Uitstekend geholpen door Diana, met het aankopen van een appartement in dubai motor city. Het proces ging vlot en alles werd duidelijk uitgelegd. Echt een aanrader.

1. Vastgoedadviseur

Baraca is a RERA-licensed real estate brokerage in Dubai, specializing in off-plan, distressed, and secondary market investments. We provide international investors with exclusive property deals, asset and portfolio advisory, and financing solutions through our banking partners. Beyond real estate, we offer seamless relocation services, including visa assistance, business setup, and banking support

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede ervaringen

Ik heb met Baraca nog niet zo heel lang geleden kennis gemaakt. Nikki Koppedraaijer vertelde met dat hij hier altijd zaken mee deed. En Nikki heeft aardig wat huizen wereldwijd. En ik kom net kijken op dit gebied dus hier ging ik wel wat mee doen. Eerder paar gesprekken gehad met Diana en daarna nog met Asos. Waren hele duidelijke gesprekken met goede aanknopingspunten. Heb via hun 1 huis aangekocht (shared shareholders) en ik ben nog met iets bezig dat ze nog moeten gaan bouwen. Daarnaast had ik nog iets waar ik vanaf wilde, dus daar zijn ze met hun advocaten naar aan het kijken. Ik heb verder dus nog geen huur ontvangsten, maar het ziet er tot nu toe heel goed uit en ze staan altijd klaar voor een eerlijk en goed advies!

20 april 2026

Een mooie eerste investering in VAE…

Een mooie eerste investering in VAE kunnen doen met behulp van Baraca Capital. Ik ben echt ontzettend tevreden! Stap voor stap geholpen en vragen worden nog steeds vrijwel direct beantwoord. Ga dan ook voor een langdurige samenwerking. Bedankt!

10 februari 2026

Er wordt veel beloofd

Er wordt veel beloofd, maar weinig nagekomen.
Communicatie is goed tot je serieus bent om aan te kopen, zodra er kritische vragen worden gesteld is het over.

2 februari 2026

Beste Jacob,

Dank voor uw bericht. Bij Baraca nemen wij reviews serieus en is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij denken actief mee met onze cliënten en begeleiden hen bij het zorgvuldig opbouwen van hun vastgoedportfolio, met een sterke focus op service en transparantie.

Op basis van onze administratie hebben wij echter geen dossier, contactmoment of klantrelatie kunnen terugvinden onder deze naam of met de beschreven inhoud. Om dit zorgvuldig te kunnen verifiëren en inhoudelijk te beoordelen, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via relations@baracacapital.com.
Zo kunnen wij samen vaststellen waar deze melding betrekking op heeft en bekijken hoe wij dit correct en zorgvuldig kunnen oplossen.

Zonder verdere toelichting kunnen wij deze ervaring helaas niet herleiden.

Baraca Life Capital

Middels Baraca Capital onze eerste…

Middels Baraca Capital onze eerste appartement gekocht. Alle twijfels hebben ze bij ons weggenomen en zijn erg makkelijk en snel bereikbaar en leggen goed en helder uit hoe het proces verloopt, wat de mogelijkheden zijn en waarom een bepaald project wel of juist niet geschikt is. Je wordt er echt bij betrokken wat een vertrouwd gevoel geeft.

30 januari 2026

Top bedrijf

We zijn zeer tevreden over de snelle reacties, de behulpzaamheid en vriendelijkheid.
Op elke vraag wordt deskundig en duidelijk antwoord gegeven. We zien de samenwerking met Baraca met volste vertrouwen tegemoet

18 januari 2026

The man you need for Dubai!

Kennis van zaken.Betrouwbaar. Gastvrij. Aimabel. Groot netwerk.

22 oktober 2025

Antwoord van Baraca Capital

Fijn dat u onze kennis, betrouwbaarheid en gastvrijheid waardeert. Samenwerking en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

Baraca Capital

Duidelijke taal

Duidelijke taal, daar houd ik van.
Bij vragen altijd heel snel antwoord. Ook bij veel vragen blijve ze gewoon rustig en leggen ze het goed uit. Ik ben tot zo ver heel blij dat ik met hun in zee ben gegaan. Bedankt Fernando, Pernilla en Asos.

30 augustus 2025

Antwoord van Baraca Capital

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn dat onze duidelijke uitleg en snelle antwoorden goed zijn bevallen. Voor ons staan samenwerking en kwaliteit altijd voorop, en we kijken ernaar uit om in de toekomst samen mooie resultaten te behalen.

Baraca Capital

Persoonlijke begeleiding

Wat mij opviel is dat zij kijken naar je persoonlijke situatie. Vervolgens daarop inzoomen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Het fijne is ook dat zij zelf ook investeren in projecten waarin jij investeert. Dat geeft vertrouwen!

13 oktober 2025

Hi,

Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze persoonlijke aanpak en dat wij zelf ook investeren je zo’n goed gevoel geven. Dat vertrouwen waarderen we enorm! We zijn super blij met onze samenwerking en wij kijken enorm uit naar de toekomst.

Snel, helder en eerlijk contact en advies

We zijn via een gezamenlijke connectie in contact gekomen met Asos en Baraca Capital. Het lijntje was hierbij heel kort en praktisch: via whatsapp hadden we snel contact, per mail kregen we heldere terugkoppeling op vragen. Hij gaf ons hierbij samen met zijn team het vertrouwen voor onze eerste investering in Dubai. De informatievoorziening, de kennis van zaken, de diepgang in details en interactie zouden we ook zeker aanbevelen voor wie ook een dergelijke stap overweegt.

