Wij hadden een beschadiging, door zelfgebruik, aan een product dat we gekocht hadden op barcodescanhop.nl Barcodescanshop.nl heeft ons hierbij zeer klantvriendelijk geholpen door kosteloos een nieu... Toon meer
Ik wou een groot aantal handscanners bestellen en nam daarom vooraf contact op om te weten of er voldoende voorraad was. Ik ontving heel snel een antwoord: er was onvoldoende voorraad, maar ze konden... Toon meer
Over Barcodescanshop.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Barcodescanshop is specialist in barcodescanners, label printers en mobile computing en is onderdeel van KommaGo.Contactgegevens
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Nederland
- 030-669 1407
- info@barcodescanshop.nl
- barcodescanshop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer klantvriendelijk
Barcodescanshop.nl heeft ons hierbij zeer klantvriendelijk geholpen door kosteloos een nieuw exemplaar toe te sturen. Bedankt!
Top service
Snel volgens afspraak geleverd. Product werkt ook naar wens, na advies van hun klantenservice.
Snel, betrouwbaar, deskundig advies
Extra voeding voor draadloze barcode scanner speciaal voor mij besteld na telefonisch overleg. Deze was nodig omdat PC niet regelmatig aanstaat om op te laden. Na enkel dagen artikel thuis in goede orde ontvangen en aangesloten. Alles werkt nu naar behoren. een echte aanrader voor iedereen.
Een bedrijf waar je tot nu op kunt bouwen
Netjes geholpen via de chat functie op de website.
goed product en een nette afhandeling
Prima apparaat snelle levering
Heel overzichtelijke website, prima prijzen en naar België snelle en correcte levering.
Een aanrader, absoluut.
Uitstekende Service!!!
Snel, betrouwbaar, goed advies.
Vandaag besteld, morgen in huis!
Een goede handleiding zou handig zijn geweest
Draadloze barcode scanner aangeschaft. Apparaat werkt naar behoren, ook snel in huis. Het enige nadeel is dat het apparaat blijkbaar met/of zonder toetsenbord kan worden aangesloten. Deze instellingen staan wel in de handleiding, maar die is alleen op internet te downloaden. Het is zeker geen plug-and-play. Maar na een uurtje of 4 instellen is alles toch gelukt.
Verkeerd product
Verkeerd product geleverd gekregen en nog geen oplossing mogen ontvangen.
Helemaal goed.
Snel en betrouwbaar
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Deze belofte wordt ook nagekomen.
Alles keurig netjes verpakt ontvangen.
Fantasische support en denken met je mee
Voor ons bedrijf kochten we een aantal scanners, die wij aan de start van ons evenement nodig hebben. Helaas konden de laatste 2 niet op tijd geleverd worden.
Maar Kommago dacht met ons mee, en stuurden ons 2 demo modellen op om te gebruiken , die wij na het evenement terug konden sturen.
Fantastische service!! Kan het niet ander zeggen.
Goed Geholpen
nIKS MIS MEE REDELIJKE PRIJS EN GOEDE SERVICE IK ZEG GEWOON DOEN !
Perfecte service
Probleem met niet goed functionerende barcodescanner perfect opgelost door dit bedrijf
Teleurstellend
Na bestelling week gewacht, toen maar eens gemaild. Medewerker gaf aan dat het product toevalligerwijs die dag binnenkwam en zou mij dezelfde dag terugmailen.
Niets gehoord en na 2 dagen gemaild dat ik de order wilde annuleren.
Wederom geen antwoord.
Toen maar gebeld en order geannuleerd. Netjes binnen een aantal dagen mijn geld terug gehad.

Antwoord van Barcodescanshop.nl
Kaartprinter met accesoires
Keurig te woord gestaan en een snelle/komplete levering.
Aanrader voor iedereen.
Een bedrijf wat goed mee denkt.
Ik ben erg blij met de helpdesk deze heeft mij goed geholpen met het mee zoeken naar het juiste product. Ook vond ik het contact lekker snel lopen.
Ik zou hier zeker in de toekomst mijn spullen bestellen.