Synnes dette var et ryddig kjøp .. Veldig bra avslag på ordinær pris , bra oppfølging med varen under frakt å den kom innen tiden.. Har nå fått varen å kjempe fornøyd spesielt med klare isbiter en hel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg var som vanlig ute i siste liten med en gave, og var derfor noe nervøs for om champagnekjøleren kom frem i tide - men visst gjorde den det! Bestilte søndag, varen var sendt mandag. Posten på sin s... Toon meer
Super nettbutikk å handle fra. Varene kom til forventet leveringstid og produktene var tipptopp. Det eneste som trekker ned fra 5 stjerner er rett å slett bare at embalasjen det kom i, kunne vært mye... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Veldig raskt levert
Imponerende service
Kjempegod service, helt utenom det vanlige. Anbefales virkelig!
Rask levering
Rask levering, tross alt det kom fra utlandet. Innholdet var godt emballert og sikret. Varene er allerede er i bruk og har ingen negative bemerkninger mht smak.
Jeg hadde bestilt 2 stk tappekraner
Jeg hadde bestilt 2 stk tappekraner, men mottok bare en (det lå en tom forpakning i esken - den som pakket esken burde sett dette). Sendte melding med bilde umiddelbart, men har ikke mottatt svar.
Lett å finne frem å få bestilt
Lett å finne frem å få bestilt. Leveringstiden akseptal.
Fungerer helt perfekt både til hverdag og helg.
Enkel bestillingsprosess og rask…
Enkel bestillingsprosess og rask levering
enkelt å handle
enkelt å handle , varen var som beskrevet, sikkert innpakket. anbefales
Lette etter denne typen ølglass og fant…
Lette etter denne typen ølglass og fant det hos dere.
Leveringen gikk kjappt
Leveringen gikk kjappt - det var også særdeles bra pakket.
Utvalg av siruper er fantastisk
Jeg har allerede bestilt fra Barlife tre ganger. De har et fantastisk utvalg av siruper, barutstyr, delikatesser og til og med bakeingredienser. Leveringen er rask og pålitelig.
Godt utvalg av varer og gode priser
Godt utvalg av varer og gode priser. Frappépulveret har vært en fryd og en nødvendighet når gradestokken ligger rundt 30 grader.
Rask levering og god beskyttelse av…
Rask levering og god beskyttelse av flaskene.
Meget sjappt levert etter å ha lagt…
Meget sjappt levert etter å ha lagt inn bestilling,og fine priser. Er Meget fornøyd med produkter fra dere. Brukes flittig i ninja Slushi maskinen,samt så lages det veldig gode drinker med og uten alkohol. Kommer definitivt til å fortsette å bestille fra dere
Fant fort det jeg skulle ha
Fant fort det jeg skulle ha. Stod god forklaring hva produktet var.var god smak på slushblandingene.Fikk varene hurtigt.Kommer til å bruke dere senere også..Mette
Kjapp levering og stort utvalg
Veldig god service og hjelp
Veldig god service og hjelp, da jeg var desperat etter plastglass. God kommunikasjon på mail.
Enkelt å bestille på nettsiden
Enkelt å bestille på nettsiden. Varene kom veldig raskt til utleveringsstedet. Handler gjerne igjen hvis jeg trenger mer utstyr.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.