Bambocks - jouw bamboe sokken specialist Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Dit bedrijf gebruikt op illegale wijze de contactgegevens uit het Odido-datalek om reclame te versturen. Alleen daarom al is het een bedrijf waar je nooit zaken mee moet doen!

Fijne jongens hoor. Ze gebruiken de illegale data die gestolen zijn bij Odido om reclame emails te versturen

Heel goede ervaring met de service van Bambocks. Ik heb ergens last van hitteuitslag bij lange wandelingen en vroeg cia de chat of de compressiekousen wellicht iets voor mij zouden zijn. Kreeg meteen... Toon meer

Vervolg van mijn eerdere review... Op 21 juli sokken besteld, tot nu toe nog steeds niet opgelost. Wel direct reactie op mijn vorige review echter antwoorden op mijn verzoek is kennelijk lastig.... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Buitensportkleding- en uitrusting
  3. Herenmode
  4. Modehuis
  5. Ondergoedwinkel

Al bijna 10 jaar de specialist in bamboe sokken voor diverse toepassingen. Of je avontuurlijk wandelt, fanatiek sport of dagelijks het beste comfort zoekt. Wij produceren en leveren de beste bamboe sokken. Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit sokken + geen geld terug

Slechte kwaliteit sokken, deze retour gestuurd wat al niet heel professioneel overkomt. 5 weken later en een paar mails verder en nog geen eens een persoonlijke reactie, alleen de automatische reply mail. Het geld is dus ook nog niet terug gestort.

13 mei 2023

Fijn wandelsokken

Wandelsokken besteld, normaal gebruikte ik altijd Falke sokken met wandelen en nu Bambocks wandelsokken besteld. Echt fijne zachte sokken, blijven na veel wasbeurten ook goed en lekker zacht.

30 maart 2023

T-shirts prima, sokken slechte kwaliteit

T-shirts en sokken besteld. T-shirts zijn prima tot nog toe, maar veel sokken gingen na paar keer dragen al stuk. Gaten bij tenen en onderzijde. Zeer dunne kwaliteit. Heb het bedrijf gemaild met deze ervaring, maar geen reactie gekregen.

3 februari 2023

Bambocks stort geld retourzending niet terug

Op 2 december 2022 mailde ik aan Bambocks:
Beste mensen,
Op 22 november heb ik twee T-shirts met een ronde hals geretourneerd om ze in te wisselen voor shirts met een V-hals. Zie verzendbewijs.
Ik heb nog geen terugstorting van deze shirts gezien. Wanneer mag ik die verwachten?

Op 29 december, na enkele herinneringen van mijn kant, schreef Bambocks:
Beste Henk,
we gaan het aan je terugbetalen.
dank je wel.
Groet, Bambocks

Inmiddels een maand en opnieuw twee rappels van mij verder, wacht ik nog steeds op mijn geld.

25 januari 2023
Reviews in alle talen tonen. (59 reviews)