Grote bestelling gedaan. Leuke verassing gekregen waar de kinderen heel blij van werden. eerste twee mixen geprobeerd en smaakte heerlijk! We gaan zeker weer bestellen. Tip, kijk hoe het beter verzo... Toon meer
De bestelling kwam snel en goed verpakt binnen. De broodmix Witbrood en Caramelcake gelijk geprobeerd. Cake was superlekker en eenvoudig te maken! Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving... Toon meer
Snelle levering en een geweldig resultaat. Had afgenomen Desemmix en Spelt. Desem heerlijk knapperig, en de Spelt heeft veel weg van wat ze hier Australiaans brood noemen, mooi bruin van kleur en vol... Toon meer
Al 88 jaar dé bakspecialist! Bij BakeSmart vind je alle bakproducten om zelf lekker te bakken. Hobbybakker of professioneel? Voor iedere thuisbakker hebben we volop keuze. Al 88 jaar helpen wij bakkers en ijsmakers om de mooiste en lekkerste producten te creëren. Dat doen we met inspiratie, door kennis te delen en samen te werken met onze partners zoals Callebaut Chocolade, Dawn Foods, Dossche Mills, Puratos, Sonneveld en nog velen meer. Zo kunnen we onze klanten de beste ingrediënten bieden. En die professionele producten zijn er nu ook voor jou... om thuis te kunnen bakken als een bakker!
Hertog Karelweg 19, 4175 LS, Haaften, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima in orde. Communicatie zorgvuldig, snel geleverd en prima resultaat

Antwoord van BakeSmart
Eerste keer dat ik hier besteld heb. Werd snel geleverd, maar veel belangrijker: het resultaat van de bakmixen die ik gekocht had was heerlijk!

Antwoord van BakeSmart
Ik heb een week geleden mijn bestelling geplaatst. Maar het is nog niet bezorgd. Ik heb 2 keer e-mail verstuurd. Ik had geen reactie. Heel ontevreden.

Antwoord van BakeSmart
Adequaat de bestelling afgehandeld.
Product keurig verzorgd opgestuurd.

Antwoord van BakeSmart
Tja, voor thuisbakkers zijn de producten van BakeSmart ideaal en een goede oplossing voor het bakken van heerlijk brood en dat is echt nog niet zo eenvoudig maar met deze producten naast het kneden en het laten rijzen van de deeg lukt het prima.

Antwoord van BakeSmart
+ Heb het product ontvangen, alles in orde.
+ Snelle verzending
- Wel een overdreven grote doos voor een paar lolly-pop stokjes.

Antwoord van BakeSmart
Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving maakte had wat een te knapperige korst. Mijn tweede witbrood was perfect. Ik zette dit in de op 230 graden voorverwarmde oven en na 20 minuten heb ik de temperatuur verlaagd naar 200 graden.
We gaan zeker vaker bestellen!

Antwoord van BakeSmart
Snelle service prijs was prima alles duidelijk en correct gegaan blij mee

Antwoord van BakeSmart
Mijn bestelling is supersnel geleverd en goed verpakt. Ik zal nog vaak bestellen hier. Ook de website is eenvoudig zodat je gemakkelijk vind wat je nodig hebt. Super🤩

Antwoord van BakeSmart
Heb nu al een paar keer besteld bij bakesmart en over het algemeen heel tevreden met het product enige probleem. Is dat er altijd 1 zak broodmix gebroken aankomt waardoor de hele inhoud door de doos ligt. Ook word er voor verschillende broden meerdere instructies gegeven zoals bij het desem brood.

Antwoord van BakeSmart
Prima afgedaan. Eerste keer besteld bij deze firma, maar zeker vaker in de komende tijd! Bij de 1e bestelling een prachtige attentie ontvangen: helemaal goed! Bedankt.

Antwoord van BakeSmart
Tip, kijk hoe het beter verzonden kan worden, 2 pakken waren open gescheurd door het vervoeren.