Mooie producten met mooie prijsjes. Pink or blue verkoopt handige babyspullen voor een mooie prijs, hierdoor kunnen wij extra genieten van ons kleintje! Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals... Toon meer
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Leuk aanbod, prettige website en goede verzending. Leuke acties/kortingscodes en prettig dat je punten kunt sparen.... Toon meer
Mn maxi-cosi en isofix base zijn netjes binnen een week geleverd. Wel in 2 aparte bestellingen binnen gekregen, waar gek genoeg een dag tussen zat. Beide items hadden wat mij betreft wat steviger verp... Toon meer
Ik heb onlangs een co-sleeper aangeschaft via pink or blue en ben enorm tevreden! Het product is van uitstekende kwaliteit, makkelijk te plaatsen en biedt zowel veiligheid als comfort voor mijn baby.... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Fijn in deze dure tijd dat je nog iets…
Fijn in deze dure tijd dat je nog iets leuks kunt scoren voor mijn kleindochter haar kamertje.
Toch in de sale en nog een extra kortingcodes,bezorging gratis erbij.Toppie een hele blije Oma Tilly
Eerlijke prijzen en een geweldig…
Eerlijke prijzen en een geweldig kwalitatief assortiment! Ik heb zojuist voor de 3de keer bij Pinkorblue besteld! Leuke producten!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Slecht ervaring
Op 9 november 2024 heb ik bij dit bedrijf een complete babybadset besteld, inclusief accessoires. Helaas werd de set op 13 november geleverd zonder beschermingsmateriaal: alles lag los in de doos, en het kunststof badje was zwaar beschadigd (zijwand gescheurd). Diezelfde dag heb ik foto’s gestuurd en gevraagd om een oplossing. Volgens hen zou ik binnen vier tot vijf dagen een reactie ontvangen.
Op 22 november, negen dagen later, ontving ik een e-mail waarin ze vroegen om het serienummer, zodat ze 'bij de leverancier konden navragen'. Ik heb direct aangegeven dat dit geen probleem van de leverancier was, maar een logistiek probleem. Het badje en de accessoires waren immers door hen zelf los in de doos gegooid, zonder enige vorm van beschermingsmateriaal. Toch bleven ze volhouden dat ze het eerst met de leverancier moesten afhandelen. Met andere woorden: ze probeerden de schade, die duidelijk door hun eigen slechte verpakking veroorzaakt was, bij de fabrikant te verhalen alsof het om een productiefout of transportschade naar hun magazijn ging.
Toen ik voorstelde om alleen een nieuw badje op te sturen als duurzamere oplossing, kreeg ik op 28 november te horen dat ik moest wachten op een reactie van de leverancier. Pink or Blue bleef de verantwoordelijkheid afschuiven en nam zelf geen initiatief om het probleem op te lossen. Maar serieus, als iemand op de logistieke afdeling van Pink & Blue een badje met zulke duidelijke scheuren als ‘in orde’ verpakt en verstuurt, dan vraag je je echt af hoe blind ze zijn.
Op 4 december (bijna een maand na de bestelling) kreeg ik eindelijk bericht dat ik alles, inclusief het kapotte badje, mocht retourneren omdat de leverancier geen losse onderdelen kon leveren. Helaas was het badje al weggegooid door mijn man, omdat het compleet onbruikbaar was. Dit heb ik op 4 december direct laten weten. Het bedrijf beweerde echter dat ik eerder had geweigerd om het badje te retourneren, wat absoluut onwaar is. Pink & Blue gaf aan dat retourneren pas mogelijk was nadat de leverancier geen oplossing bood (logisch ook want het was hun eigen schuld). Toen ik hen hiermee confronteerde, beweerden ze dat dit telefonisch met mij besproken was – opnieuw onjuist, want er is nooit telefonisch contact geweest.
De manier waarop dit bedrijf de waarheid verdraait en blijft liegen om hun gelijk te halen, vind ik ronduit onacceptabel en allesbehalve klantvriendelijk. Mijn advies: bestel hier niet. Dit bedrijf schuift problemen af, biedt geen service en neemt geen verantwoordelijkheid. Kies liever voor een betrouwbaar bedrijf. Uiteindelijk omdat ik op het punt stond te bevallen heb ik een los badje besteld bij Babypark, waar het netjes stevig verpakt werd geleverd. Dat is pas service! Van Pink or Blue kreeg ik mijn geld niet terug, maar gelukkig heeft Klarna mijn klacht in behandeling genomen en vanuit alle aangeleverde informatie besloten dat ik mijn geld terug heb gekregen. Pink or Blue was zelfs op dat laatste moment nog niet voornemens het op te lossen of geld te retourneren, bizar! Dus wees gewaarschuwd.

Antwoord van babymarkt.com
Leuke webshop voor baby spullen
Bestellen is gemakkelijk op de website. En er staan best wat leuke aanbiedingen op!
netjes afgehandeld
probleem van voorgaande review netjes opgelost door pinkorblue
Goede producten
Goede producten, fijne spaar mogelijkheid voor korting. Prima verzendopties, wel jammer dat het pas van 40 euro gratis is. Cashback met Woolsocks
Veel keus en makkelijk te navigeren…
Veel keus en makkelijk te navigeren website!
Fijne site en snel besteld!
De site is duidelijk en overzichtelijk
De site is duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn normaal. Mijn dochter is dolblij met haar verjaardagscadeau
Snel en makkelijk
Snel gevonden wat ik zocht en makkelijk besteld!
Fijne webshop om te bestellen
Fijne webshop om te bestellen. Ik heb hier eerder ook een item besteld een aantal jaar geleden. Gelukkig hebben ze hetzelfde product nog, dus mijn keuze ging meteen naar deze webshop.
Aanrader
Altijd hele goede ervaringen gehad met pinkorblue! Aanrader!
De klantenservice is echt waardeloos
De klantenservice is echt waardeloos. Telefonisch niet te bereiken en ze reageren ook niet op de mails. Ik had wat besteld dacht ik maar geen bevestiging gekregen, het geld is wel afgehouden. Nu wil ik mijn geld terug maar ze reageren nergens op. Nooit meer!!

Antwoord van babymarkt.com
Ik heb zonder problemen op deze site…
Ik heb zonder problemen op deze site gewinkeld.
Leuke website en mooie aanbiedingen.
Leuke website en mooie aanbiedingen.
Super fijn spaar systeem en leuke…
Super fijn spaar systeem en leuke aanbiedingen!
goede kwaliteit
TOP!!!
TOP!!!! communicatie ging ten allertijden super goed.Ben echt super blij met de product die ik besteld heb. Super winkel met goede prijzen. Ik ga zonder twijfels meer baby spullen bestellen!