In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... Toon meer

Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bij... Toon meer

Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijz... Toon meer

Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... Toon meer

1. Droogbloemenwinkel

De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Een prachtige bos!

Een prachtige bos die eruit ziet als op de foto’s. Zeer tevreden, ook over het advies voor een passende vaas. Ben erg blij met het resultaat!

29 april 2023

Super goede service

Super goede service. Al vaker besteld en altijd tevreden. Dit keer was het boeket beschadigd door de post en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Top!

11 april 2023

Teleurstellend

Toen mijn bestelling binnen kwam, waren veel bloemen er vanaf gevallen en geknakt. Erg jammer. Daarnaast was het qua kleurstelling een teleurstelling. Waar in de omschrijving gesproken werd over roze zat in het boeket lila en paarse tinten.

16 april 2023

Erg tevreden

Erg tevreden! Duidelijke website en we kregen korting omdat er op de site stond aangegeven dat de verzending wat langer kon duren (wat we helemaal niet erg vonden! En netjes dat het aangegeven was op de site) maar het was alsnog snel verzonden! Verpakking was ook netjes en de bloemen zien er prachtig uit! We zijn er heel erg blij mee!

3 april 2023

Echt kwaliteit!

Ik heb mijn bruidsboeket besteld bij Beauquet. Er zijn heel veel winkels en webshops die droogbloemen verkopen, maar niet bruidsboeketten maken en dat wilde ik wel verplicht. Toen kwam ik eigenlijk heel snel hier uit en wauw..! wat heeft ze een prachtig boeket voor mij gemaakt. Hele goede service, fijn contact en ik had er ook meteen een goed gevoel bij. Uiteindelijk ook nog de corsages laten maken door Beauquet en daar hebben we zoveel complimenten over gekregen. Heel veel dank daarvoor 🌸💗

21 september 2022

Bij een vriendin een prachtig boeket…

Bij een vriendin een prachtig boeket droogbloemen van Beauquet zien staan en wilde er ook eentje. Kon snel terecht om mijn vaas af te geven en ze heeft ook voor mij een heel mooi boeket gemaakt! Vrolijk en gezellig in huis! Ook fijn contact gehad.

23 maart 2023

Mooie bos droogbloemen

Mooie bos droogbloemen, snel geleverd. Mijn vorige bos heeft super lang gestaan, het was dat ik toe was aan iets nieuws anders stond hij er nog!

5 februari 2023