In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... Toon meer

Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bij... Toon meer

Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijz... Toon meer

Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... Toon meer

1. Droogbloemenwinkel

De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Perfect voor een prachtig boeket

Snelle levering en echt een prachtig droombloemenboeket. Na mijn reactie op facebook nog wat extra tips van haar gekregen en nu staat het boeket er echt prachtig bij. Ik ga zeker vaker bestellen!

4 juni 2022

Prachtige bossen

Mijn vorige bos was na bijna 2!! jaar aan vervanging toe. Echt waar voor je geld en goede en snelle levering. De nieuwe bos is ook weer prachtig.

21 mei 2022

Workshop

Leuke gezellige workshop gehad, super goed geregeld, mooie krans en bloemen. Ben er super blij mee

21 mei 2022

Top!

Al een tijdje had ik het idee om eens een droogbloem boeket te bestellen, maar voor Moederdag leek mij dit de perfecte gelegenheid. Mijn bestelling kwam goed verpakt en in een grote doos, ondanks dat de bloemen die ik besteld had niet heel groot waren (maar de bescherming erom heen wel). De levering was snel, de bloemen zijn prachtig en zowel mijn moeder als ik zijn er erg blij mee! Binnenkort ga ik zeker een boeket voor mezelf bestellen.

8 mei 2022

Ietwat kleine bos

Jammer dat de levering wat langer duurde waardoor het boeket voor de verjaardag te laat kwam. Verder was het boeket goed verpakt, maar eerlijkheidshalve vond ik hem wel wat aan de kleine kant voor een boeket van ruim € 55,- Ik had er iets meer van verwacht.

28 april 2022

Hele tevreden klant!

Al meerdere keren besteld bij Beauquet. Elke keer dik in orde! Netjes ingepakt en snelle levering. Ook het contact bij vragen of opmerkingen is altijd goed! Ik ga zeker nog vaker bestellen!

25 april 2022

Aanrader!

Super blij met m’n bestelling, de levertijd en het leuke persoonlijke kaartje! :)

14 april 2022

Goede service!

Echt een goed bedrijf! Het boeket dat ik kreeg leek niet helemaal op het boeket zoals die online op de foto stond. Na een mailtje te sturen kreeg ik direct wat nieuwe bloemen toegestuurd zodat ik het boeket toch meer kon maken zoals ik gehoopt had. Ben dus heel tevreden!

26 maart 2022