Ik was eerst heel tevreden met eindelijk een duurzame oplossing voor mijn tandenborstel. Helaas is de tandenborstel veel te vroeg opgehouden met te werken en kan ik de klantendienst ook niet meer ber... Toon meer
Recentelijk kocht ik een bamboobrush. Nooit heb ik hiervoor een elektrische tandenborstel gebruikt, maar mijn tanden zijn zichtbaar schoner en voelen glad aan. Het idee om schonere tanden te hebben en... Toon meer
Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik dat doen. Waardeloos bedrijf. Eerste tandenborstel ging binnen een jaar stuk, Na eindeloze pogingen in 2023 een vervangende tandenborstel ontvangen maar hela... Toon meer
Hele snelle levering. Overgestapt vanaf een elektrische naar deze bamboobrush. Wat werkt hij fantastisch zeg! Het geluid en gevoel is in het begin wat wennen maar je merkt duidelijk verschil v... Toon meer
De wereld van de tandheelkunde kan beter, voordeliger maar bovenal ook een stuk duurzamer. Daar staan we binnen de Bamboo’d Society dan ook voor. De Bamboo’d Brush maakt dit met zijn sonische poetstechnologie, biologisch afbreekbare opzetstukjes, Repeat programma en levenslange garantie tot in het kleinste detail mogelijk. Met Bamboo'd Repeat kies jij welke van de 3 unieke bamboe opzetstukjes jij iedere 3, 6 of 9 maanden graag zou willen ontvangen. Om onze CO2 footprint te minimaliseren ontvang je per frequentie 3 van deze Bamboo'd Heads, zodat jij je opzetstukje elke 1, 2 of 3 maanden kan vervangen. Wij regelen de rest. Werkt jouw Bamboo'd Brush ooit niet meer naar behoren? Dan krijg je in elk willekeurig geval een nieuw model en dan recyclen wij het kapotte model in ons productieproces. Kortom, verfijnde duurzaamheid in zowel materiaalgebruik als levensduur. Ontdek al de voordelen van de Bamboo'd Society en wie weet begin jij binnenkort nog aan jouw eerste en laatste poetsavontuur!
Westerstraat 31, 2613RD, Delft, Nederland
- hello@bamboodsociety.nl
- bamboodsociety.nl
Fijne sonische tandenborstel
De sonische tandenborstel die ik heb gekocht werkt heerlijk. Ik moest even wennen omdat ik een gevoelig gebit heb, zelfs op de gevoeligste stand duurde het even alvorens ik geen last meer had van het doortrillen. De borsteltjes zijn erg fijn en zacht, het komt alleen nog wel eens voor dat ze een beetje van de tandenborstel aftrillen. Hij doet het erg lang alvorens weer te moeten opladen, en een nachtje in de lader (÷/- 8u) is dan voldoende om weer weken mee te gaan. Wel jammer dat hij moet liggen voor het lader, een laderstandaard zou iets prettige zijn. Super fijn om meerdere poetsstanden te hebben om uit te kiezen en hij ligt lekker in de hand. Ik raad hem aan! Zeker met het 9mnd pakket (elke 9 maanden 3 nieuwe borstels voor een vaste prijs). Zo houd je je mond fijn schoon.
Super!
Goed geholpen. Heldere website. En heeeeele fijne tandenborstel!
Gebruiksduur van 6 weken klopt niet!
Ze pakken klachten snel per mail op. Wel is mijn gevoel dat ze het probleem vooral terugduwen naar de gebruiker. Te kort laden, te intensieve poetsstand e.d. Praktijd is dat de brush juist op het punt van gebruiksduur bij lange na de beloofde 6 weken niet haalt. Kan natuurlijk zijn dat ik een slecht exemplaar heb getroffen..
we hebben voor de 2e keer een…
we hebben voor de 2e keer een tandenborstel retour gestuurd, nadat we hem nog steeds defect weer hadden ontvangen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. We horen niets en hebben ook geen tandenborstel.
