Ik heb al mijn hele volwassen leven nekklachten. Ondertussen heb ik ook veel kussens geprobeerd, ze zijn allemaal op een stapel terecht gekomen. Een kussen op maat is voor mij dus echt nodig. Ik m... Toon meer

We lagen er absoluut heerlijk op in het begin, na een jaar werd dat minder. Heel goed geholpen door de klantenservice; we kregen zakjes nieuwe vulling opgestuurd, maar nu weer een jaar verder hebben w... Toon meer

Geweldig kussen geen moment spijt gehad.. Was al een tijdje opzoek en van alles geprobeerd en toen kwam ik Be Koala tegen moest gewoon zo zijn. Heerlijk kussen goede ondersteuning en lekker koel! Na v... Toon meer

Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet meten om een voor jou goed kussen te kunnen te bestellen. De prijs voor een kussen op maat, vind ik vergeleken met andere (orthopedische) kussens,... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Beddenwinkel

Bij Be Koala krijg je een hoofdkussen op maat. Jij beantwoordt vragen over je matras, lichaam en slaapvoorkeur en wij doen de rest. We gebruiken alleen natuurlijke en gecertificeerde materialen. Het resultaat is een 100% biologisch kussen. Speciaal voor jou gemaakt!

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heeel blij, slaap ales een roos

Wat een fijn kussen! Het geeft ondersteuning maar voelt toch ook zacht. Precies wat ik zocht. Ik vond ook het super handig, de vragenlijst online. Mijn vorige kussen was een vodje en had te weinig volume. Ik had het eigenlijk niet verwacht maar ik heb dus geen slapende arm meer in de nacht. Ik wist niet dat dat met je kussen te maken had… En de bonus: het kussen stinkt inderdaad niet. Ik had pas een matras gekocht en daar kwam zo’n sterke chemische geur vanaf, dat voelt gewoon niet gezond, dagen later hangt het nog in de slaapkamer. Blij dat ze dat bij be koala anders doen. Een Instagram reclame waarbij ik een keer blij ben met het resultaat. Ook wel eens leuk haha

20 juni 2024

Erg tevreden

Al een jaar of 10 heb ik last van nekklachten, soms een stijve nek soms echt pijn. Mijn fysiotherapeut gaf me de website door voor een kussen op maat. En ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat. Je moet wel even op je kussen wachten omdat het speciaal gemaakt wordt. Maar het voelde meteen prima. Ik heb het kussen nu zo’n 4 weken en mijn nekklachten zijn inderdaad een stuk minder geworden. Vandaag stond ik zelfs een keer op zonder nekpijn. Het kussen voelt stevig maar ook zacht en ik lig er goed op. Het mag retour, maar ik ga deze houden. Ik heb de laatste tijd drie kussens geprobeerd en deze voelt goed.
Het lijkt me een net bedrijf, ze laten goed weten hoe lang het duurt om een kussen te maken en alles werd netjes bezorgd met post nl. Ook vind ik het goed dat de kussens in nederland worden gemaakt. Een goede ervaring dus, een dikke pluim.

10 juni 2024

Antwoord van Be Koala

Wat fijn van uw nekklachten. En u slaapt nog maar net 4 weken op het kussen. We verwachten dat u de komende weken nog meer verschil zal voelen. Bedankt voor het delen van uw ervaring, dat wordt erg gewaardeerd.

Prijs kwaliteit niet in verhouding

De kwaliteit is goed maar voor een buikslaper veel te dik. Kussen bestaat uit 2 delen en 1 deel eruit gehaald. Prijs kwaliteit voor 1 kussen te duur.

23 april 2024

Antwoord van Be Koala

Wat vervelend dat u niet tevreden bent! Het is één van de laagste kussens die we tot nu toe gemaakt hebben, speciaal voor buikslapen en aangepast op uw lichaamsafmetingen en matras. Zoals u kon zien was 1 van de 2 lagen alleen een neksteun, we hadden het zo op maat gemaakt dat het hoofd niet hoger komt te liggen door de 2e laag (er zit geen extra vulling onder het hoofd) maar dat alleen de nek een klein steuntje krijgt. Dit is - normaal gesproken - ideaal voor buikslapers, zodat het gevoel van een echt kussen ontstaat maar dan zonder de extra hoogte, zodat de nek niet in een knik komt. De prijs ontstaat doordat ieder kussen op maat wordt gemaakt in onze werkplaats. Dus naast biologische materialen en kwaliteit zitten er ook veel uren in, anders dan bij standaard kussens. Als u het kussen niet wil gebruiken zoals wij het voor u ontwerpen dan raad ik u aan om het retour te sturen en u geld terug te ontvangen. Uw klacht was nog niet bekend bij de klantenservice, ze zullen contact met u opnemen :)

Fantastisch

Ik slaap nu 7 weken op het kussen en ik vind het geweldig. Ik word niet meer elke keer wakker van het omdraaien. Ik vraag me zelfs af of ik nog wel draai. Ik heb in de ochtend geen rug- en nekpijn meer. Ik voel me uitgeruster. En ook overdag heb ik geen nekpijn meer. Ik heb lang gezocht naar een goed kussen en ik heb er een hoop uitgeprobeerd. Maar eindelijk heb ik dus nu een goed kussen gevonden.

