In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... Toon meer
Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bij... Toon meer
Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijz... Toon meer
Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... Toon meer
De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.
Lombardijenlaan 171, 5045wn, Tilburg, Nederland
- Info@beauquet.nl
- beauquet.nl
Beau is heel vriendelijk en geeft goede service
Beau is ontzettend vriendelijk en reageert snel op vragen. Ik had (last-minute) een cadeaukaart besteld, die ik graag wilde komen ophalen buiten de standaardtijd dat dit kon. Dat was geen enkel probleem. Erg fijn dat ze zo mee dacht!
Mooie bos kunst bloemen ontvangen maar…
Mooie bos kunst bloemen ontvangen maar met 1 bloem tekort.
Binnen 5 minuten na mijn mail hierover kreeg ik al reactie van Beau dat de ontbrekende bloem nagestuurd zou worden.
Top service!
Super snelle levering
Super snelle levering. Helaas was 't niet zoals ik verwacht had. Ook de retour was heel snel geregeld.
Mooie boeketten
Mooie boeketten, snel geleverd en zoals omschreven. Heb twee keer eerder besteld, laatste boeket heeft twee jaar gestaan!
Mooi boeket en snelle levering
Super mooi product en hele goede service
Mooi product en snelle levering
Op tijd en mooi
Leuk mini boeketje…
Beau heeft een leuk mini boeketje gemaakt en ik kon het al snel ophalen.
Goed, snel en vriendelijk geholpen!
Mijn bestelling was kapot gegaan tijdens verzending. Na een mailtje aan Beau stuurde ze meteen een nieuwe vaas op. Vaas + droogboeket zijn nu super mooi!
Prachtig mooi bouquet
Prachtig mooi bouquet!
Goed verpakt en naar mijn idee een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtige volle bos droogbloemen
Een prachtige volle bos droogbloemen en een snelle levering. Erg blij mee!!
Voor de derde keer droogbloemen…
Voor de derde keer droogbloemen besteld, zoals altijd erg tevreden!
Weer een prachtige bos
Weer een prachtige bos! Super kwaliteit ook. Ben zelf al 3 jaar tevreden met mijn eigen bos en geef ze graag aan andere cadeau. Bedankt Beau!
Goede service!
Omdat ik in de buurt woon had ik voor afhalen gekozen. Het tijdvak kon ik qua tijd niet halen en had dit aangegeven. Beau dacht met me mee en ik kon het boeket een andere dag ophalen. Boeket zelf ben ik heel blij mee, mooie kleuren en ik had een mooie korting!