Wat een onding
Wat mij betreft is dit een enorme miskoop. Na slechts enkele keren gebruikt te hebben draaien de borsteltjes telkens los waardoor je deze tijdens het poetsen vast moet houden. Toen ik hier een klacht over stuurde naar Bamboo'd Society kreeg ik eerst dagenlang geen enkele reactie, waarna ik na nogmaals contact opnemen nieuwe borsteltjes zou krijgen. Wederom duurde het meer dan een week waarin ik niks hoorde om vervolgens nogmaals navraag te doen waarop ik een bericht kreeg waarin stond dat ze er vanuit gingen dat het geen haast had. Natuurlijk had het wel haast! Ik heb flink geld gehad voor een totaal onbruikbaar product. Met de nieuw opgestuurde borsteltjes gaat het precies hetzelfde. Het enige voordeel is dat het er mooi uitziet maar daar is ook alles mee gezegd. Zou het absoluut niemand aanraden de tandenborstel te kopen want de kwaliteit is totaal onder de maat evenzo de service van het bedrijf.

Antwoord van Bamboo'd Society
Goede communicatie
De tandenborstel die eerder geleverd was laadde niet goed op. Via de app kenbaar gemaakt en ik kreeg direct een nieuwe. Snel en prettig afgehandeld.
Fijn tandenpoetsen, goede service
Sonisch poetsen even wennen, maar zou nu niet anders meer willen. Goede service. Helaas ging tandenborstel na een aantal maanden wel stuk, maar zoals beloofd snel en eenvoudig een nieuw expemplaar retour gekregen.
Eindelijk een duurzame tandenborstel
Eindelijk een duurzame tandenborstel! En nog mooi ook! Ik moest even wennen aan het gevoel van hout tegen mn lippen, maar dat went zo. De gedachte dat het recyclebaar is vind ik zo fijn. Geen plastic opzetstukjes meer door mij bij het afval. En, niet onbelangrijk: hij poetst heel fijn en je tanden glad.
Ik heb mijn tandenborstel opgestuurd…
Ik heb mijn tandenborstel opgestuurd omdat hij niet goed oplaadde. Kreeg weer retour maar is nog steeds slechts 3 dagen opgeladen. Via whattsapp krijg ik geen reactie.

Antwoord van Bamboo'd Society
Hele mooie tandenborstel
Hele mooie tandenborstel die heel fijn poetst en doordat je automatisch nieuwe opzetstukjes toegestuurd krijgt in de frequentie die je zelf wilt hoef je je daarom ook niet meer druk te maken. Echt top!
Fijne tandenborstel
Fijne tandenborstel. Klantenservice is goed en vriendelijk. Lost problemen snel op.
Blij met Bamboo tandenborstel
De beste keuze die ik kon maken. Fijne tandenborstel, mooi design en duurzaam in gebruik. En vooral: Geen plastic!! Super goed.
Fijne tandenborstel en duurzaam concept! Fijn!
Fijne tandenborstel met verschillende standen, verschillende borsteltjes en een erg lange accu duur. De kids moesten even wennen aan een andere manier van ‘trillen’, maar ze waren snel gewend.
Het duurzaamheidsconcept spreekt mij enorm aan, het design is mooi en het laagdrempelige contact na de bestelling is fijn. Ik zou het zeker aanraden!
Goede communicatie!
Prima borstel!
Ik werd benaderd om te testen en dat doe ik graag! Eerste moment van poetsen kietelt het enorm, wat al heel snel afneemt. Het poetsgevoel is goed, met voor mijn gevoel gladde tanden als resultaat.
Het opzetstukje proeft na een paar keer poetsen iets houtige, maar niet vervelend.
Al met al een prima borstel!
Het is de eerste dagen wennen aan de…
Het is de eerste dagen wennen aan de trillingen maar al snel merk je dat je tanden schoner aanvoelen.
Waanzinnig goed!
Waanzinnig goed!
Heb altijd last gehad van gevoelig tandvlees maar sinds ik Bamboo’d Society gebruik is dit volledig verdwenen. Zo blij mee, echt een aanrader
Enthousiast en tevreden over deze duurzame tandenborstel
Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe tandenborstel van Bamoo'd Society. Al bij het openen van het pakketje viel mij op dat er goed is nagedacht over het design en de verpakking: je wordt er gewoon blij van :)
De tandenborstel ziet er mooi en natuurlijk uit en poetst goed (ook onder de douche). De sonische manier van poetsen is wel even wennen, maar nu na een weekje wil ik niet meer anders. Ik vind de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed, kortom; een aanrader!
Klantenservice is top
Klantenservice is top! Ik had twee tandenborstels besteld. Van een daarvan was de accuduur slechts een week, terwijl deze 6 weken zou zijn. Bamboo'd Society bood direct aan de tandenborstel om te ruilen en binnen 5 dagen had ik een nieuwe tandenborstel.