Bango Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt og professionelt arbejde lige fra kontakt og bestilling af vor nye garageport til vel udført montage. . Positiv oplevelse som varmt kan anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse! Har købt nogle vinduer igennem dem, da to af dem kommer frem, super hurtigt endda har fragtfirmaet lavet lidt skade på vinduerne. Jeg skriver til dem for at finde en løsning, de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kæreste og jeg bestilte en Fransk dør fra Swedoor, som blev leveret til tiden! Efterfølgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de små glas vinduer. Jeg var bitter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Deurenmagazijn
  7. Garagedeurenleverancier

Over Bango

Geschreven door het bedrijf

Danmarks største specialbutik indenfor vinduer, døre og garageporte

Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 døre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks største butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks største vindueslager.

Vinduer

Vinduer er den første tredjedel af Bangos verden. Vi har flere årtiers erfaring med rådgivning, køb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehør der hører til. Derudover tilbyder vi at få specialproduceret vinduer og døre efter mål.

Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljøvenlighed indenfor vinduesindustrien.

Døre

Døre er næsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler både hoveddøre, indvendige døre med karm og indvendige døre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgående levering.

I kategorien indvendige døre finder du eksempelvis franske døre, branddøre, almindelige glatte døre og en masse andre former for døre. Af yderdøre finder blandt andet facadedøre, terrassedøre og skydedøre. Blandt vores sortiment finder ud døre til udendøres brug, blandt andet i form af vores udhusedøre i høj kvalitet.

Garageporte

Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mærket kvalitetsport på trods af den lave pris. Vi sælger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige størrelser.

Få gode råd og professionel vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode råd. Du kan også finde vejledninger til valg af vinduer, døre og garageporte i vores artikelarkiv.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Suveræn service

Suveræn service, gode priser og hurtig tilbagemelding.

3 april 2023

Hej Søren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, priser og respons.

Vi stræber efter at give hver kunde en fremragende service, og din feedback bekræfter, at vi er på rette spor. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at alle vores kunder oplever det samme høje niveau af tilfredshed.

Tak fordi du valgte Bango. Vi ser frem til at tjene dig igen i fremtiden.

Dbh.
Uffe fra Bango

Super hurtigt service

Super hurtigt service, også ved reklamation :-)

havde købt en dør, som nu her et par år efter er blevet skæv/vrider, tog det kun René 10min efter han modtog billeder, at godkende ombytning af døren, og en ny stod klar til afhentning.

Det er der mange andre firmaer der kunne lære af :-)

Mvh. Lars

26 april 2023

Hej lars
Tusinde tak for anmeldelse..

god service

god service, god betjening, nemt at finde vare på hjemmeside og ikke mindst gode priser

30 maart 2023

Hej Lars

super betjening

25 maart 2023

Hej Allan
Tusind tak for din femstjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkt/service. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere en fremragende service til dig i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

Fik svar på alle mine spørgsmål, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til markedets billigste pris.

26 maart 2023

Hej Arne.
Tusinde tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Meget tilfreds

Hvis du vælger en trælasthandel, helt sikkert betale du lige som for 2 fransk dør i forhold med Bango. Rigtig mand til telefon, hjælp og vejledning, og hurtigt handel fra lager .

22 maart 2023

Hej Mihai
Tusinde tak for din anmeldelse.
Har du brug for mere vejledning, så tager du bare fat i os.
God weekend 🌞
Vh. Uffe

Meget hjælpsom når man ringer

Meget hjælpsom når man ringer
samt virkelig hurtig levering.
Top dollar

4 maart 2023

Hej Jan
Du må have en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret som aftalt nem montering alt…

Leveret som aftalt nem montering alt var som forventet eneste minus ikke plads over porten til automatik

3 maart 2023

Hej Jens
Ærgerligt med pladsen over porten. Jeg vil anbefale dig at ringe til vores kundeservice, nogle gange er der lidt tips og tricks til at få motoren til at passe, selvom man har meget lav overhøjde.

God dag

Vinduesparti

Hej :)
Det var helt igennem en super god oplevelse personalet var vaks til at tage de ønskede mål og ringede straks tilbage, alting fungerede fint.
Også leveringen med fragtmanden som ringede inden ankomst så alt kunne være klar til modtagelsen og som hjalp med at få vinduespartiet i læg for den voldsomme blæst . Jeg har handlet ved Bango.dk tidligere og det er nok der jeg søger igen næste gang jeg skal handle.
Mvh John

7 maart 2023

Hej John.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hjælpe og du er altid velkommen.

Super kundeservice!

Vi havde en reklamation på en Swedoor. Vi henvendte os til Bango som hurtigt svarede tilbage, og inden for en time allerede havde kontaktet Swedoor og bedt dem sende en ny del. Super kundeservice! Det er der mange firmaer der kunne lære noget af.

7 maart 2023

Hej Kevin.
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for du er glad for vores kundeservice.
Du må have en god dag.
Vh. Uffe@bango.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, med et opfølgende opkald og hurtig levering - Vi handles ved!

24 februari 2023

Hej Simon

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering. Hvad kan man forlange mere.

1 maart 2023

Hej Conny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service hurtigt levering og varen ok

God service hurtigt levering varen ok pris ok fragt dyr vil handle med jer igen

30 januari 2023

Hej Jens
Tak for anmeldelse. Vi arbejder løbende på at holde vores fragtomkostning nede. Vi har dog prioriteret at vores emballage skal være den bedste og derved kommer der en ekstra omkostning. Ring gerne til os hvis vi skal regne på noget en anden gang.
God dag 🌞
Vh. Uffe fra Bango