Babysam AB Reviews 289

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det sämre betyget gäller då jag expré ringde och efterfrågade en sängmobil i affären i Göteborg, den fanns i butiken och i rätt färg. Lade undan denna för hämta i butiken. Dagen efter ringer dem och b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En del av vår Cybex barnvagn försvann under en flytt. Cybex var inte särskilt hjälpsamma om det. BabySam supportteam var super snabba och hjälpsamma med att kontakta Cybex för beställning av reservd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel
  2. Babykledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

BabySam är en av Nordens ledande babykedjor och erbjuder ett av marknadens bredaste och mest noggrant utvalda sortiment – både online och i våra fysiska butiker. Hos oss hittar du allt du behöver för livet med små barn: barnvagnar, bilbarnstolar, kläder, leksaker, inredning och mycket mer. Med fokus på kvalitet, expertis, personlig service och snabba leveranser strävar vi efter att göra föräldraskapet både enklare och tryggare – varje dag. Varor som köpts i en BabySam-butik eller i BabySams webbshop kan bytas i alla BabySam-butiker – och självklart byter vi med ett leende.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag avbokade order 1 timme efter…

Jag avbokade order 1 timme efter beställning och de kunde ändå inte annullera ordern. Finns inget telefonnumner att ringa heller för snabbare hantering.

27 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår att situationen upplevdes som frustrerande och beklagar verkligen att vi inte kunde möta dina förväntningar i detta fall. I dagsläget hanterar vi kundservice via mejl och har därför ingen telefonlinje för snabbare ärenden. Vi vill också förtydliga att vårt lager påbörjar plockning av order mycket snabbt efter att beställningen lagts, vilket gör att annullering tyvärr inte alltid kan garanteras. Detta framgår av våra köpvillkor.

Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att bli tydligare i vår kommunikation och förbättra våra processer.

Tack igen för att du hörde av dig.

Bra priser och utbud

Smidig, bra priser, bra utbud, trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas

27 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Tack snälla för din recension! 😊

Vad kul att höra att du upplevde både vårt utbud, våra priser och vår personal som smidiga och hjälpsamma. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen! 🌟

Fantastiskt mottagande

Fantastiskt mottagande. Personal med mycket kunskap om bilbarnstolar. Värt en omväg bara för att besöka butiken i Sthlm Sickla. Rekommenderar starkt!

26 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du fick ett fantastiskt mottagande och att vår personal kunde hjälpa dig med sin kunskap om bilbarnstolar.

Det betyder mycket för oss att du tycker att ett besök i vår butik i Sickla är värt en omväg.

Varmt välkommen tillbaka – och tack för din starka rekommendation!

Servickänsla

Hörde av mig till Babysam angående att jag trodde jag beställt en vagn under en kampanj dom hade men den hade tydligen inte gått igenom och då fixade dom så jag kunde göra en ny beställning till kampanjpriset trots att det hade gått ut. Så himla bra service.

29 april 2026

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du upplevde vår service som smidig och hjälpsam. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig, precis så vill vi att det ska fungera!
Varmt välkommen tillbaka!

Jätte nöjd

Bra kvalitet på grejerna, samt snabb leverans.

27 maart 2026

Tack för din recension! 😊
Vad kul att höra att du är nöjd med både kvaliteten på produkterna och den snabba leveransen.
Du är varmt välkommen tillbaka!

Kompetent trevlig personal!

Kompetent trevlig personal som verkligen tar sig tid till att visa hur saker fungerar och även vad man verkligen behöver. Bra priser med prismatchning

24 april 2026

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du upplevt vår personal som både kompetent och trevlig, och att du känt dig väl omhändertagen. Vi är glada att även priser och prismatchning uppskattas.
Du är varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra upplevelse online och instore!