24 april 2025

Hoi Daniel en Francien,

Bedankt voor jullie mooie woorden! Fijn om te horen dat het contact zo soepel verliep en dat we jullie het vertrouwen konden geven voor jullie eerste investering in Dubai. We waarderen jullie aanbeveling enorm!

Van webinar naar mijn eerste appartement in 2 dagen

Na het volgen van een webinar van Asos had ik meteen een goed gevoel. Direct daarna heb ik een afspraak ingepland voor een gesprek, en binnen twee dagen besloot ik mijn eerste appartement in Dubai aan te schaffen. De combinatie van diepgaande kennis en een prettige manier van samenwerken maakt dat ik Baraca van harte aanbeveel aan iedereen die overweegt om in Dubai te investeren.

29 augustus 2025

Hi Nadia,
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring had en dat we je konden helpen bij je investering in Dubai.
Samen kijken we uit naar de toekomst!

Complimenten voor Baraca Capital

Asos en Pernilla, complimenten hoe jullie werken! Ik ben heel tevreden over de goede uitleg en begeleiding, jullie zijn altijd goed en snel bereikbaar, altijd een goeie uitleg en antwoord. Met vertrouwen kijk ik naar de toekomst en ben heel benieuwd welke zaken we nog meer kunnen doen. Ga zo door! Gr Abel

4 augustus 2025

Antwoord van Baraca Capital

Dank je wel Abel, voor je fijne review en het vertrouwen! Super om te horen dat je tevreden bent over onze begeleiding en communicatie. Wij kijken ook uit naar de volgende stappen samen. Let’s keep building!

Best spannend dit avontuur in Dubai aan…

Best spannend dit avontuur in Dubai aan te gaan, maar zo ontzettend goede uitleg en ern groot gevoel van vertrouwen richting Asos en zijn team. We kunnen met alle vragen terecht en krijgen altijd vrijwel meteen antwoord. De begeleiding en uitleg zijn top!

26 augustus 2025

Antwoord van Baraca Capital

Hallo Monique, Wat fijn om te horen dat onze uitleg en ondersteuning bijdragen aan jullie vertrouwen. Het avontuur in Dubai is bijzonder, en we vinden het mooi dat we jullie daarbij mogen begeleiden.

Ik ben zeer content met mijn aankoop en…

Ik ben zeer content met mijn aankoop en begeleiding via Baraca Capital. De persoonlijke begeleiding tijdens de aankoop is erg professioneel en service gericht. Dat geeft veel vertrouwen. Super bedankt Asos en Pernilla!

1 augustus 2025

Antwoord van Baraca Capital

Hallo Peter, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de begeleiding en service. We kijken ernaar uit om samen jouw portfolio verder uit te breiden en zo te werken aan duurzame groei en succes op de lange termijn.

Professioneel advies en een duidelijk…

Professioneel advies en een duidelijk stappenplan. Goede begeleiding met het aankopen van een appartement en reageert snel en fijn als je vragen hebt.

Antwoord van Baraca Capital

Hallo Wouter, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze begeleiding als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om helder te communiceren en er echt te zijn wanneer je vragen hebt. Gefeliciteerd met je appartement!

Solis

Duidelijke uitleg, duidelijke visie.

Mega goed geholpen, de korte lijntjes en het snelle schakelen. Gewoon top!

Antwoord van Baraca Capital

Hi Nino, Super bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de communicatie en onze manier van werken goed bevallen. We gaan met plezier onze samenwerking voortzetten.

Zeer goede en professionele…

Zeer goede en professionele begeleiding, zeker aan te raden

Antwoord van Baraca Capital

Hallo Florian, heel erg bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons team!

Professioneel en vakkundig geholpen

Professioneel en vakkundig geholpen. Ik kan Baraca van harte aanbevelen en wij gaan zeker verder met de samenwerking. Asos en team bedankt 🙏🏽

20 juni 2025

Antwoord van Baraca Capital

Hi Nikki, Bedankt voor je mooie woorden! We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan een sterk portfolio en groei. De samenwerking is voor ons net zo waardevol 🙏🏽

Vastgoed in Dubai kies voor Baraca

Eerlijk advies en topservice in Dubai vastgoed via Baraca
Onlangs een prachtig appartement gekocht in Dubai via Baraca.Vanaf het eerste gesprek tot de aankoop ben ik uitstekend begeleid door Asos en Pernilla
- Superbetrouwbare en enorm behulpzame mensen
Ze hebben mij stap voor stap geholpen met alles:keuze van een toplocatie,betrouwbare ontwikkelaar,goeie voorwaarden en ook alvast advies over verhuur,meubilair en hypotheek.Het appartement word nog opgeleverd,maar tot nu toe is alles vlekkeloos en transparant verlopen.
Ik kan Baraca en in het bijzonder Asos en Pernilla van harte aanbevelen!

5 augustus 2025

Antwoord van Baraca Capital

Beste Jos, bedankt voor uw mooie woorden!
Het was een plezier om u te mogen begeleiden bij de aankoop van uw appartement. Fijn dat u onze hulp als betrouwbaar en behulpzaam heeft ervaren, dat betekent veel voor onze team.
Wij kijken ernaar uit om samen de volgende stappen te zetten!