Doet precies wat wordt beloofd, het no-nonsense business overhemd. Fijne, soepele en zachte stof die op de juiste plekken stevig is, bv bij de boord. Enige nadeel vind ik zelf is dat de manchetten wa... Toon meer

Gewoon een goed shirt voor goede prijs en ook nog eens beter voor het Milieu. Daarnaast vriendelijke en meedenkende klantenservice dus ik ben helemaal tevreden!

Super fijn overhemd. Mooi afgewerkt, goede pasvorm en gewoon tof. Kan niet wachten op meer kleuren dan deze!

Mooie, goed zittende shirts, gemakkelijk te bestellen via de maattabel. Snelle levering en zeer netjes verpakt.

1. Herenmode

Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Kwaliteit shirts

Mooie website. Mooie shirts van kwaliteit. Goede communicatie. Snelle levering.

4 januari 2022

Hi Harald,

Dank voor de fijne review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Geniet van het shirt en hopelijk tot ziens in een BARONS :-D

Met vriendelijke groet

Sander van BARONS

Dit is absolute top kwaliteit!!!

Dit is absolute top kwaliteit!!!, vergeet de rest en ga voor Barons!!!!!!

23 december 2021

Antwoord van BARONS

Super bedankt voor de fijne review en de extra support :-D

Barons The CEO is een prachtig shirt

The CEO is een prachtig shirt. Mooie stof, goede pasvorm (in mijn geval slim fit) en zorgvuldig afgewerkt.
Vergeleken met andere hemden die ik heb in deze prijsklasse is het zijn prijs zeker waard!

6 oktober 2021

Hi Johan,

Bedankt voor de fijne review! Fijn om te horen dat het shirt bevalt en dat onze kwaliteit voldoet aan de prijs. :-)

Kleren maken de man

Als iemand die veelvuldig bij klanten komt, is het belangrijk goed voor de dag te komen. Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat kleren de man maken. Hoewel ze ook nog iets zei over daden...
Ik ben dus altijd op zoek naar het ideale overhemd. En ik denk, dat ik die gevonden heb. De shirts van Barons voelen goed aan (heb een veeleisende huid), zitten goed, dragen lekker en staan erg goed. Ook vrouwlief vind dat :) Prijs, service en een roadmap voor andere kleuren doen mij denken dat mijn zoektocht ten einde is. Je weet wat mannen met baarden zeggen.....Every girl's crazy about a sharp dressed man. Go BARONS

23 september 2021

Hi Serge,

Wat een fantastisch mooie review. Super bedankt!

We zijn super blij te horen dat het shirt zo goed bevalt en dat de zoektocht hopelijk tot een eind is gekomen :-D

Geniet van de shirts en hopelijk tot ziens in een BARONS.

Tevreden klant

31 augustus 2021

Aanrader

Aanrader! Geweldig shirt.
Perfecte service en contact. Mooi verpakt maar enorm verrast door de kwaliteit en zachtheid van de stof en de pasvorm. Ik heb de maatindicator gevolgd vd website en hij voelt als een maatwerkshirt.
Prijs/kwaliteit/service 10/10

16 augustus 2021

Hi Ton,

Super fijn dat alles zo goed is bevallen! We zullen ons best blijven doen om de kwaliteit hoog of nog beter te houden.

Aanrader!

Het eerste overhemd besteld, echter was deze nét een maatje te klein. Na een mailtje werd meteen de juiste maat opgestuurd, zelfs al voordat ik de andere had teruggestuurd. De tweede zat perfect en ik heb er meteen twee extra besteld, welke er ook weer binnen één dag waren. Kwaliteit en service een dikke 10. Binnenkort extra kleuren beschikbaar, die ik ook meteen zal bestellen.
Een reactie van een zéér tevreden klant, Cock van Santen

17 juli 2021

Hi Cock,

Bedankt voor deze fijne woorden! Fijn dat alles naar wens is en dat we er weer een loyale klant bij hebben :-D

Sander van BARONS

Ik vind dat jullie een geweldige…

Ik vind dat jullie een geweldige kwaliteit overhemden hebben. Prachtig afgewerkt en voelt fantastisch om te dragen!!
Prijs-kwaliteit is uitstekend.
Ik ben een vaste klant aan het worden bij jullie.

12 juli 2021

Hi Frank,

Bedankt voor de mooie review en wat top om te horen dat we er een vaste klant bij hebben :-D

We zullen ons best blijven doen om de kwaliteit te blijven waarborgen alniet nog te verbeteren.

Sander van BARONS

Recensie Barons - Mijn favoriete shirts gevonden!

