Batteri Til Elcykel Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget tilfredse med levering og produkter. Vi bestilte et batteri til vores ladcykel og oplader dertil. Vi modtog det efter 4 hverdage. Indtil videre et godt batteri med lang batterilevetid.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestillingen gik fint igennem med Applepay efter et par forgæves forsøg med kort. Kundeservice svarer hurtigt på mail. Batteriet ankom efter ca 1 uge og kunne følges via tracking fra Holland til Da... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lang leveringstid men godt batteri da det endelig kom. Fik hurtigt nogle mails fra transportfirmaer hvor jeg kunne tracke forsendelsen - men der stod bare at forsendelsen var oprettet og afventede at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte et nyt 13,3 aH batteri til en 14 år gammel Batavus. Både bestilingen og levering var super. Tracking undervejs var ok. Indpakningen var dejlig solid uden at være overdrevent. Batteriet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsaccessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til batteri-til-elcykel.dk på Trustpilot! Vi er din specialist i Danmark inden for batterier til elcykler. Med mange års erfaring og dybdegående viden om forskellige mærker og modeller hjælper vi dig gerne med at finde det bedste batteri til din elcykel. Hos os er kvalitet og service i højsædet, så du altid kan nyde din cykeltur uden bekymringer. Vores mission er enkel: at sikre, at alle elcyklister har en kraftfuld og pålidelig batteriløsning for en optimal cykeloplevelse. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af nye batterier, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder og passer til en lang række elcykelmærker og -typer. Hos batteri-til-elcykel.dk hjælper vi dig med at maksimere levetiden og ydeevnen på din elcykel med det rigtige batteri. Vi er stolte af de positive oplevelser fra vores kunder og stræber konstant efter at forbedre vores service. Din mening er vigtig for os! Del din oplevelse med batteri-til-elcykel.dk og hjælp os med at tilpasse vores produkter og tjenester til dine behov. Tak for din tillid til batteri-til-elcykel.dk – vi hjælper dig gerne videre på vejen!

Contactgegevens

Promotion box for Batteri Til Elcykel

Batteri Til Elcykel

Ny elcykelbatteri? Vi hjælper dig gerne videre!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

386 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

90 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kom til den aftalte tid

En god snak med en medarbejder

2 september 2026

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god snak med vores medarbejder, og at alt forløb som aftalt.

Vi ønsker dig mange gode cykelture. 🚲

hurtig og effektivt.

Batteriet bestilt tirsdag, leveret lørdag

super hurtig, alt virkede, og intet bøvl

1 september 2026

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at batteriet blev leveret hurtigt, og at alt fungerede som det skulle. Vi er glade for, at det hele forløb nemt og uden problemer.

Vi ønsker dig mange gode og problemfri cykelture. 🚲

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra bestilling til det sad i cyklen gik…

Fra bestilling til det sad i cyklen gik der 5 dage og batteriet kommer fra Holland godt gået

30 augustus 2026

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at hele forløbet fra bestilling til montering gik så hurtigt, og at batteriet kom godt frem fra Holland. Dejligt at høre, at du allerede har fået det monteret i cyklen.

Vi ønsker dig mange gode cykelture og mange behagelige kilometer. 🚲

perfekt top

13 augustus 2026

Goddag,

Mange tak for din korte, men fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt er forløbet perfekt.

Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit køb og mange gode cykelkilometer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Batteri lever op til forventning og…

Batteri lever op til forventning og blev leveret inden for en uge. Perfekt

7 augustus 2026

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at batteriet lever op til dine forventninger og blev leveret inden for den aftalte tid.

Vi er glade for, at alt er gået perfekt. Vi ønsker dig mange gode cykelture med dit nye batteri. 🚲

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hér handler jeg gerne igen

Bestilte en Bosch lader til min elcykel.
Leveringstiden - fra Holland - stod til 7 dage.
Bestilte mandag, og modtog den fredag, så det er bare fint.
Prisen på laderen - som i min verden, er alt for høj her i DK, var også særdeles rimelig, så her handler jeg gerne igen

28 juli 2026

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Bosch-opladeren blev leveret hurtigere end forventet, og at du er tilfreds med både leveringstiden og prisen.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du gerne vil handle hos os igen. Vi ønsker dig mange gode cykelture og god fornøjelse med opladeren. 🚲

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte et nyt batteri

Bestilte et nyt batteri! Modtog et batteri som er produceret i juni 2022 dvs.over 4 år gammel .Batteriet har en kørelængde som kun er 2 km mere som mit gamle batteri som har kørt over 41000 km ! Dette er ikke tilfredsstillende !

29 juli 2026

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at batteriet ikke lever op til dine forventninger, især når du oplever så lille en forskel i rækkevidden sammenlignet med dit gamle batteri.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på batteriet og hjælpe dig videre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

At i var til at stole på

At i var til at stole på, og ikke var som så mange andre, når man handler på nettet, sker der ikke noget, men pengene har de hævet.

30 juli 2026

Goddag,

Mange tak for din flotte anmeldelse og især for den tillid, du har vist os.

Vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det er at kunne stole på en virksomhed, når man handler online. Derfor glæder det os ekstra meget at læse, at du har oplevet, at vi holder vores aftaler, og at din bestilling blev leveret som forventet.

Tusind tak for din tillid og dine positive ord. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit køb og mange gode cykelkilometer! 🚲😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice

Det er super at oplyse at det pågældende batteri ikke længere produceres, men der må da kunne findes en anden model som afløser en ældre model, den burde I havde fundet og tilbudt mig!
Ingen alternativ og intet tilbud, derfor 1 *

29 juli 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Outstanding Customer Service – The Best Company!

I couldn't be happier with the service I received! From the very beginning, the team responded to every question and every issue with kindness, professionalism, and genuine care. Their customer service is truly outstanding.

My old battery couldn't be repaired, so they replaced it with a brand-new one completely hassle-free. The biggest surprise was that the replacement arrived on my birthday—it felt like an unexpected gift and made my day even more special!

It's rare to find a company that combines such high-quality products with exceptional customer support. Thank you for going above and beyond. I highly recommend this company to anyone looking for reliable products and a team that truly cares about their customers. You are simply the best!

10 juli 2026

Dit is Trustpilot