BRN (bedrijven register Nederland) is pure oplichting! Er ratelt iemand door de telefoon in een niet te volgen tempo, die vraagt of naam, adres, woonplaats klopt (gewoon de basisinformatie van de... Toon meer

Zelfde verhaal als eerder hier verteld. zeggen vorig jaar contact gehad te hebben en of we nu wel de uitgebreide aanvulling willen hebben. Heb zelf verder geen naam of bevestiging gegeven en gesprek w... Toon meer

Dit zijn oplichters. Trap er niet in. Hang op, betaal niets, en doe aangifte van aquisitiefraude. Ze proberen je erin te luizen door te liegen dat je vorig jaar via een rechtsgeldige geluidsopname zou... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OPLICHTERS !!!!

OPLICHTERS !!!!
Geven aan dat ze je vorig jaar hebben gesproken en dat je toen had aangegeven dat je niet de uitgebreide vermelding wilde maar misschien dit jaar wel. PURE oplichting, nooit gesproken, nooit betaald. Schandalig dat dit bedrijf dit ongestraft mag doen. Trap er niet in en pas op wat je zegt !!!!

31 juli 2024

DIKKE OPLICHTERS!!!!!

Ze belden mij op en hielden vervolgens een heel vaag lulverhaal waar ik niks van begreep, vervolgens heb ik meerdermaals aangegeven geen interesse te hebben in de betaalde versie maar mocht dit gratis zijn dan zou dit voor mij goed uitkomen. Nu krijg ik steeds een herinnering van een factuur terwijl ik niet eens ja heb gezegd. En zij beweren van wel.
Ze drijgen nu een incassobureau in te schakelen.

5 juli 2024

OPLICHTERS

Ik ben een jaar geleden begonnen met een bedrijfje die ik al maanden niet gebruik. Vervolgens werd ik gebeld door deze mensen van bedrijvenregister. ik kreeg een sales medewerker aan de lijn en hij probeerde mij een dienst van 500 euro aan te smeren waar ik geen interesse in had. Vervolgens krijg ik een factuur van 500 euro die ik moest betalen! Ik heb meerdere malen aangeven dat ik dit niet ga betalen omdat ik niet eens gebruik maar van hun diensten. Ze geven me aan dat ik heb bedrag moet gaan betalen omdat ik in het telefoon gesprek een JA heb gezegt terwijl ik hier niet eens iets van af weet. Ze blijven vol houden dat ik moet gaan betalen. Ik ben instaat om aangifte te gaan doen.

Heeft iemand tips voor mij wat ik het beste kan doen tegen deze oplichters?

TRAP HIER NIET IN!!!!

1 juli 2024

Geen interesse, maar toch factuur sturen

Telefonisch aangegeven geen interesse te hebben. Ik had zogenaamd het basispakket, wat overigens niet klopt. Vervolgens vraag ik: Ik neem aan dat er nu niks gebeurd en dat ik niks hoef te betalen? Waarop ik te horen krijg dat er inderdaad niks veranderd en ik niks hoef te betalen. Op 25 juni 2024 kreeg ik een mail met een factuur van 477,95 euro. Triest sales gesprek.

25 juni 2024

Opdringerig verkapt salesgesprek

Ik kreeg een telefoontje van dit bedrijf via mijn prive nummer dat mij basisregistratie verlopen bleek te zijn. Naar mijn weten heb ik deze nooit gehad, maar meneer bleef beweren dat ik hier vorig jaar 395 euro voor had betaald. Dit leek mij sterk. Zo'n hoge uitgave zou ik mij toch echt wel herinneren. Ik vroeg of ze mijn mailadres hadden. Dit hadden ze niet. Ook mij rekeningnummer was niet bekend in het systeem. Wel stond mijn (niet actieve) KvK vermeld op hun website... Als klap op de vuurpijl vroeg hij ook of ik interesse had in een uitgebreide registratie om zichtbaarder te worden. Ben hier natuurlijk niet op in gegaan. Verkapt commercieel gesprekje dus.

19 juni 2024

PAS OP OPLICHTERS!

PAS OP OPLICHTERS!

Bedrijvenregister.nl is niet alleen een onnodige intermediair, maar ze leveren ook niet wat ze beloven. Ik heb twee weken geleden een gewaarmerkte uittreksel van de KvK bestelt die binnen enkele dagen geleverd zou worden. Dit is nooit gebeurd en nu is het ook te laat. Bij navraag geeft Bedrijvenregister.nl niet thuis.

28 april 2021
Reviews in alle talen tonen. (53 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken