Trækker levering af reservedel I langddrag og har over 7 måneder udskudt ETA på reservedel 4 gange. Vi opgav nu og køber en ny maskine.
Købte vaskemaskine og tørretumbler i juli 2023. I August 2025 stoppede den automatiske sæbedosering med at virke (1 måned efter garantien udløb) ship happens var leverandørens reaktion. At betale 28... Toon meer
Ubehageligt firma på så mange parametre. Undgå dem for enhver pris! Vi havde en defekt kogeplade. I 2 mdr. har vi ikke kunne lave varm mad, da Beko gør alt i deres magt for at sylte og besværliggør... Toon meer
købt beko køleskab SN145120 sidst i 2015 skulle alligevel ikke bruge det før næsten 2018 pga huskøb - køleskabet kørte upåklageligt , det gør det stadig men temperaturen indeni er 10- 11 grad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your home.
Noorwegen
- beko.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ført bag lyset
Jeg ringer ind til kundeservice angående en kølefryseskab som ikke køler. Køleskabet er 3 år gammelt og jeg bliver rådgivet til, at slå strømmen fra køleskabet i 48 timer, da det skulle kunne hjælpe. Jeg for sågar at vide, at teknikeren ville gøre det, som det første når han kom ud, så for at teknikeren ikke skulle komme forgæves for det, blev jeg rådgivet til at gøre det. Det resulterer i at bagvæggen i køleskabs delen buler ind og skubber hylder ind, så det ikke kan lukkes. Jeg får at vide, det er min egen skyld da det kun er noget de rådgiver til og skal kontakte et andet firma for at få en tekniker ud.
Tak for dårlig rådgivning, som i ikke gider tage ansvar for og en køleskab der gik fra at være lidt i stykker til at være mere i stykker!
Waste of time, so is the ceo
Save your money, no matter how cheap they are , it will end up costing you more in the long run x
Elendig Beko vaske-/tørremaskine
Købte en Beko vaske-/tørremaskine for godt 3 år siden for 4.500 kr. hos WhiteAway og nu er lejerne gået, så den skal repareres for ca. 6.000 kr. Det kommer selvfølgelig ikke til at ske, men det ærgrer mig, at have købt noget af så dårlig kvalitet, at jeg nærmest bliver tvunget til en køb-og-smid-væk kultur. Hvorfor er der kun 2 års garanti på langvarige forbrugsgoder i Danmark når det frister producenterne til at lave noget, der ikke kan holde længere?

Rust
Købte en beko vaskemaskine i 9 måned 2018. Ca 2år efter er den begyndt at ruste under sæbeskuffen.
Og det er ikke i orden for hvornår falder den fra hinanden. Den vi havde før holdt i 14 år uden rust. Og det var ikke en Beko. Dårligt kvalitet tag jer sammen.

Hej Beko
Hej Beko, jeg skriver da jeg sidder som en ret ærgerlig kunde. Vi har en vaske/tørre maskine leveret d. 21/10-2019 i vores nye hjem. Den bliver taget i brug efter vi flytter ind. d. 31/10-19. Her d. 2/11-21 går den så i stykker! Det er pumpen, som har et lille hjul der er limet på og nu faldet af. Da pumpen bliver skiftet viser det sig, at hjulet har lavet et lille hul i slangen og jeg tænker at det hjul nok har været løst før d. 2/11 (vi er forøvrigt 2 voksne mennesker og ikke en børnefamilie). Vi har rettet henvendelse til jer, da vi er rigtig kede af at dette sker så tæt på udløb af garantien, men det kunne i ikke tage jer af. Vi har nok købt BEKO for sidste gang og vil heller ikke kunne anbefale det til andre. Vh Anette, en meget skuffet kunde, 2616,25 kr. fattigere for igen at kunne vaske :-( :-(
Tak for svar, men det ville være meget nemmere hvis jeres holdbarhed på produkter, så var mere en 2 år og meget få dage :-(

fejl på BEKO fryse skab
Jeg har et BEKO fryse skab, som gav nogle problemer, som ikke kunne løses ved at læse manualen som var med. Fejlen var at displayet viste fejl symbol nr.4 var tændt og det viste at der kunne være strømafbrydelse.
Der var strøm til og jeg skrev til supporten i Stokholm som kom med et svar inden for 24 timer, om jeg kunne sende et billede af fejlen, sendt og 24 timer efter kom svaret at det ikke fremgik af manualen at det kunne fjernes ved at trykke 3 gange på alarmklokken :-) dejlig nu blinker det ikke mere og alt virker som det skal.
Stor tak til service Danmark "Ernst"

Antwoord van Beko
Så dårlig kundeservice har jeg sjældent…
Så dårlig kundeservice har jeg sjældent oplevet.