Ik kwam op Instagram de advertentie tegen van Barons. De advertentie trok mijn interesse omdat ik al jaren een uitdaging kende met de juiste shirt te vinden! Vaak liep ik tegen de uitdaging aan bij populaire merken zoals, Suitsupply, Ralph Lauren, Hugo Boss, The Society Shop, Profuomo, Cavallaro om de juiste pas maat te vinden, bij vele shirts kreeg ik na een paar keer dragen al slijtage plekken bij de manchet en strijken was altijd al een uitdaging, zelfs bij de gene die claimen dat niet te hoeven! Ik bestelde mijn eerste twee shirts iets te voorzichtig met de maat en bij aflevering bleken deze te groot. Zonder moeite kon ik deze direct omwisselen na een kort mail contact met Barons. Binnen een week had ik mijn juiste maat binnen en ik ben zeer zeer tevreden. De shirts zitten geweldig, je kan ze zonder moeite dragen, zonder dat ze extreem kreuken. Zeker een aanrader en ik heb mijn shirts gevonden!

10 juli 2021

Hi Daniel,

Bedankt voor je geweldige review. Super fijn dat je ons hier mee wilt helpen en de tijd ervoor wilt nemen om dit zo mooi te beschrijven.

Fijn om er weer een loyale klant bij te hebben :-D

Sander van BARONS

Een van de beste overhemden op de markt.

De CEO is een van de beste overhemden die ik tot nu
toe heb gedragen (misschien wel de beste). Op het moment dat je hem uit de doos haalt zie je de kwaliteit er gelijk vanaf. Zodra je hem aantrekt voel je dat het een stevig overhemd is met een luxe uitstraling die je voor elke gelegenheid aan kan trekken.

6 juli 2021

Hi Yannick,

Wat fijn dat het shirt zo goed bevalt en super bedankt dat je er zo een mooie comment over wilt schrijven!

Sander van BARONS

Prachtig shirt van een daadkrachtig bedrijf

Klein en daadkrachtig bedrijf
Persoonlijke service ook al het tegenzit
Perfect overhemd met fijne pasvorm en schitterende afwerking.

29 juni 2021

Hi Raymond,

Bedankt voor je mooie review en dat je ons hiermee wilt helpen. We zijn blij dat het shirt en de service bevalt en zullen ons best blijven doen dit te behouden en nog beter te worden :-)

Beter dan de reclame

Het bestellen gaat eenvoudig, bezorging is ook erg snel, zelfs in deze covid tijd max 3 dagen. Ik heb het type CEO besteld en zitten echt uitstekend. Geen ondershirt meer nodig, echt strijkvrij dus geen gedoe in een badkamer met hete douche of een stomer. Hun doel is om een overhemd te maken wat je niet uit doet als je thuis komt... en dat is gelukt. Ook op vrije dagen trek ik met plezier een overhemd van hen aan.

28 juni 2021

Hee Michiel,

Wat een geweldig bericht! Super bedankt dat je ons wilt steunen met deze mooie woorden. We zijn erg blij te horen dat de shirts goed bevallen en dat je ze ook in de vrije tijd graag draagt.

top kwaliteit shirt

top kwaliteit shirt, met oog voor detail en super service!!

28 juni 2021

Hee SK,

Bedankt voor je mooie review! We waarderen het enorm dat je ons hier mee wilt steunen.

Sander van BARONS

Prima service en fijne shirts

Prima service en fijne shirts om te dragen. Ook bij een klein “maat probleempje” stonden ze klaar met een oplossing.

27 juni 2021

Hi L. Wallaart,

Bedankt voor je mooie review! Het doet goed te horen dat de shirts en onze service bevallen. Geniet ervan en hopelijk tot ziens in een BARONS shirt :-)

Sander van BARONS

Kwaliteit van het overhemd is top!!!

Duidelijke site waar makkelijk in te zoeken is. Met genoeg keuze.
Eenmaal besteld is er, zelfs tot na de levering, duidelijke communicatie.
Kwaliteit van het overhemd is top!!!

25 juni 2021

Hi Frank,

Bedankt voor je mooie review! We waarderen het enorm dat je ons hiermee wilt steunen en zijn blij dat de beleving van de site en communicatie goed bevallen zijn.

Fijn shirt

Fijn shirt! Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Beter dan het gemiddelde shirt!

25 juni 2021

Hi Menno,

Bedankt voor deze mooie review! We zullen ons best blijven doen om de kwaliteit te behouden al niet te verbeteren.

Sander van BARONS

Snel, simpel en goede kwaliteit

Makkelijk kiezen, snelle levering en goede kwaliteit. Ik weet waar ik voortaan mijn overhemden bestel.

23 juni 2021

Hi Raymond,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat ons concept en de overhemden goed bevallen. We kijken uit naar de volgende bestelling :-D

Sander van BARONS

ps: Vergeet niet je loyaliteitskorting te gebruiken bij een eventuele volgende order

Prachtige kwaliteit hemden

Prachtige kwaliteit hemden. Comfortabel draagbaar en top afwerking!

19 juni 2021

Hi Ben,

Bedankt voor je mooie feedback! Geniet ervan en hopelijk tot ziens in een BARONS-shirt :-D