13 april 2024

Antwoord van Be Koala

Wat fijn! Bij een goed kussen wordt het draaien inderdaad een stuk minder. Je zoekt niet meer naar de juiste houding en je lichaam ontspant sneller. En geweldig dat de de rug- en nekklachten nu weg zijn . Daar doen we het voor :). Bedankt voor de mooie review.

Blij met dit kussen!

Zeer vriendelijk klantenservice die snel reageert. Zelfs op feestdagen 😉
Tot nu toe het beste kussen waar ik op gelegen heb.(en ik heb er vele geprobeerd)
Ik merk dat ik veel beter ligt dan de vele kussens hiervoor.
Tot nu toe heel erg enthousiast. Geen nekpijn en geen lage rugpijn meer.
Wel heb ik sinds kort bij het wakker worden lichte spanning in mijn bovenrug en schouder maar ik ga er vanuit dat dat tijdelijk is .
Iedereen die twijfelt om dit kussen te bestellen; doen!

31 maart 2024

service is goed, kussen nog niet tevreden over

De klantenservice is top. Ik ben zelf nog niet helemaal uit over of dit kussen echt het juiste kussen voor mij is. De onderkant zakt best wel snel in waardoor ik alsnog last van mijn nek krijg. Ik heb er extra vulling ingestopt maar dat heeft me niet geholpen, helaas.

10 maart 2024

Antwoord van Be Koala

Bedankt voor de review. We gaan voor 100% tevredenheid, dus dit is niet de bedoeling! Uw klacht was nog niet eerder bij de klantenservice bekend gemaakt. De klantenservice zal u vandaag een e-mail sturen om e.e.a. op te lossen. We maken de kussens op maat, dus er is gelukkig veel mogelijk qua aanpassingen en service. U had bijvoorbeeld in uw vragenlijst aangegeven het liefst een medium kussen te ontvangen. De klantenservice kan met u overleggen of een hard kussen misschien beter bij uw wensen past.
Het kussen retour sturen is ook nog mogelijk. Fijne dag!

Echt een super kussen!

Via de site kun je heel makkelijk alles invullen! Hij word echt perfect naar je lichaam gemaakt. Het kussen is niet te hard of te zacht en ligt echt heel fijn. Het was even wennen om een goede kussen te hebben, maar langzaam aan merkte ik dat mijn nekpijn veel minder werd. Zo onwijs erg fijn! Dus zeker een aanrader!

22 april 2024

Fijn kussen, goede ondersteuning

Fijn kussen. Het ondersteund mijn nek en schouders zeker beter dan eerdere kussens die ik heb gehad. Ik slaap er nu ongeveer 2 maanden op en heb deze week wel wat extra vulling toegevoegd (wordt meegeleverd), maar nu is het weer helemaal prima. Ik ben er blij mee

18 februari 2024

Goed kussen maar jammer dat er geen…

Goed kussen maar jammer dat er geen weinig uitleg bij zat, bijvoorbeeld wat te doen met de extra vulling die ik kreeg.

13 februari 2024

Antwoord van Be Koala

Wat fijn dat het kussen goed bevalt! We sturen als het kussen bijna klaar is een mail met uitleg. Misschien is die mail over het hoofd gezien? :) Ook zit er bij het kussen zelf een kaartje met uitleg. De klantenservice zal u nog even mailen met de gevraagde informatie, dan hoeft u het niet zelf terug te zoeken, wel zo makkelijk.

En bedankt, we nemen uw tip mee, het kan immers altijd duidelijker. Veel plezier met het kussen!

Sceptisch for sure

Ik was wel wat sceptisch, een kussen op maat jaja. Maar bij mijn chiropractor werd het echt wel aangeraden.
Een uitgebreide vragenlijst ingevuld en toch besteld. Het kussen werd heel netjes verpakt ontvangen en sindsdien slaap ik er gewoon echt goed op. Zeker geen spijt van!

6 april 2024

Wat een briljant kussen

Wat een briljant kussen. De voorafgaande 37 jaar van mijn leven altijd moeite gehad met het juiste kussen vinden. Nu nooit meer een ander.

5 april 2024

Be Koala is een aanrader

Ze nemen de klanten heel serieus. Ze hebben een uitgebreide vragenlijst, waarmee ze het handgemaakte kussen, helemaal aan jou aanpassen. Ik ben er erg blij mee en slaap ontzettend goed. Zelfs beter dan voorheen. Ik kan iedereen zo ‘n kussen aanraden

15 februari 2024

Kussen gewonnen

Kussen gewonnen met een kruiswoordpuzzel van Plus Magazine. Na lang sukkelen met een oud kussen eindelijk een goed kussen. Slaapt lekker, ligt lekker. En geweldige service van Be Koala.

5 april 2024