Antwoord van Beko
Beko, ringer kan det ikke blive.
For ca. 2,8 år siden købte jeg en Beko vaskemaskine og en tørretumbler fra Beko. Vaskemaskine blev efter ca. 5 mdr byttet da den "gamle var så meget i stykker at den ikke kunne laves. Jeg fik derfor en nyer model leveret uden bergening. Den skulle så lige repereser efter ca. 1 år, displayet begyndte at mange tal og symboler. dårlig print, var årsagen. Tørretumbleren tager omkring, 3 til 4 timer for at tørre noget sengetøj. maskine medler fejl på filter og vandbeholder, som ikke er der mere, da den er montert direkte afløb.
Maskinerene er købt i Elgiganten i Koldin, sælgereen fik dem prakket på mig, med en fornem salgstale som, de er på højde med AEG, og Bosch, men noget billiger da de samles i tyrkiet osv. tænker han fik provision af det salg. Han fik ikke en glad kunde der kommer igen for at Købe maskiner fra BEKO....
Ringe kvalitet
Vaske/tørremaskine kaput efter 2 år og 4 måneder.
Hvis jeg kunne give NUL stjerner
Hvis jeg kunne give NUL stjerner, så fik de det. Magen til lor.. opvaskemaskine skal man lede længe efter. I morgen er det så 6 gang montøren er her. Den kører ikke program færdig. KØB IKKE EN BEKO opvaskemaskine.
Bøvl, bøvl og atter bøvl!!
Den vasker fint, MEN! VI HAR HAFT SÅ MEGET BØVL MED DEN L**** MASKINE! Jeg gætter på at vi har haft en tekniker til at ordne maskinen 5 gange og vi har selv bøvlet med den i hvert fald 10 gange - og vi har kun haft den i 2 år!! Jeg ville ikke anbefale den til nogen, medmindre de ønsker sig problemer i hobetal.
Købte et lækkert køleskab for 3 år…
Købte et lækkert køleskab for 3 år siden, som er gået i stykker smider rust ud, og køler ikke mere. Sidst gang jeg har købt noget fra Beko, da det hvis er en fejl det ofte sker.
Vaskemakine har aldrig kørt…
Vaskemakine har aldrig kørt tilfredsstillende og de 7 års garanti er ikke meget værd eftersom jeg ikke kan komme i kontakt med firmaet....har forsøgt i 3 måneder
Vi har købt et Beko køleskab til…
Vi har købt et Beko køleskab til indbygning sammen med et Vordingborg køkken, jeg har fået målt temperaturen og har en udskrift hvor temperaturen svinger fra 0,5 grader til 7,5 grader jeg er utilfreds med købet da jeg ikke mener at der skal være så store temperatur forskelle, men har fået den besked at køleskabet ikke fejler noget, er der nogen der har samme erfaring, men køb aldrig Beko sammen med køkken ved Vordingborg Køkken, de beklager bare og så er der vel ikke noget man kan gøre eller???
Elendige produkter og endnu mere flabet…
Elendige produkter og endnu mere flabet og elendig service.
Mit forhold til Beko, Elgiganten og DinHvidevareservice er slut på grund af forløb på 6 måneder med trusler om inkasso med mere. Fik medhold til sidst og de skiftede print.
Fryseskab bruger stadig 100 % mere strøm end det skal og er derudover elendig kvalitet.
Elendigt BEKO køleskab!!!
Flyttede ind i min lejlighed med et sprit nyt bebo køleskab, opdager hurtigt at det faktisk slet ikke køler! Der er formentlig 10-15 grader derinde samt en underlig fabrikslugt, det er simpelthen så ulækkert! Elendig kvalitet, der ryger direkte på lossepladsen! Spar for gudsskyld jeres penge, tid og ikke mindst jordens ressourcer og brug pengene på noget ordentligt der holder!
Jeg har også et køleskab af mærket Beko…
Jeg har også et køleskab af mærket Beko som er lidt over 2.5 år gammelt og med samme problem som de fleste herinde. Brundt pulver der bliver blæst rundt i køleskabet og ingen køling.
Mvh Ken Gaarde
Jeg har ny skrevet med producenten og er blevet lovet et nyt køleskab så de vedkender sig problemet.
Mvh Ken
Købt Beko opvaskemaskine 09/17
Købt Beko opvaskemaskine 09/17. Begge Trådkurve er begyndt at ruste.
Kan på ingen måde anbefale dette produkt.
Har købt en BEKO opvaskemaskine og et…
Har købt en BEKO opvaskemaskine og et BEKO komfur. Anbefaler på ingen måder mærket. Har problemer med vand samler sig i bunden af opvaskeren. Komfuret er VIRKELIG en dårlig oplevelse. Har sprunget vores relæ adskillige gange og nu lige præsis 2 år og 2 måneder efter køb dør det bare helt ud ind i mellem. Vi kan ikke tænde for kogepladerne og nogen gange går ovnen også bare ud. Herudover varmer ovnen ikke særlig godt. Så hold Jer langt væk fra alt hvad der står BEKO på. Sikke en skuffelse.
Elendigt produkt som kun holder…
Elendigt produkt som kun holder nøjagtig 2 år og 6 mdr.
Deres kundeservice henviser til montørservice som holder lukkede 14.30 totalt latterligt.
Lees meer over geverifieerde reviews.