Bandasjesjop.no har sendt min pakke til en pakkeboks i Danmark, enda jeg bor i Norge og i min ordrebekreftelse var min riktige adresse oppgitt! Jeg prøvde å kontakte dem og avventer svaret. Jeg kontak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var plaget av sterke smerter i nakke, rygg og skuldre. Bestilte en nakkemassasjepute etter anbefaling fra en ansatt. Nakkemassasjeputa ble levert bare ti dager etter bestilling, til tross for vinterst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Foreløpig bare tre stjerner (nå fire) grunnet problemene med PostNord og toll. Vi får se om Bandasjeshop.no får løst saken, noe de "lover" i en E-post. Oppdatering: Saken er nå løst, men det blir l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Raske og skikkelige. Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt. Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bandasjeshop.no tilbyr et bredt utvalg av bandasjer, støtteutstyr og rehabiliteringsprodukter. Deres sortiment inkluderer blant annet kompresjonsbandasjer, støttebandasjer, sportsbandasjer og ortopediske hjelpemidler. De legger vekt på å tilby høykvalitetsprodukter som kan bidra til å forbedre folks helse og velvære. I tillegg til det brede produktutvalget, tilbyr Bandasjeshop.no også råd og veiledning for å hjelpe kundene med å finne de riktige produktene for deres spesifikke behov. De er opptatt av kundetilfredshet, og tilbyr en ekstraordinær bytterett på 30 dager, samt 24 måneders reklamasjonsrett. De har også et lojalitetsprogram hvor kunder kan tjene poeng og få rabatter på fremtidige kjøp.
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det var enkelt å finne det jeg trengte på nettsiden og leveransen var meget effektiv.

Raske og skikkelige.
Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt.
Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få mail når varen igjen er på lager.
Virksomheten er god på å gi gode tilbakemeldinger og informasjon.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Veldig fint produkt, men ble ødelagt med en gang. Nå svarer ikke kundeservice, så vet ikke om jeg får ny eller ikke. Hadde vært fint om mailen jeg sendte kan besvares

Antwoord van Bandasjeshop.no
Vi har ikke mottatt varen...
Det er ikkje komt noko epost med info om forsinkelse til meg dessverre.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Levering tok 2 uker. Skyler sikkert på postgang, men sa må dem endres. En kan ihvertfall ikke skryte på seg hurtig levering.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Jeg er veldig fornøyd sokkene er behagelige å ha på å strammer ikke rundt leggen.Anbefales

Antwoord van Bandasjeshop.no
Enkelt å finne varen på nettsiden, rask levering og bra produkt. 👍

Antwoord van Bandasjeshop.no
4 dagers leveringstid på en vare som er på lager er for dårlig.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Alt stemte med min bestilling, samt god oppfølging av levering.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Jeg bestilte en kompresjonsstrømpebukse, men den jeg fikk ble returnert da den ikke passet en kvinnekropp. Jeg har siden ikke hørt noe fra dere. Jeg ba om å få en annen eller pengene tilbake. Er skuffet.

Antwoord van Bandasjeshop.no
Fikk produktet skadet i Posten fordi de har ikke pakket den godt (myk eske i en boblekonvolutt)og har sendt den fra Danmark til Norge. Etter at jeg returnerte den påsto de at jeg har skadet emballasjen av produktet og de kan ikke selge det videre. Mest sannsynligvis sender de den skada esken i posten igjen til en annen kunde og får betalt for den. Dette er en lure bedriften så ikke kjøp derfra.Det er flere sider som har tilsvarende eller bedre produkter.Hvis du kjøper noe ta flere bilder før du sender det i retur, for da kan de ikke si ifra at den kan ikke selges videre fordi du har allerede laget en flekk på den.