BabySam supportteam var super snabba och hjälpsamma med att kontakta Cybex för beställning av reservdelar. När det blev så att det inte fanns reservdelar kvar att beställa besökte vi BabySam i Uppsala där vi fick snabbt hjälp med att hitta en del som passade barnvagnen.
Bra upplevelse både med support och butikspersonal 🙌

25 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Stort tack för din fina och utförliga recension! 🙌

Det gläder oss verkligen att höra att du haft en bra upplevelse både online och i butik.
Så tråkigt att höra att en del försvann under flytten, men vad skönt att vi kunde hjälpa till vidare!
Både genom vår support och tillsammans med kollegorna i Uppsala. Vi blir extra glada när samarbetet mellan kundservice och butik fungerar smidigt för våra kunder!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, och varmt välkommen tillbaka!

Teamet på BabySam 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig kundservice och snabb lösning

Mycket bra upplevelse. Jag kontaktade kundservice efter att priset på min beställning hade sänkts kort efter köp. Trots att de inte har prisgaranti löste de det snabbt och smidigt genom att återbetala mellanskillnaden som goodwill.

Snabb respons, tydlig kommunikation och ett kundfokuserat bemötande. Enkelt och problemfritt.

24 april 2026

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt, och att vår kommunikation och bemötande levde upp till dina förväntningar.

Din feedback betyder mycket för oss och tas verkligen med i vårt fortsatta arbete.

Varmt välkommen åter!
Teamet på BabySam 💛

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total missnöjd

Total missnöjd! Ni förlorar en potentiell kund p g a produktens kvalitet och möjligheten till smidiga returer och frakt.

17 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Tack för din återkoppling. Det är tråkigt att höra att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.
Din feedback är viktig för oss och tas vidare internt.

Hälsningar

14 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Härligt att höra att leveransen motsvarade dina förväntningar.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Paketet är sönder och nu tjafsar jag…

Paketet är sönder och nu tjafsar jag med er om detta

17 april 2026

Hej Bodil,
tack för att du hör av dig.

Jag förstår verkligen att det är frustrerande när ett paket anländer skadat, och att det kan kännas påfrestande att behöva ha kontakt kring detta. Vår ambition är alltid att hjälpa till så smidigt och tydligt som möjligt, och vi uppskattar att du har varit i kontakt med oss så att vi kunnat titta på ärendet.

Om det är något ytterligare vi kan göra för att hjälpa dig framåt är du varmt välkommen att återkomma, så ser vi över det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra hemsida snabb leverans o info om…

Bra hemsida snabb leverans o info om leverans

16 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både hemsidan, leveransen och informationen längs vägen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, inga konstigheter! Kommer beställa mer grejer från babysam.

14 april 2026

Tack för din recension! 🌟

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa beställning. 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Till Butikschef Åsa och henne…

Till Butikschef Åsa och henne kompanjoner i Svågertorp butiken! Bästa servicen man kan skåda och så trevliga kvinnor i butiken

13 april 2026

Antwoord van Babysam AB

Stort tack för dina fina ord! 💛
Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevt så god service hos Åsa och teamet i Svågertorp.

Vi är stolta över våra medarbetare och din feedback betyder mycket för oss.

Hoppas vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick fort att få den.

Det gick fort att få den Det är en dop precent så jag har inte packat upp den än.

6 april 2026

Hej Lena,

Tack för din feedback!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt.
Hoppas presenten blir uppskattad när den packas upp! 😊

Varma hälsningar,
Teamet på BabySam

Mycket bra service

Mycket bra service

Hej Marie,
Tack för din recension! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Supernöjd!

Supernöjd med mitt köp av resevagn och snabb leverans!

Hej Michelle,
Tack så mycket för din fina recension! ⭐
Vad roligt att höra att du är supernöjd med din resevagn och att leveransen gick snabbt. Hoppas vagnen kommer till stor glädje på era resor framöver. Varmt välkommen tillbaka!

fast delivery

Antwoord van Babysam AB

Thank you so much for your review!
We’re happy to hear that the delivery was fast 🚚✨
Kind regards,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.