Doet precies wat wordt beloofd, het no-nonsense business overhemd. Fijne, soepele en zachte stof die op de juiste plekken stevig is, bv bij de boord. Enige nadeel vind ik zelf is dat de manchetten wa... Toon meer
Gewoon een goed shirt voor goede prijs en ook nog eens beter voor het Milieu. Daarnaast vriendelijke en meedenkende klantenservice dus ik ben helemaal tevreden!
Super fijn overhemd. Mooi afgewerkt, goede pasvorm en gewoon tof. Kan niet wachten op meer kleuren dan deze!
Mooie, goed zittende shirts, gemakkelijk te bestellen via de maattabel. Snelle levering en zeer netjes verpakt.
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Denemarken
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geweldige shirts met een klassieke uitstraling. Mijn kast hangt inmiddels vol met Barons shirts.

Antwoord van BARONS
Erg prettige shirts van goede kwaliteit.
Stof voelt fijn aan en de fit van de website zat 90% goed.
Zeker een aanrader.

Antwoord van BARONS
Mooi stevige stof, echter ook luchtig. Wat super aan dit bedrijf is dat ze er allerlei tips bij geven. Hoe je de polo in de mooiste vorm en kleur houd tijdens en na wassen. Dat maak met andere kleding niet mee. We hebben de polo’s aangeschaft omdat we ook zeer tevreden zijn over de overhemden. Wij vinden het een aanrader. Het komt uit het buitenland ze geven aan 4/5 werkdagen maar eigenlijk altijd sneller in huis.

Antwoord van BARONS
top kwaliteit overhemd, een aanrader voor iedere zakenman.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de overhemden. Ik gebruik ze dagelijks onder mijn pak. Wassen, nat ophangen en zonder strijken weer te gebruiken. Ik draag de overhemden inmiddels al een aantal jaar en ze blijven goed.
Eerste 2 shirts besteld bij Barons. Site, bestelproces en afhandeling verliep heel voorspoedig. Na ontvangst heel tevreden over de kwaliteit en pasvorm van de shirts.
Super snelle service en kwalitatief uitstekende overhemden!

Antwoord van BARONS
Mooi shirt. Prima pasvorm. Iets steviger stof maar draagt prettig !

Antwoord van BARONS
Op het moment dat je dit overhemd uitpakt weet je dat je kwaliteit in handen hebt! Wowww wat een prachthemd is dit. Hier ben ik al tijden naar op zoek. Ik ga nu (binnen 2 weken) weer een hemd bestelen! Ik heb nu een witte maar ga nu ook de lichtblauwe bestellen. ;-)

Antwoord van BARONS
Mooie overhemden, top kwaliteit. Levering was snel en accuraat!
Inmiddels mijn 5e Barons overhemd gekocht.
Maatvoering perfect, kwaliteit prima, in verhouding tot prijs oke.
Assortiment met een bredere donkerblauwe streepjes overhemd erbij zou mijn aandeel doen groeien
Mooie pasvorm en fijne service. Ik werd na de bestelling gevraagd of ik alsnog de introductie korting wilde ontvangen die ik had gemist. Verder is de pasvorm erg goed en mooie stof.
Fantastisch degelijk in elkaar zittend overhemd met een zeer goede pasvorm en kwaliteit stof!
Geweldig overhemd, goede pasvorm, mooie stof. Blijft in vorm ook na even doortrappen op de fiets.

Antwoord van BARONS
Barons heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is hun service echt top.

Antwoord van BARONS
Uitstekend hemd gekocht bij Barons, leuke service en mooie kwaliteit. Aanrader!

Antwoord van BARONS
Top kwaliteit overhemden, mooie stof en uitstekende pasvorm. Daarnaast goede after sales service!