Beketo Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Szybka realizacja zamówienia . Produkt jaki zamówiłam czyli KAWA jest rewelacyjny , grzyby spełniają swoją rolę 💚 Zaczęłam korzystać z polecenia , nastepnie poleciłam produkt dalej koleżankom ,które... Toon meer

Update: Ich habe aus Kulanz eine kleine Entschädigung erhalten. daher korrigiere ich auf 4 Sterne. 5 Sterne, wenn die Lanzetten korrekt funktionieren. Die Crossaints schmecken wirklich... Toon meer

Es ist nicht drin was drauf steht. Eigentlich ein Fall für den Verbraucherschutz. Die Creme besteht hauptsächlich aus Kokosnuss, schmeckt auch nur nach Kokos. Drauf schreiben es handele sich um macada... Toon meer

Die Lieferung war schnell und unkompliziert. Leider war das Paket komplett aufgerissen und es fehlte ein Produkt ( das ist aber dem Lieferanten zuzuschreiben). Mit den Produkten bin ich sehr zufrieden... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

114 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Un délice!

Très bon produits, je les utilise pour réduire ma consommation de sucre sans pour autant suivre le régime Keto.

12 juni 2026

Antwoord van Beketo

Merci pour votre avis et votre confiance !

Alles supi

Alles supi! Schnelle Lieferung, tolle Produkte. Immer wieder gerne

20 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Vielen Dank für die tolle Bewertung! :)

Fast 3 Tage lang bauschmerzen

Fast 3 Tage lang bauschmerzen, nie wieder und geschmeckt hats auch nur so lala

21 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Es tut mir leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Solche Situationen sollten Sie am besten direkt unserem Kundenservice melden, damit wir Ihnen weiterhelfen können.

Bona qualitat de productes

Els productes són de molt bona qualitat i compleixen molt bé els objectius. Estem molt contents d'haver-vos trobat!

14 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Merci pour votre confiance et merci d’être avec nous :)

Je suis très contente.

Je suis très contente.
Contre toute attente le pain est délicieux.
Le pain burger n'est pas mal non plus .
Je suis moins fan des choco meal, j'espèrais plus chocolat
Mais en règle générale Je suis très contente .

13 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Merci pour votre avis ! Nous sommes ravis que vous ayez trouvé des produits qui vous plaisent :)

Envoie rapide ,tres bon rapport qualité/prix

Envoie rapide ,j’ai commander un kit Gluketo Meter pour mesurer ma glycemie ainsi que ma cetonemie et je suis ravie. Apareil très simple d’utilisation,semble de bonne qualité et fiable.
De plus c’est un trés bon rapport qualité/prix.

18 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Merci beaucoup pour votre excellent avis ! Nous sommes ravis que notre produit vous ait apporté satisfaction.

Emballage solide et du retard à la livraison .

J'ai reçu les produits avec beaucoup de retard. 12 jours .
Les produits sont arrivés en bon état avec un carton bien fait et résistant. ( les cookies sont un peu fondu mais il fait chaud ).
L'équipe de Beketo à été trés compréhensive et arrangeante.

18 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Merci pour votre compréhension et veuillez nous excuser pour les désagréments rencontrés.

Lider keto

Każde zamówienie przygotowane jest starannie, niczego nie brakuje. A nawet, jeśli się tak zdarzy (na przestrzeni kilku lat tylko 1 raz pomyłka w smaku danego produktu), to firma zareagowała natychmiast i przysłała prawidłowy produkt. Kontakt z infolinią jest zawsze wzorowy-widać, że ludzie, którzy tam pracują-lubią robić to, co robią. Co do samych produktów BeKeto. Moją przygodę z keto zaczęłam kilka lat temu i była to jedna z niewielu firm oferujące bardzo dużą gamę produktów keto. Cały czas rozbudowują różnorodność smaków czy zwiększają pojemności produktów, adekwatnie do zapotrzebowania rynku. Na przestrzeni tych kilku lat BeKeto jest liderem rynku, a więc ch produkty nie mają sobie równych (wypróbowałam kilka innych marek-i zawsze wracały myśli-nie ma co ryzykować, wracam do BeKeto).
Dodatkowo, co jest dużym atutem-firmę stworzył młody Polak, co dodaje kolejnego „plusa”. Gratuluję i życzę kolejnych sukcesów w rozbudowywaniu marki.

16 augustus 2026

Antwoord van Beketo

Ogromnie dziękujemy za zaufanie i wspaniałą opinię. Cieszymy się, że zyskaliśmy Pani zaufanie i możemy towarzyszyć w Keto podróży <3