Ik heb al mijn hele volwassen leven nekklachten. Ondertussen heb ik ook veel kussens geprobeerd, ze zijn allemaal op een stapel terecht gekomen. Een kussen op maat is voor mij dus echt nodig. Ik m... Toon meer

Geweldig kussen geen moment spijt gehad.. Was al een tijdje opzoek en van alles geprobeerd en toen kwam ik Be Koala tegen moest gewoon zo zijn. Heerlijk kussen goede ondersteuning en lekker koel! Na v... Toon meer

Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet meten om een voor jou goed kussen te kunnen te bestellen. De prijs voor een kussen op maat, vind ik vergeleken met andere (orthopedische) kussens,... Toon meer

Na jarenlang slecht slapen met nek/rugpijn ben ik uiteindelijk bij BeKoala kussens beland. Gelukkig ook maar, want niet alleen hun kussens zijn van goede kwaliteit, maar hun service is ook uitstek... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Beddenwinkel

Bij Be Koala krijg je een hoofdkussen op maat. Jij beantwoordt vragen over je matras, lichaam en slaapvoorkeur en wij doen de rest. We gebruiken alleen natuurlijke en gecertificeerde materialen. Het resultaat is een 100% biologisch kussen. Speciaal voor jou gemaakt!

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kussen op maat gemaakt

Ik moet zeggen: het is een investering maar het het ligt goed. De eerste dagen was het even wennen en wist ik het nog niet meteen zeker. Mijn nekklachten zijn ondertussen een stuk afgenomen en ik heb geen slapende arm meer gehad de laatste weken. Het voelt precies goed.

4 mei 2026

kussen doet veel pijn aan mijn nek en…

kussen doet veel pijn aan mijn nek en schouder. ik wil graag een revisie of eventueel advies over wat ik kan doen. de service en het materiaal is echt perfect het voelt heel natuurlijk maar ik lig er gewoon niet lekker op sorry!

11 maart 2026

Antwoord van Be Koala

Wat vervelend om te horen dat u klachten ervaart aan uw nek en schouder. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat u in contact bent met onze klantenservice en dat er wordt gekeken naar een passende oplossing. Eventuele aanpassingen aan het kussen en de optie voor een kosteloze retour worden met u besproken. We zorgen ervoor dat dit netjes wordt opgelost.

Simpel maar goed

Mijn fysio had dit kussen aangeraden. Ik heb het nu een paar maanden en ik lig echt fantastisch. Als je het krijgt denk je; gewoon een kussen. Maar het voelt aan alle kanten goed. Ik lig op m'n linkerschouder en daar komt weinig gewicht op, niet te veel druk. Mijn nek ligt precies hoog genoeg en het voelt zacht en stevig aan m'n hoofd. Ook geen tintelende arm meer nu. Soms werd ik wakker met zo'n arm waar al het gevoel weg was, dat lag toch aan m'n kussen.

5 januari 2026

Goede kwaliteit

Het kinderkussen is van goede kwaliteit. De hoes voelt zacht en met een mooie afwerking. Fijn dat het in Nederland wordt gemaakt en dat de materialen natuurlijk zijn.

18 december 2025

Eindelijk raak

aanrader! Mijn moeder heeft een paar jaar een kussen op maat en ze is er erg tevreden over. Het is inderdaad een heelijk kussen. Ik lig nu fantastisch, al waren de eerste dagen wel even wennen..

Ik ben blij dat ik deze zoektocht niet meer heb, ik had de afgelopen jaren wat kussens verzameld.

9 december 2025

ffijn eerste kussen

Heel fijn eerste kussen voor mijn dochter. Ze begon knuffels als kussen te gebruiken dus het werd eens tijd.

Van bestellen tot slapen, alles was een goede ervaring vond ik. Het is een plus dat het kussen bio is dat het niet ruikt en dat het lekker lang meegaat als ze groeit. Dat kon ik niet ergens anders zo vinden. Ze slaapt er goed op.

27 november 2025

We lagen er absoluut heerlijk op in het…

We lagen er absoluut heerlijk op in het begin, na een jaar werd dat minder. Heel goed geholpen door de klantenservice; we kregen zakjes nieuwe vulling opgestuurd, maar nu weer een jaar verder hebben we eigenlijk weer hetzelfde. Het kussen zou heel lang mee moeten gaan, maar wij zijn er jammer genoeg na ruim 2 jaar wel klaar mee

26 november 2025

Antwoord van Be Koala

Het spijt ons dat het kussen niet het gewenste resultaat heeft gegeven. Ons doel is om in onze werkplaats voor iedereen het perfecte kussen te maken, en in de meeste gevallen lukt dat. Lukt dat een keer niet, dan staat onze klantenservice klaar om een oplossing te zoeken of om te helpen met het retourproces.

We hebben de afgelopen jaren veel gedaan om uw klachten te verhelpen. We hebben de gevraagde vulling gratis toegestuurd, uw kussen kosteloos teruggenomen en naar uw wens aangepast en al uw vragen beantwoord. Ik zie dat de klantenservice u op 23 mei 2024 de mogelijkheid heeft geboden om het kussen terug te sturen en het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen (ondanks dat de standaard retourperiode een jaar voorbij was). U heeft daar nog geen gebruik van gemaakt. Hierbij bieden we dat nogmaals aan. We zouden het graag naar tevredenheid afronden 🙂

Niet voor mij

Voor mij was het gewoon een zacht kussen, geen echte extra ondersteuning. Maar uitstekende retourservice.

6 oktober 2025

Antwoord van Be Koala

Wat jammer dat het kussen niet naar wens is. Onze kussens worden in onze werkplaats op maat gemaakt op basis van lichaamsafmetingen, slaaphouding, matrastype en eventuele specifieke voorkeuren. Bij uw ontwerp hebben we gekozen voor een zachte buitenlaag voor comfort en ondersteunende binnenlagen die het hoofd goed dragen, zodat de nekspieren kunnen ontspannen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het kussen voor u te zacht voelt. U kunt het kussen terugsturen, dan ontvangt u het aankoopbedrag terug. Onze klantenservice neemt contact met u op.

Een heerlijke kussen dat echt bij mij past!

Ik ben superblij met dit kussen! Wat het zo fijn maakt, is dat je eerst een vragenlijst invult over hoe je slaapt en wat je prettig vindt en op basis daarvan maken zij een kussen dat bij jou past. Het werd ook nog eens snel geleverd. Het kussen voelt heerlijk zacht aan, maar toch ook stevig en zwaar. En als extraatje krijg je ook nog wat extra vulling meegeleverd, zodat je het zelf nog kunt aanpassen als je dat wilt. Echt een aanrader als je al van alles hebt geprobeerd en nog steeds niet lekker ligt!

15 mei 2025