Eerlijk is eerlijk, ik had 10 E uitbetaald en ontvangen dus daarover kan ik niets negatief zeggen. Ze vragen je van alles in te vullen, oneindig veel vragen, wat ik allemaal heb gedaan, 100%. Toch kri... Toon meer
Na aanvraag uitbetaling wordt mijn account zomaar verwijderd. Heb mails en contactformulier ingevuld voor uitleg. Na een paar weken kreeg ik eindelijk reactie, heb volgens hun niet aan hun voorwaarden... Toon meer
Ondanks de vele slechte en recente reviews, toch een poging gewaagd maar na 2 weken hetzelfde meegemaakt. Ineens is inloggen niet meer mogelijk en heeft je account nooit bestaan. Een nieuw account aa... Toon meer
We bieden betaalde enquêtes aan waarmee iedereen geld kan verdienen. Via de website of onze app.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Probeer al weken een uitbetaling te doen. Scherm gaat op zwart en dat is het dan. Waardeloos.
Oplichting, bedreiging, diefstal.
Eerst enquetes in laten vullen en op het moment dat je uitbetaald wilt hebben (in mijn geval eur 37,60) je account blokkeren en je beschuldigen van fraude. En ik was niet de eerste of enige, lees de reviews hier maar. Dit is diefstal, oplichting en uiteindelijk werd ik nog bedreigd ook per mail.
Schoften zijn het!
Dit zijn gewoon ordinaire oplichters, je krijgt geen cent van ze, ze gooien je er gewoon uit en steken het geld in eigen zak. Schandalig en zo zielige oplichters zijn het , meer niet
Het zijn oplichters. Eenmaal er wat geld staat op je account beslissen ze om je eraf te gooien en ben je alles wat je opgespaard hebt kwijt. Ze steken gewoon alles in hun zak. Begin er niet aan!
Net als vele antwoorden lijkt mijn account niet te werken zodra ik wil uitbetalen, er staat 4 werkdagen voor en die zijn allang gepasseerd. Graag een reactie binnen 24 uur met daarin de oplossing tot mijn uitbetaling
Hetzelfde als alle voorgaande.... uitbetaling zogenaamd mislukt en account geblokkeerd 😠
Kan geen enkele enquête invullen om onduidelijke redenen
OPLICHTERS!! Ga absoluut hier geen enquetes maken. Zodra je een beetje geld erop hebt blokkeren ze je account. Zijn nergens op te bereiken. Dus gewaarschuwd mens telt voor twee.
Zoals zovelen kon ik opeens niet meer inloggen, ik had niet eens mijn beloning opgevraagd. Ik kreeg na vragen bij de ¨Helpdesk¨ een Engelse vage mail van ene Mamta Singh van Cint Support Team waarin stond dat ik de voorwaarden had overtreden en daarom mijn account werd geblokkeerd, deze beslissing was onherroepelijk. Surveys als Panel Clix en Prime Opinion beschouw ik als betrouwbaar, zij betalen altijd netjes uit. Ik mag hopen dat de oplichters van BEENQ vroeg of laat karma gaan ervaren en hard worden aangepakt.
AANVULLING 30-12-2024: Na een week van dagelijks klachten sturen naar Cint Zendesk met o.a. opmerkingen dat talloze Beenq-gedupeerden niet uitbetaald zijn en dat ik juridische actie zal ondernemen, hebben ze (met excuses) mijn account hersteld en zal er worden uitbetaald. Blijkbaar helpt het dus ze te bestoken met klachtmails.
Onterecht verwijderd
Ik werd, net als zovelen hier, opeens van het platform gegooid toen ik een beloning wou opvragen. Hopelijk laat je je niet vangen.
Als ze te veel moeten uitbetalen, stopt het gewoon.
Zoals zovelen werd ook ik geblokkeerd. Ik had op 18 oktober een uitbetaling aangevraagd en die bleef maar staan als mislukt. Oké dacht ik nog. Kan gebeuren. Na weer 12,50 euro aan enquetes ingevuld vroeg ik dus weer een uitbetaling aan. Ik had dus inmiddels 25 euro tegoed voor ingevulde enquetes. Op 27 november dacht ik er klopt iets niet. Dus ik een mail sturen en ja daar kwam heel snel een antwoord dat ik de teams en conditions moest raadplegen. Ook stond er in het antwoord dat ik door een team van analisten niet juist omging met de vragenlijsten. Heel vreemd allemaal aangezien ik al heel lang enquêtes invullen. Als slotakkoord stond er in de reactie. Dank voor uw begrip ! Te triest voor woorden om zo af te sluiten. Ik neem mijn verlies maar voor nieuwe leden wil ik één tip geven. Bezin eer je begin en wees voorbereid op de teleurstelling die komen gaat als je in zee gaat met deze organisatie.
Onterecht verwijderd
Ook ik werd, net als zovelen hier, opeens van het platform gegooid toen ik een beloning wou opvragen. Hopelijk laat je je niet vangen.
Als ze te veel moeten uitbetalen, stopt het gewoon.
Ik werd er opeens uitgegooid. Na mailen een vage mail over terms and conditions van Clint Support. Opgebouwde tegoed is weg, kan er niet meer bij. Waardeloos!
Waardeloze site; ik ben zelfs geneigd om te spreken van oplichting. Wacht al 11 dagen op mijn 10€. Heb nog 3,50€ staan, maar kan opeens niet meer inloggen??? Wachtwoord resetten lukt niet, want e-mails met een reset-link komen niet aan.
Update 6.11: na tig keer de “ helpdesk” mailen, eindelijk op 30.10 hulp gekregen bij inloggen.
Geld zou komen.
Na 8 dagen nog steeds niet en inloggen is ook weer geblokkeerd.
Serieuze oplichters. Ben 14€ kwijt.
Enquetes worden niet geladen waardoor je constant naar een wit scherm zit te staren. Wilde hierdoor mijn account verwijderen wat uiteraard niet lukt. Waarschijnlijk een manier om gratis je gegevens te stelen. Onbetrouwbaar. Niet aan beginnen.
Zonder enige vorm van reden eruit gegooid terwijl ik al jaren enquetes doe en daarnaast nog geld tegoed. Schandalig! Pure oplichterij. Geldt ook voor metroopinion.com
Hopeloze site. Na 6 enquettes werd ik er na 1 antwoord al uitgegooid. Er is voor mij maar 1 betrouwbare en dat
is" Waardevolle Mening", waar ik al 6 jaar lid ben en waar uitbetaling razendsnel gaat.
Zonder reden met een wallet van ruim 20euro eruit gegooid. Support reageert niet of stelt onzinnige vragen. Zonde van de moeite geweest.
Vuile oplichters. Ze betalen niet uit en verwijderen je account zodra je de giftcards probeert te kopen.
Oplichterij, heel bizar dat dit mag bestaan. Wanneer je iets bij elkaar gespaard hebt en het wilt omruilen krijg je een foutmelding. Alles weg. Er word verder niet gereageerd.