Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så glad for min pakke, der kom hurtigt, og endda med en lille julegave fra Babyuniverset, totalt luksus!😍 Ikke sidste gang jeg handler der

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev informeret om at en vare ikke var på lager, men den kom kun en dag/to senere end den anden pakke, så jeg er rigtig godt tilfreds. Fine produkter og personlig service med hilsen og lille ekstra ga... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse! Varen kom super hurtigt, pakket flot ind da jeg havde skrevet at det var en gave og med en håndskrevet note om, at hun håbede modtageren blev glad for gaven 😃

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel
  2. Blogger

Geschreven door het bedrijf

Babyuniverset er et online univers for gravide og småbørnsforældre – drevet af passionerede mødre og eksperter.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Så glad for min pakke

Ikke sidste gang jeg handler der

16 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin med håndskrevet kort og…

Virkelig fin med håndskrevet kort og ekstra små gaver, kan virkelig anbefales ! Tusind tak for god service 🙏

15 maart 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Babyuniverset

Hvor er det bare dejligt at høre. Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Lækkert med lidt ekstra og personligt skrevet kort🤗

2 februari 2023

Antwoord van Babyuniverset

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget :-)

Fantastisk oplevelse

18 november 2022

Antwoord van Babyuniverset

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at pakken nåede hurtigt frem.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, hurtig levering, nem at komme i kontakt med, det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt noget hos babyuniverset.
Så jeg kan varmt anbefale andre at bestille fra denne hjemmeside 🙏

6 november 2022

Antwoord van Babyuniverset

Tusind tak for din anmeldelse Lene. Hvor er det bare godt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God information, personlige service og gode produkter

Blev informeret om at en vare ikke var på lager, men den kom kun en dag/to senere end den anden pakke, så jeg er rigtig godt tilfreds. Fine produkter og personlig service med hilsen og lille ekstra gave.

9 augustus 2022

Antwoord van Babyuniverset

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at også de sidste produkter nåede hurtigt frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og virkelig god…

Lynhurtig levering og virkelig god service. Babyuniverset får mine varmeste anbefalinger.

12 maart 2022

Antwoord van Babyuniverset

Hvor er det godt at høre. Tusind tak for din anmeldelse.

Som førstegangsfødende

Som førstegangsfødende er det rart med al den hjælp man kan få, og synes Babyuniverset gør sit med den hjælp, ift hvor de kan.

8 februari 2022

Antwoord van Babyuniverset

Tusind tak for din anmeldelse og dejligt at høre, du har fundet hjælp på Babyuniverset. Det betyder meget for os.

Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hurtig levering med sød…

Virkelig hurtig levering med sød personlig hilsen.
Jeg køber gerne fra jer igen.

4 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Monica

Tusind tak for din anmeldelse. Den gør mig virkelig glad. Håber du bliver glad for produkterne.

Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering dagen efter og personlig hilsen

Levering dagen efter og bekræftelsesmail lige efter bestilling. Super sød personlig hilsen i pakken og en lille gratis gave.

7 oktober 2021

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som det skulle være :)

21 september 2021

Hej Dorthe

Tusind tak for anmeldelsen. Jeg er super glad for at høre, at alt var som det skulle være.

Mette, Babyuniverset

Lees meer over geverifieerde reviews.