatie met babymarkt mogelijk is en we zo ook niet kunnen zoeken naar een oplossing. Ook heb ik aangeboden om de hondenfietskar zelf ergens af te leveren maar dit is ook niet mogelijk. Ik heb de dozen ook niet geopend opdat zij dit gemakkelijk zouden kunnen verder verkopen. Ik voel mij nu verplicht mijn rechtsbijstandsverzekering in te schakelen en klacht in te dienen bij "mijn kaart" want ik had deze bestelling betaald met mijn kredietkaart. Mijn bestelling is nu niet meer volledig en ik heb geen terugbetaling ontvangen.
21/05 : ik heb op 15/05 een mailtje gehad van Tinke om zich te excuseren dat ze ziek is geweest en haar collega's het dossier niet hebben overgenomen. Maar geen voorstel tot een oplossing en ze reageert alweer niet op mijn email. Op 02/04 is de retour aangemeld. Een deel heb ik zelf via Bpost kunnen terugsturen het andere deel zou Babymarkt laten afhalen maar zij ondernemen hier geen enkel actie in. Mijn bestelling is dus niet meer volledig ! En er is ook geen terugbetaling ! Dit is oplichting.

Kinderstoel besteld
Kinderstoel besteld. Netjes binnen de afgesproken termijn geleverd en stoel is top. Voor een spotprijs!
Ik heb een zwem vestje voor mijn…
Ik heb een zwem vestje voor mijn kleindochter besteld. Dat is inmiddels 2weken geleden.Volgens baby markt ligt het probleem bij DHL? en hebben om die reden volgens zeggen mail gestuurd en dringend om informatie gevraagd. Baby markt zal me inlichten zodra ze antwoord hebben. Dat is inmiddels weer 1week geleden en niets meer van baby markt gehoord, heb zelf inmiddels weer 4mails verstuurd waar ik geen antwoord op krijg. En gebeld maar is niet mogelijk een medewerker te spreken. Daarbij werkt de track en trace code ook niet.Ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten! Kortom waardeloos
Na mijn reactie op deze site heb ik vandaag 7/5 een reactie gekregen dat de klantenservice graag contact met me opneemt, ben benieuwd heb i.i.g. nog niets vernomen? Mocht dat wel zo zijn vermeld ik dat ook!
Baby markt heeft daadwerkelijk contact opgenomen en het bedrag op mijn rekening teruggestort.

Oplichters
Waardeloos! Serieus pas op met deze Webshop.
Een autostoeltje besteld, leveren een verouderd afgekeurd model dat ook nog eens goedkoper op de site stond.
Het retourneren was vervelend. Het duurde een week! Voor we de benodigde toestemming kregen en het product terug konden sturen.
Daarna kregen we bericht dat alles goed was verlopen en we ons geld terug kregen, niet dus.
Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. Eerst beweren ze dat ze het bedrag al hebben teruggestort, wat niet waar is, toen dat we maar contact moesten opnemen met onze eigen bank. Daarna stuurde we een ingebrekestelling. Weer beweren ze het bedrag te hebben overgemaakt zonder de gevraagde bewijzen. En nu moeten we maar zelf contact opnemen met het bedrijf dat de betaling van ons aan hún regelt. Maar zij zijn en blijven verantwoordelijk en schuiven die nu af op een betalingsbedrijf.
De tweede koop die we deden kwam kapot uit de doos. Helaas hebben we de inhoud van de doos niet op tijd gecontroleerd. Kleinzoontje was nog niet jarig.
Geen telefoon nummer te vinden van dit bedrijf.
Mail duurt het 5 dagen voor je antwoord krijgt en ze sturen je van het kastje naar de muur, maar betalen ho maar.
Wij gaan aangifte doen van oplichting
Update;
We hebben contact opgenomen met onze rechtsbijstandsverzekering en Babymarkt officieel in gebreke gesteld. Daarna hebben we zelf, dus niet Babymarkt contact opgenomen met het betalingssysteem Unzer, een Duits bedrijf. Zij vertelde ons NIET te hebben uitbetaald. Er was geen communicatie geweest tussen beide bedrijven. Wat Babymarkt hieronder beweert is dus grote onzin.
De medewerker van Unzer heeft uiteindelijk, na meer dan 2 maanden wachten zelf het bedrag teruggestort.
Babymarkt, jullie moeten je diep schamen

Komt over als scammers
Waarom wordt ik compleet genegeerd als ik een vraag stel over een kortingscode die het wel hoorde te doen maar niet dee? Ik vind dit echt ronduit slechte service.Heb nog gemaild met waarom ik niks hoor maar nee, eerst reageren na 1/2uur.. vervolgens 3/4 dagen niks nadat ik nog voor de tweede keer mail of ik nog antwoord krijg. Bizar slecht. Ontsla die medewerker maar.

Antwoord van babymarkt.com
Overzichtelijk en gemakkelijk een…
Overzichtelijk en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Top!
Ik raad het ten zeerste aan
Ik raad het ten zeerste aan, snelle verzending en producten die aan mijn verwachtingen voldoen
Kapot product
Een babygym gekocht bij PinkorBlue, de levering was snel, maar toen ik de doos open maakte, zat daar een kapot product in. De doos van verzending was volledig intact, maar de doos van het product was kapot gescheurd en met plakband weer aan elkaar geplakt, op meerdere plekken. Toen ik hierover een klacht indiende, vonden ze dat maar onzin, het was toch maar een doos.
Slecht service en onvriendelijke klantenservice.

Goede webshop
Assortiment van kwaliteit
Een website waarmee je kan beoordelen of je te maken hebt met een goed merk. Deze webwinkel geeft geen rommel, maar handelt in kwaliteit.