Grote bestelling gedaan. Leuke verassing gekregen waar de kinderen heel blij van werden. eerste twee mixen geprobeerd en smaakte heerlijk! We gaan zeker weer bestellen. Tip, kijk hoe het beter verzo... Toon meer
Heb nu al een paar keer besteld bij bakesmart en over het algemeen heel tevreden met het product enige probleem. Is dat er altijd 1 zak broodmix gebroken aankomt waardoor de hele inhoud door de doos l... Toon meer
De bestelling kwam snel en goed verpakt binnen. De broodmix Witbrood en Caramelcake gelijk geprobeerd. Cake was superlekker en eenvoudig te maken! Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving... Toon meer
Al 88 jaar dé bakspecialist! Bij BakeSmart vind je alle bakproducten om zelf lekker te bakken. Hobbybakker of professioneel? Voor iedere thuisbakker hebben we volop keuze. Al 88 jaar helpen wij bakkers en ijsmakers om de mooiste en lekkerste producten te creëren. Dat doen we met inspiratie, door kennis te delen en samen te werken met onze partners zoals Callebaut Chocolade, Dawn Foods, Dossche Mills, Puratos, Sonneveld en nog velen meer. Zo kunnen we onze klanten de beste ingrediënten bieden. En die professionele producten zijn er nu ook voor jou... om thuis te kunnen bakken als een bakker!
Hertog Karelweg 19, 4175 LS, Haaften, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De bestelling was er heel snel en alle spullen waren goed verpakt.
Alle lof.
Ook een fijne website. Verzendkosten zijn ook niet hoog.
Snelle levering en een geweldig resultaat. Had afgenomen Desemmix en Spelt. Desem heerlijk knapperig, en de Spelt heeft veel weg van wat ze hier Australiaans brood noemen, mooi bruin van kleur en vol granen en zaden. Beide zeer smakelijk. Echt warme aanraders.
Heel goede smakelijke broodmixen
Makkelijk te gebruiken in panasonic 2540 broodmachine
De beste tot nu toe van alle gebruikte diverse broodmixen die online bij alle winkels verkrijgbaar zijn. Ook de kids vonden dat
Product snel geleverd, in dit geval chocolade schaafsel.
Heel goed en hygiënisch verpakt.
Er werd direct goed gereageerd om de juiste bestelling optijd af televeren ..complimenten!
Best wel snelle levering..ik vind het heel ,omdat ik er een cadeautje bij kreeg..een lekkere Bavarois..Dankjewel😀👍
Kwaliteit en snelheid.....de kozakken wat ik gemaakt heb zijn niet mooi om tezien maar wel heel lekker met fondant in plaats van marsepein
De broodmix die ik altijd gebruikte, was niet meer verkrijgbaar, maar deze koolhydraatarme mix is goed bevallen.
Duidelijke site en mooie prijzen snelle levering met een cadeautje 'leuk'!
Prima producten, alleen het amandelmeel was niet goed gesloten waardoor een deel van de inhoud in de doos zat. Verder prima en snel.
Net verpakt en super zo’n extra priduct tegen de datum om verspilling tegen te gaan! Verl dank!
Prima meel waardoor ik lekker brood kon bakken.
Bestelling is niet geleverd door dhl maar ben wel keurig te woord gestaan via mail