snelle service en prijs kwaliteitverhouding uitstekend. De kussens ruiken nieuw wel vreemd. Had het artikel zeer snel in huis. Zal zeker vaker gebruik maken van Lagripro.
Na bestellen duidelijk emailberichten over de levering. Door een fout van de koerier niets ontvangen. Twee dagen later alsnog mijn bestelling in huis omdat de eigenaar van de webshop in eigen persoon... Toon meer
Helemaal top! Heerlijk kussen, aanrader voor mensen met nek/rugklachten. Super service, heel vriendelijk, heel veel uitleg gekregen bij vragen rond gebruik van kersenpitten e.a. 👏
goede service, 1e levering kwam niet toe vanwege problemen met de toeleverancier. Na 1 mailtje hebben ze dit snel en vlot opgelost zonder meerkost. Nu kunnen we aan de slag om kersenpitkussens te... Toon meer
Natuurlijke en plantaardige grondstoffen. Lagripro levert hoogwaardige vullingen van natuurlijke oorsprong: Boekweitkaf, speltkaf en gierstkaf – geschikt voor ergonomische en ademende kussens. Kersenpitten en lijnzaad – ideaal voor warmtekussens.
Ambachtsweg 11A, 6662 NV, Elst, Nederland
- 0850602299
- info@lagripro.com
- lagripro.com
snelle service en prijs…
Had het artikel zeer snel in huis. Zal zeker vaker gebruik maken van Lagripro.
De boekweitdoppen die ik bestelde als…
De boekweitdoppen die ik bestelde als vulling voor mijn kussens is goed gewassen en van prima kwaliteit!
Snelle correcte levering. Goed verpakt.
Voor de tweede keer iets besteld
Voor de tweede keer iets besteld. En net als eerste keer gewoon het juiste na twee dagen in huis.
Zoals je het hoort.
De boekweitdoppen die ik bestelde als…
Supersnelle levering.dank jullie wel.ook de verpakking was prima in orde
Het was een prachtige kaars/bloem
Het was een prachtige kaars/bloem.
prima op tijd geleverd, goed verpakt maar geen overbodige verpakkingsmaterialen gebruikt.
Deze zijn van goede kwaliteit Slaapt…
Deze zijn van goede kwaliteit Slaapt verrassend eminent.
Uitmuntend boekweit hoofdkussen + kussensloop.
Wat een goede service, communicatie en verzending.
Heerlijk kussen
Heerlijk kussen, ook met meegeleverde zak waar je de inhoud van het kussen in kan doen
Deze zijn van goede kwaliteit, zijn niet te duur en worden snel geleverd. Ook over de service van Lagripro ben ik zeer te spreken
Gewoon top!
Gewoon top!
Het was een prachtige kaars/bloem.
Hele snelle en correcte levering.
Mooie spullen
Mooie spullen, duurzaam verpakt, snelle levering, goede kwaliteit.
Het product overtrof de gestelde verwachting dit verdient een aanbeveling.👏👏👏
Helemaal top
Verzending en product en info over…
Verzending en product en info over productenzeer helder. Deze zijn van goede kwaliteit Slaapt verrassend eminent.
Snelle levering van goede produkten.
Vlotte verwerking
goed bedrijf,vlug geleverd,fijn produkt