Ze verdienen helemaal geen ster. 3 oktober 2 trainingspakken gekocht. Gelukkig met achteraf betalen. Die trainingspakken zijn helaaa nog niet binnen, het is nu 11 december. Diverse mails gestuurs. M... Toon meer
2 pakken besteld, slechte kwaliteit, nep en veelste klein, lange levertijd. Na meerdere mailtjes nog steeds geen retourlabel ontvangen, wel op achter betalen gezet, maar daar kreeg ik al herrineringen... Toon meer
Schoenen besteld die er op de foto's mooi uit zagen. Vorige week een pakket uit China ontvangen. Duidelijk nep. Mail contact is bijzonder slecht. Steeds weer herhalende berichten over foto bewijs en r... Toon meer
Kennelijk ben ik niet de enige die hier opgelicht is. Heb Nike jas besteld, betaald en die is nooit geleverd. Inmiddels vandaag een mail gestuurd dat ik verdere stappen ga ondernemen. Wellicht kunnen... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
12 oktober jack besteld, nooit ontvangen
12 oktober jack besteld. Tot op heden niet ontvangen. Diverse keren gemaild. 1 x reactie dat het zogenaamd onderweg was. Nu geprobeerd bestelling te annuleren maar nu plots geen enkele reactie meer. NIET BESTELLEN HIER!
Ik begrijp niet dat ze deze bedrijf nog…
Ik begrijp niet dat ze deze bedrijf nog niet hebben opgedoekt!!! Grootste oplichters van reuzekaliber, zijn gewoon uit op mensen die naïef zijn!!! Niks geleverd wel betaald en gewoon helemaal onbereikbaar, wat het ergste is is dat Klarna hierin net zo een grote oplichter is als dit bedrijf zelf. Om de simpele reden ik heb voor achteraf betalen gekozen en na een maand kreeg ik van Klarna te horen dat ik gewoon moest betalen omdat hun alleen voorschieten en dat het tussen mij en het desbetreffende bedrijf is! Nou ik weet wel 100% zeker dat hun zelf ook over dit bedrijf gehoord hebben. Vieze dieven zijn het alle twee.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Zit nu al ruim 2 maanden op mijn schoenen te wachten. Gelukkig via Klarna gedaan dus het heeft me geen geld gekost maar ik word niet goed van die herinneringen dat ik moet betalen.
En ja, die Emma die dan vraagt of ik geduld wil hebben. Grote grap dit bedrijf.
Advertentie op Facebook.....Blok die eens dan Facebook.
Via een advertentie op Facebook een trainingspak besteld. @ maanden verder en inderdaad nog nix.
Alleen een slap gelul mailtje gehad.
Dom dat ik niet eerst Balero heb gegoogled.
Allemaal slechte recencies.
Gelukkig Klarna gebruikt, ander was ik mijn geld kwijt geweest. Ik hoef het product ook niet meer te hebben.
Al maanden op een jas aan het wachten
Al maanden op een jas aan het wachten. En steeds is in verwerking , dan plots is nog niet en verwerking en nu niks meer!!!! Maar wel reeds betaald!!!!
Grote oplichting
Grote oplichting. Al 2 maanden aan het wachten op mijn product vandaag contact gehad met advocaat om verdere stappen te ondernemen
Mooi pak besteld met klana betaalt nu…
Mooi pak besteld met klana betaalt nu al twee maanden aan het mailen nog geen stap verder klant heeft onderzoek ingesteld en de betaling opgeschort op dit moment
Het grootste smerigste…
Het grootste smerigste oplichtingsbedrijf ooit !! Koop hier niks want je bent gekloot...al 2 maanden aan het mailen, antwoorden niet!!! Al een geluk dat ik met klarna hebt gehandeld...gooi de spullen in de vuilbak !!! Grote bende oplichters !!!
malafide zaak onbetrouwbar zo gauw je…
malafide zaak onbetrouwbar zo gauw je hebt betaald hoor en zie je niks meer de pagina altijd in onderhoud heb er melding van gemaakt bij de politie
Oplichting balero
De schoenen gekregen maar te klein. Gelukkig via Klara besteld ben al weken aan het mailen en ook ik krijg een mail dat ik geduld moet hebben en hoe Emma het doet gelukkig alle mails bewaren gelukkig nog niet betaald! Krijg maar geen retour brief staat gepauzeerd bij klara
Nooit mijn bestelling gekregen
Nooit mijn bestelling gekregen. Ik heb altijd gevraagd waar het bleef, ik had immers wel al betaald. Kreeg altijd mail terug of ik even geduld moest hebben en excuses voor de vertraging. Des ondanks nu 1,5 maand verder niks ontvangen.
Jas besteld,niets meer gehoord
Jas besteld,niets meer gehoord. Gelukkig niet betaald
Jas besteld nooit ontvangen
Ik ben altijd zo voorzichtig
Ik ben altijd zo voorzichtig, maar ik dacht een koopje te hebben……. Jas besteld, niet ontvangen! Div mails gestuurd jas zou onderweg zijn. Niet Bezorgd ingeschakeld denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Op 18 september sportschoenen besteld
Op 18 september sportschoenen besteld. We zijn nu 22 november en nog steeds niet ontvangen !!!!
Reeds 10-tallen mails gestuurd, zonder resultaat.
Zeer onbetrouwbare firma.
Ik zal er NOOIT nog iets kopen.
Geld kwijt en geen schoenen;
Waardeloos bedrijf geeft geen reactie…
Waardeloos bedrijf geeft geen reactie bij retourneren krijg alleen bericht dat het systeem plat ligt en dat is al maanden zo.
De schoenen waren ook nep
Schoenen besteld en ontvangen maar veel…
Schoenen besteld en ontvangen maar veel te klein. En blijken idd ook neppers. Gelukkig met Klarna besteld maar ben nu al een maand bezig om de schoenen alsjeblieft terug te mogen sturen. Daar moet een retourformulier voor komen. Krijg wel steeds mailtje hoe ik vind dat Emma me behandeld. Maar op mijn reacties komt vervolgens geen antwoord behalve dat ik geduld moet hebben. Wat een ellende en wat stom van mezelf dat ik er on getrapt ben.
Eind september orthopedische schoenen…
Eind september orthopedische schoenen besteld, Oktober binnen gekregen.Schoenen passen niet, veels te smal om uberhaupt in te komen. Contact gehad met Balero ivm retouneren. Daar zijn ze nu al weken mee bezig. Hetzelfde verhaal wat ik hier bij de meeste terug lees. En nu ligt de site ook al tijden offline
Helaas hier ook al bijna 2 maanden aan…
Helaas hier ook al bijna 2 maanden aan het wachten en nog niets ontvangen. Toevallig meerdere mensen via facebook gesponsorde advertentie bij hun terecht gekomen? Anders massaal fb verantwoordelijk stellen! Mag niet kunnen dat fb zulke oplichtings praktijken doorlaat en laat adverteren.
Wacht nu al maanden op schoenen
Wacht nu al maanden op schoenen. Dit achteraf ook nog neppers blijken te zijn. 90 euro weg. Alles kwijt. Geen kvk niets.