Al enkele maanden maak ik gebruik van de service van Benèl voor de fotografie. Naast de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding leveren ze ook razendsnel. Ook is het geen enkel probleem om de bestel... Toon meer
Al een aantal jaren is Benel onze vaste leverancier voor alles op het gebied van fotografie accessoires en printers. Naast het gedegen en goede advies zijn wij bij Benel altijd verzekerd van snel... Toon meer
Benel is dé Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten.
Buitenvaart 1127A, 7905SE, Hoogeveen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Probleem met mijn wcm plus, door de goede zorg van Adam is dit dan ook snel opgelost geworden door Hans.
Ik Bedankt beiden hiervoor.
Groet Sven

Antwoord van Benel
Ik ben erg teleurgesteld over de klantenservice. Ik ben er nooit van op de hoogte gesteld dat het verzetten van de bezorging extra kosten met zich mee zou brengen. Toen ik belde om de bezorgopties te bespreken, spraken we af dat het pakket achter de schutting (onder het afdak) kon worden achtergelaten, maar er kwam op de bezorgdag niemand aan de deur.
Ondanks dat ik er alles aan deed om de bezorging mogelijk te maken, werd er toch een tweede bezorging in rekening gebracht – zonder dat ik daar vooraf duidelijk over had gecommuniceerd.
Dit bedrijf is absoluut niet klantgericht en ik zal hier nooit meer bestellen.

Antwoord van Benel
heb een richt kijker (reddot) van Vortex waarvan Benel de importeur is, de winkel waar ik dit aankocht is gesloten en kon de garantie probleemloos met Benel oplossen. Naast dat dit snel was (3 dagen) wilde ik een ander groter model en kon ik dit met bijbetaling ook krijgen. Aanrader om Vortex te nemen met de levenslange garantie en zeker het gemak waarmee Benel de garantie afhandeling doet.

Antwoord van Benel
Super tevreden over de service van Benel . Na mijn email via telefoon wegwijs geholpen in een online update van mijn pasfoto software . Rustig , vriendelijk ..uitstekend begeleid . Dankjewel !

Antwoord van Benel
Super klantvriendelijk, iedere keer weer even behulpzaam! Ze nemen echt de tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen.

Antwoord van Benel
Snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn altijd zeer tevreden en komen hier vaker om gebruik te maken van de fotostudio 360.

Antwoord van Benel
Van vraag tot antwoord, van probleem tot oplossing. Ze denken mee en helpen op een duidelijke manier om tot een fotografische oplossing te komen.
En tegen de juiste prijs.

Antwoord van Benel
Kon ons geen correcte oplossing bieden voor een terugkerend probleem, voorheen kon dit wel, nu plots niet meer.

Antwoord van Benel
Na bestelling gemerkt dat ik het verkeerde artikel had besteld.
Onmiddellijk gemaild, geen antwoord gekregen.
2 dagen later bevestiging gekregen van mijn bestelling, opnieuw gemaild. Zonder respons.
Uiteindelijk het verkeerde artikel opgestuurd gekregen.
--- EDIT ---
Kleine moeite om op maandag te mailen dat de bestelling al verwerkt was. Daar zou ik totaal geen probleem mee hebben gehad. Het was ik die uiteindelijk een fout had gemaakt.
Maar 2 mails onbeantwoord laten komt niet echt goed over.

Antwoord van Benel
Een prettig bedrijf dat snel en goed leverd. Tegen interessante prijzen.

Antwoord van Benel
Perfect product, goede prijs, service en snel geleverd. Al jaren klant bij Benel voor mijn foto en video lichten.

Antwoord van Benel
Ik ga Benel.nl voorlopig mijden.
Na een week een telefoontje naar de tussenpersoon gepleegd, die beloofde snel te bellen, maar niks gebeurde.
Na een maand Benel.nl zelf aangeschreven via de mail.
Blijken de bestelde producten gewoon op voorraad.
Er wordt een factuur gestuurd met het verzoek tot betaling.
Nou.... laat maar.
Voorlopig wordt definitief.
En vooral jammer dat team Benel daarna zo'n flauwe reactie plaats.
De bevestigingsmail kwam toch echt van Benel.nl niet van een dealer. Overigens heb ik nog met die "dealer" telefonisch kontakt gehad. Die "dealer" diende volgens de bevestigingsmail uitsluitend als afhaaladres.
Dit is zo'n reactie van: Iedereen is schuld maar ikke niet. Overigens schenden ze privacy door een naam te noemen.
Dikke onvoldoende.
top geholpen en snel geleverd.
aanrader!!!
Zeer slechte ervaring met Benel. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf.
Heb een verrekijker besteld en deze is op tijd geleverd. Helaas is de verpakking beschadigd en de verrekijker lijkt tweedehands. Retourgestuurd maar moet de verzendkosten en administratiekosten van 10 euro betalen. Zeer klantonvriendelijkheid en zeer arrogant!
Mijn vortex monoculair besteld , maar duurde toch langer als afgesproken (kwam misschien ook door het afleveradres).Alleen vreemd dat ik maar een flut betalings bewijs heb gekregen die je over een jaar niet meer kunt lezen, terwijl er op vortex levenslange VIP garantie zit (heb hem maar gekopieerd) Ps, op mail werd redelijk snel gereageerd..........
Ik had 's middags een aankoop gedaan terwijl ik een paar uur na aankoop (via paypal) erachter kwam dat ik het betreffende onderdeel zelf nog als reserve had liggen. Direct een email gestuurd waarin ik vroeg om de bestelling te annuleren en het bedrag terug te betalen via Paypal. De ochtend erop had ik al een bevestiging van Paypal dat de betaling teruggestort was.
Vervelend dat je een aankoop moet annuleren maar wel héél prettig dat Benel zonder moeite (bv emails sturen, weken wachten op je geld etc) het geld direct retour stort.
Top service!
Op klachten reageren ze pas na dik vier weken.
Achtergrond rol van 275cm breed buigt gewoon door, en das volgens hun normaal.
Bezorgen is ook al eens fout gegaan in plaats van bij mij thuis bij de winkel bezorgt waar ik bestelde, en heb erbij gestaan dat de verkoper tot 3x toe juiste adres per telefoon gaf.

Antwoord van Benel
Betaalbare fotografie producten ! Ideaal :)
Heb nu al 2 x besteld via Benel bv , En iedere keer is het heel snel geleverd.
Wat een service!
Tot de volgende keer weer :)

Antwoord van Benel
ik was op zoek naar een flitstriggerset voor Sony. Benel levert deze van het merk Pixel. Na het aanmaken van een klantnummer en de bestelling van de Pixel King op de site van Benel was de set binnen twee werkdagen in huis. Goed, snel en goedkoop zo willen we graag meer bedrijven.

Antwoord van Benel
Aardige mensen, lekkere koffie, mooie produkten!