Synnes dette var et ryddig kjøp .. Veldig bra avslag på ordinær pris , bra oppfølging med varen under frakt å den kom innen tiden.. Har nå fått varen å kjempe fornøyd spesielt med klare isbiter en hel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg var som vanlig ute i siste liten med en gave, og var derfor noe nervøs for om champagnekjøleren kom frem i tide - men visst gjorde den det! Bestilte søndag, varen var sendt mandag. Posten på sin s... Toon meer
Meget sjappt levert etter å ha lagt inn bestilling,og fine priser. Er Meget fornøyd med produkter fra dere. Brukes flittig i ninja Slushi maskinen,samt så lages det veldig gode drinker med og uten al... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fornøyd kunde
Smakene på slush essensen var gode og varene kom ganske raskt. Fornøyd.
Syntes siden hadde mye bra utvalg
Syntes siden hadde mye bra utvalg, det var rask levering og godt pakket inn!
Problemfri opplevelse
Jeg kjøpte plastglass til utekjøkken på…
Jeg kjøpte plastglass til utekjøkken på hytta og alle produktene er fine med god kvalitet.
Barlife har også respondert raskt på spørsmål og retur av varer som ikke passet bruket mitt.
Fornøyd med varene og kundeservice
Fornøyd med varene og kundeservice. 😊
God pris å bra produkt
God pris å bra produkt. Kort leveringstid 🤩 Blir å bestille flere ganger hær.
Super kvalitet
Super kvalitet, og varen var godt pakket. Rask levering. Kan trygt handle her.
Super nettbutikk å handle fra - til å stole på
Super nettbutikk å handle fra. Varene kom til forventet leveringstid og produktene var tipptopp. Det eneste som trekker ned fra 5 stjerner er rett å slett bare at embalasjen det kom i, kunne vært mye mindre. Eska hadde rommet tredobbelt mengder varer 😄
Alt i alt en hyggelig opplevelse, kommer absolutt til å benytte meg av denne siden flere ganger.
Rask levering og innhold holdt god…
Rask levering og innhold holdt god kvalitet.
Raskt levert
Raskt levert. Veldig godt pakket. Produkter er som på bildet. Veldig bra.
Kjempeflotte produkter:) God…
Kjempeflotte produkter:) God kundeservice ❤️
Rask behandling av ordre
Rask behandling av ordre. Tok kun få dager før jeg fikk varen hjem. Var fremme så raskt postgangen kan gå:)
Bedrageribedrift-Svindel hvor de ikke sender hva som er kjøpt, mens de påstår det er sendt
Jeg har kjøpt flere produkter, deriblant ett cocktailsett som ikke var i esken. Svar fra barlife svindlerne er følgende: "Jeg har sjekket overvåkingen, og cocktailsettet er pakket ned i pakken, så det mangler ikke på din ordre.". Det de sier er ren løgn. Det er ingen cocktailsett i esken. Det er heller ikke plass i esken til å kunne ha inneholdt det. Politianmeldelse av bedriften vil bli levert.
Lett å finne fram på siden på pc men…
Lett å finne fram på siden på pc men noe fiks trengs for at den skal fungere godt på smarttelefon
Fantastisk side med mye bra
Fantastisk side med mye bra, rask levering og gode produkter
Gode, franske følelser
Hos Barlife fant jeg varene (hvite plastglass) som jeg hadde lett etter
God beskrivelse av varen i nettbutikken
God og riktig informasjon fra bestilling til levering
Rask levering
Glassene viste seg å være enda finere enn forventet. De gir meg den samme deilige opplevelsen som på den franske rivieraen
Rask leveranse og godt pakket
Dit is Trustpilot