Tijdens een avondje speuren op internet vonden we deze online winkel met de allerleukste bikini’s. Een mooie overzichtelijke site en handig bestelproces. Keurige bevestiging. En na een paar keer knipp... Toon meer

Een hele set bestelt en het antrasiet. Mooie kwaliteit, mooie kleur, voor een hele redelijke prijs. De badlakens en handdoeken van het huismerk besteld, prima, de gastendoekjes en washandjes van walra... Toon meer

Ik heb pas drie artikelen bij deze webwinkel gekocht, de bestelwijze was zeer duidelijk en efficiënt, alles verliep zeer eenvoudig en er was veel keuze en goede prijzen. Laat in de middag besteld... Toon meer

Ik heb nu voor de tweede keer besteld bij badenstrand. Ze hebben een overzichtelijke site, bestellen gaar snel en betalen kan via verschillende vormen, waaronder ideal. De producten zijn ook ten opzic... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Strandlakens zijn er in allerlei soorten en maten. Badenstrand is de webwinkels met misschien wel het grootste assortiment kwaliteit-strandlakens van Nederland. De collectie bestaat uit grote badlakens, kinder strandhanddoeken en zelfs 2-persoons strandlakens in verschillende maten, kleuren en merken. Naast de normale strandlakens kunt u bij ons ook terecht voor een grote collectie hamamdoeken, fouta's en kikoys. Dit zijn zeer dun geweven doeken met prachtige kleuren die in Kenya worden gemaakt en geschikt zijn als strandhanddoek maar ook als omslagdoek. Het voordeel van deze producten is dat ze vocht goed absorberen, snel drogen en vooral licht en klein zijn zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Buiten deze strandartikelen bestaat de collectie uit een breed assortiment badgoed zoals badmatten, washandjes, gastendoeken, handdoeken, douchelakens en badlakens. Wij bieden uitsluitend badlinnen van bekende topmerken zoals Walra, De Witte Lietear en Yumeko aan.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,9

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewoon goed!

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, en de volgende morgen in huis! TOPPIE!

26 juni 2015

Verkeerd produkt geleverd

Ik had een toiletmat besteld maar hadden er 1 gestuurd met een opening erin voor staand toilet maar moest voor hangend toilet zijn.
Uiteindelijk bleek er een verkeerde foto op de site te staan en de mat vd foto hadden ze niet. Kreeg wel een code voor 10% korting op de volgende aankoop. Maar heb gekozen voor geld terug. Jammer.............

11 juni 2015
Logo Badenstrand.nl

Antwoord van Badenstrand.nl

Beste Peter Boullart,

Allereerst bedankt voor uw beoordeling.
Erg vervelend om te horen dat het met uw bestelling niet gelopen is zoals u en wij hadden gehoopt. Helaas kunnen er soms fouten gemaakt worden, waar wij vooraf niet op hadden gerekend. Inmiddels hebben we weer een aantal toiletmatten voor hangende toiletten op voorraad in de webshop. U kunt deze vinden via deze link: http://www.badenstrand.nl/badtextiel/wc-mat.html.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Hopelijk bent u zo voldoende geïnformeerd.
Mocht u verder nog vragen hebben, horen wij het uiteraard graag.

Simone van de Ven
Etrias Klantenservice

Zeer snel.

Laat in de middag besteld en de volgende ochtend was de bestelling al aangeboden. Helaas waren we niet thuis, alle buren kennelijk ook niet, dus moesten we tot na het (lange) weekend wachten toen het nogmaals aangeboden werd.
Chapeau voor het gemak en service!

4 mei 2015

Topservice!

Veel meer keuze dan in de winkels en webshops, goed op de hoogte gehouden van de kleine vertraging, hanteren goede prijzen. Gekocht kinder Birckenstocks maat 29.

27 april 2015

Toezegging niet nagekomen

Vandaag besteld morgen in huis . Nou vergeet het maar. Afgelopen vrijdag besteld en nu maandag nog niet in huis. Gewoon slechte service. Pakke ligt nog steeds in de auto van DHL. Waarschijnlijk vrijdag geen zin meer gehad om te bezorgen. Bestelling moest vandaag mee met het vliegtuig. Klantenservice niet bereikbaar (bandje). Me wel deze vraag stellen op maandag maar niet reageren op mijn toegezonden mail.Heb ik al meer gehad met die vervoerder.Bestelling hoeft niet meer te worden bezorgd. Geld graag terug storten.
Beloftes niet betrouwbaar. Hopeloos. Weer zo'n flutbedrijf,jammer hoor
Zal de consumentenbond hiervan ook op de hoogte stellen.

6 april 2015
Logo Badenstrand.nl

Antwoord van Badenstrand.nl

Beste heer Steur,

Vervelend om te horen dat uw bestelling niet is gelopen zoals u had gewenst.

Zoals u zelf aangeeft heeft u op vrijdag 03-04 een bestelling bij ons geplaatst, uw order is ook op vrijdag bij ons vertrokken. Op zaterdag is DHL bij u langs geweest maar helaas was u op dat moment niet thuis. Deze informatie vindt u ook via de track & trace code die u via e-mail heeft ontvangen. Wij vinden het erg jammer dat u zegt dat onze beloftes niet betrouwbaar zijn terwijl uw pakket, zoals beloofd, een dag later bij u is aangeboden.

Afgelopen maandag was het tweede paasdag. Dit is een dag waarop DHL, net als vele andere bedrijven, gesloten is. Dit is dus ook de reden dat uw pakket maandag niet opnieuw is aangeboden. Vandaag (dinsdag) is dus de eerst volgende werkdag na de afleverpoging van afgelopen zaterdag.

De reden dat de klantenservice gister (maandag) niet bereikbaar was heeft te maken met tweede paasdag. Wij zijn op deze feestdag gesloten en kunnen u daarom niet te woord staan. Ook voor ons geldt dus dat vandaag (dinsdag) de eerste werkdag is na uw bestelling.

Wij vinden het erg vervelend dat de door u bestelde producten niet tijdig bij u in huis waren. Hopelijk brengt dit geen ongemak met zich mee.

Etrias Klantenservice

Prima webwinkel!

Alles verliep heel voorspoedig. Na een keuze gemaakt te hebben, had ik de spullen de andere dag al in huis. Ook retourneren kan makkelijk via een Kiala punt. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen!

19 maart 2015

Topper!

Duidelijke website.
Verzenden en retourneren zonder kosten.
Achteraf betalen mogelijk.
Dit alles is een pré voor dit bedrijf.

27 februari 2015

snelle correcte levering.

Het product kenden wij al. Een favoriet strandlaken van Arkhipelagos Pyapon.
Het bedrijf was ons nog niet bekend. Zoals de titel al aangeeft.
Een snelle goed verpakte en correcte levering.
Van harte aan te bevelen!!!!!

26 februari 2015

Hamman doeken

Ideaal voor vakantie neemt niet veel ruimte in koffer.
Snel droog
Lekker grote maat
Prijs top

21 februari 2015

Strandlaken

Goede kwaliteit handoeken, voor een goede prijs! Laat die zomer maar komen! Bedankt voor de snelle service, hierdoor had ik op tijd een verjaardagscadeau voor mijn vriend!

9 februari 2015

betrouwbare kwaliteit en levering

Het pickkleed dat ik heb besteld is van hele goede kwaliteit. Ik heb daarom nog een tweede besteld. De levering was snel, ik werd via mijn mail goed op de hoogte gehouden van het stadium van de verzending. Ik ben echt blij met m'n kleden en de snelle en goede service :-)

Groeten,
Ellis