Nem og hurtig levering. Svarer hurtigt på henvendelser. Bestilte nogle hylder, hvor der normalt skal bestilles ophæng ved siden af, da jeg ikke havde bestilt dette, spurgte de om det var en fejl, og v... Toon meer
Hvis I havde tilbagebetalt returvarer hurtigere(venter endnu) kunne I havde fået 4-5 stjerner, men hurtig service med returpapirer gjorde at I fik 4. Fejl i oplysninger på 1.leverance. Vh Leif Kristen... Toon meer
Vi havde et par spørgsmål ang. vores bestilling og ringede sidst på eftermiddagen en fredag. Telefonen blev ikke taget, men et kvarter senere bliver der ringet tilbage og vi får svar på vores spørgsmå... Toon meer
Gode priser, god kvalitet, hurtig og fremragende service! Bestilte ét sæt bordben i metal på Bana.dk's webshop med levering til adressen. Jeg ombestemte mig, og ville istedet hellere selv afhente... Toon meer
Bana er en virksomhed, som sælger møbler og interiør til overkommelige priser. Hos Bana har vi en passion for møbler, og derfor står vi altid til rådighed til råd og vejledning!
Denemarken
Super service, levering og fine kvalitets produkter. Kan klart anbefales!

Antwoord van Bana
Super telefonisk hjælp og hurtig levering ved bestilling med en lille hilsen 😀

Antwoord van Bana
Gode priser, god kvalitet, hurtig og fremragende service!
Bestilte ét sæt bordben i metal på Bana.dk's webshop med levering til adressen. Jeg ombestemte mig, og ville istedet hellere selv afhente dem fra lageret, så jeg ringer til firmaet samme dag, Fredag aften kl. 18:00. Jeg afhenter varene den efterfølgende formiddag om lørdagen udenfor åbningstid, efter særlig aftale.
FREMRAGENDE(!!!) service. Meget tilfreds kunde - jeg anbefaler glædeligt andre kunder at handle hos Bana.dk.

Nemt og hurtigt
Bestilte tirsdag aften. Pakken leveret fredag.

Antwoord van Bana
Online bestilling vanvittig hurtig levering tak for det.

Antwoord van Bana
Fantastisk service, og en sød personlige hilsen på fakturaen, selvom det er første gang jeg handler hos Bana (og ikke kender personerne) 👍😀
Tak for handlen.

Antwoord van Bana
Total god service. Skulle købe en teak-bænk som aldrig ser ud som på billedet. Jeg fik tilsendt tre forskellig billeder af bænke der var på lagerat og kunne vælge imellem dem.
Så fin service.

Antwoord van Bana
Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner.
God value for money - fine reoler og god personlig service