Balero Reviews

1,3

Ze verdienen helemaal geen ster. 3 oktober 2 trainingspakken gekocht. Gelukkig met achteraf betalen. Die trainingspakken zijn helaaa nog niet binnen, het is nu 11 december. Diverse mails gestuurs. M... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting Balero

Kennelijk ben ik niet de enige die hier opgelicht is. Heb Nike jas besteld, betaald en die is nooit geleverd. Inmiddels vandaag een mail gestuurd dat ik verdere stappen ga ondernemen. Wellicht kunnen we ons als gedupeerden verenigen om gezamenlijk een claim in te dienen. De mensen achter dit bedrijf moeten aangepakt worden. Ik heb inmiddels aangifte gedaan. Als iedereen dat ook doet.

17 november 2022

Oplichters

Oplichters. Nike jasje besteld. Had nog gecheckt naar leveringsvoorwaarden en leveringstijd. Geen bevestigingsbericht en nooit geleverd.

12 oktober 2022

OPLICHTERS MET NEP KLEDING

2 traningspakken gekocht.
Duurde 2 maanden totdat ik ze binnen kreeg.
Uiteindelijk binnen en zie tot mijn verbazing dat het neppe kleding is en veeeeels te klein ook.
Website uit de lucht, mail gestuurd naar info@baleroshop. nl maar ik krijg maar geen antwoord op mijn vraag qua retourneren. Gelukkig gekozen Klarna en staat nu ook op gepauzeerd.

14 november 2022

Oplichters!!!

Ik heb een orthopedische schoenen besteld 13 okt en tot heden niets ontvangen. Ik heb paar weken daarna een email ontvangen dat ik mijn adres niet goed heb geschreven en daardoor is mijn bestelling nog niet binnen en ik moest mijn adres nogmaals per mail sturen nu vind ik het heel eng hoor !😔😩 ik ben echt bezorgd!

13 oktober 2022

Niks ontvangen

12 oktober jas besteld maar niks ontvangen geen contact meer gehad site al een tijd niet bereikbaar dus oplichters zou ook iedereen adviseren niks bij hun te kopen

12 oktober 2022

Vraagje

Vraagje? Ik heb Nike jasje besteld en betaald op 10/10/2022 en nog steeds niets ontvangen. Kan men niet via het rekening nummer niet achterhalen wie het geld ontvangt?

10 oktober 2022

2 pakken besteld krijg geen retour label

2 pakken besteld, slechte kwaliteit, nep en veelste klein, lange levertijd. Na meerdere mailtjes nog steeds geen retourlabel ontvangen, wel op achter betalen gezet, maar daar kreeg ik al herrineringen van. Staat nu gepauzeerd, heeft iemand ooit een retourlabel ontvangen? Zoja staat er een adres op, wil die pakken weg hebben.

10 november 2022

4 weken geleden jas besteld en gelijk…

4 weken geleden jas besteld en gelijk weer binnen 24 uur geannuleerd, heb meerdere mailcontacten gehad maar ze antwoorden met standaard zin is in behandeling.
Gelukkig heb achteraf betalen gedaan, en het probleem aangegeven bij hen.
Laatste mail was dat me bestelling in behandeling was en zodra verstuurd is ik een tracking informatie krijg ?? HUH NEE heb geannuleerd dacht het even niet ze mogen die troep houden daar.

9 november 2022

Zeer slechte ervaring mee 4 weken…

Zeer slechte ervaring mee 4 weken geleden een trainingspak besteld .nog nicks ontvangen al meerdere mailtjes op uit gedaan maar krijg constant te horen we zijn er mee bezig nog even geduld.
Mensen trap er niet in je bent je geld kwijt en ontvangt nicks !

9 oktober 2022

Balero: onzinnige 'orthopedische' schoenen

Ik heb bij Balero 'orthopedische schoenen' besteld en na lange tijd kreeg ik een paar sloffebn van inferieure kwaliteit waar bovendien niets ot=rthopedisch aan was. Echt bedrog met foto. Het lijkt alsof er luchtbellen (air) in de hak zit om te dempen, maar dat is erop getekend of geplakt. De site Baloro is nu al weken uit de lucht en ik heb hulp gezocht bij NietBezorgd.nl. Geweldige snelle hulp en informatie wat te doen. Kost niets

25 oktober 2022

Schoenen uit China

Schoenen besteld die er op de foto's mooi uit zagen. Vorige week een pakket uit China ontvangen. Duidelijk nep. Mail contact is bijzonder slecht. Steeds weer herhalende berichten over foto bewijs en reden voor retour. Die ik al lang gemaild heb. Verzendlabel tot op heden niet ontvangen. Gelukkig via Klarna achteraf betalen gekozen.

8 november 2022

Wat een oplichters

Wat een oplichters. 1,5 maand geleden een sportpak besteld maar nog steeds niks ontvangen. Ze reageren wel steeds op mijn mail maar zeggen dan, dat het pak er aan komt. En inderdaad de site is nu ' tijdelijk gesloten'. Ja,ja!!!

7 november 2022

Zeer slecht spullen naar 6 weken nog…

Zeer slecht spullen naar 6 weken nog niet binnen en webshop buiten gebruik .
Contact is dus niet mogelijk en het is allemaal tijdelijk tot je geld weg is .
Niet kopen hier !!!!!
Ik hoop dat ik me geld terug krijg omdat ik gelukkig met klarna heb betaald .

7 november 2022