Jag kann inte använda kortet vet inte hur man gör vill ha ett kort som man kan ta ut pengar i bankomat eller betala i butiken kann inte använda telefonen och betala Tack så... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hittills allt fungerat bra, betalade första fakturan och det varit lätt och enkelt, men funderar varför fick på meddelande att jag måste betala den 28 april, det kunde bara informera mig att ni ska dr... Toon meer
Det var inte så positivt, första gången fick jag avslag, sedan massor med kreditupplysningar, därefter fick jag kortet. Men det fungerar inte riktigt som det borde, har fått använda Klarna några gånge... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bank Norwegian är en norsk filial till svenska NOBA Bank Group. Vi erbjuder kreditkort, sparkonton, blancolån och relevanta försäkringar till över 1,5 miljoner kunder i Norden. Vi vill göra bankvardagen så enkel och smidig som möjligt. Det mesta hos oss kan göras digitalt, samtidigt som vårt kundserviceteam finns tillgängligt via telefon och e‑post om du behöver hjälp. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med oss på Trustpilot. Dina synpunkter hjälper oss att förstå vad som fungerar bra och var vi kan bli bättre.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- banknorwegian.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Toppen!
Jag är väldigt nöjd med mitt kreditkort. Det är enkelt att använda, fungerar smidigt i vardagen och jag uppskattar de förmåner och den service som erbjuds. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevelse och kan absolut rekommendera kortet.
Jag har Bank Norwegian sen en tid…
Jag har Bank Norwegian sen en tid tillbaka
Bästa kreditkort jag kan önska mig
Räntan är låg till skillnad från andra kreditgivare
De betalar ut lån direkt innan 24 timmar
En varning till alla som överväger att…
En varning till alla som överväger att skaffa ett Norwegian bankkort, 🤚⛔ efter att ha skaffat och börjat använda kortet upptäckte jag – medan jag var på semester – att det hade utnyttjats av obehöriga, trots att jag bad banken att omedelbart stoppa den obehöriga aktiviteten och intrånget på mitt konto, vägrade de att tillmötesgå min begäran och trots att de var medvetna om situationen vidtog de inga åtgärder och lät den obehöriga aktiviteten fortsätta. Dessutom vägrade banken att ersätta mig för de förluster jag drabbats av, trots att det fanns ovedersägliga bevis som styrkte mitt anspråk.
Med vänliga hälsningar
Mazin kadir
Enkelt att använda både i Sverige och…
Enkelt att använda både i Sverige och utomlands. Inga extra kostnader
Det bästa kortet för resan att betala…
Det bästa kortet för resan att betala deposition på hotell och deposition på bilhyra.
Smidigt och enkelt men jag saknar…
Smidigt och enkelt men jag saknar möjligheten att göra direkt banköverföring eller swish till kortet.
Snabbt besked och bra funktionen i appen
Känner mig trygg och säker på resa med…
Känner mig trygg och säker på resa med Bank Norwegian kortet! Funkar alltid!
Toppen,bra info.
Mitt Bank Norweigeankort
Det var lätt att ansöka och den summa jag blev godkänd för var lämplig. Sen gick det snabbt att få kortet. Fick mycket information om villkoren, vilka jag var nöjd med.
Bra info
Alla kontakter och upplägg snabbt och enkelt bra info på min sida med olika upplägg spar och kort
Enkelt smidigt
Enkelt smidigt! Framförallt bra utomlands! Jättenöjd!
Mestadels ok men tekniskt strul
Mestadels ok men de bad mig bifoga underlag på inkomst. Det gick dock inte att göra då både deras hemsida och app fastnade på samma ställe.
Testade flera olika webbläsare och fick till slut mejla dem. Detta drar ner upplevelsen, annars ok.
En bra bank 👍
Har varit enkelt och lätt att förstå
Väldigt bra bank och bemötande,hjälper…
Väldigt bra bank och bemötande,hjälper mig med det jag inte är van med eller vet så lite
Dit is Trustpilot