Ik ben erg teleurgesteld over de klantenservice. Ik ben er nooit van op de hoogte gesteld dat het verzetten van de bezorging extra kosten met zich mee zou brengen. Toen ik belde om de bezorgopties... Toon meer

Na bestelling gemerkt dat ik het verkeerde artikel had besteld. Onmiddellijk gemaild, geen antwoord gekregen. 2 dagen later bevestiging gekregen van mijn bestelling, opnieuw gemaild. Zonder res... Toon meer

Op klachten reageren ze pas na dik vier weken. Achtergrond rol van 275cm breed buigt gewoon door, en das volgens hun normaal. Bezorgen is ook al eens fout gegaan in plaats van bij mij thuis bij de... Toon meer

Ik had 's middags een aankoop gedaan terwijl ik een paar uur na aankoop (via paypal) erachter kwam dat ik het betreffende onderdeel zelf nog als reserve had liggen. Direct een email gestuurd waarin... Toon meer

1. Elektrische apparatuur groothandel
  2. Verrekijkerwinkel
  3. Jachtwinkel
  4. Fotowinkel

Benel is dé Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten.

3,6

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,6

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

schitterend bedrijf en uitstekende service

Ik heb al vaak wat bij Benel besteld en de laatste bestelling was een batterygrip voor mijn canon eos 70d. Vanaf dat deze grip in Nederland te krijgen was heb ik een berichtje gekregen van Benel dat ik hem kon bestellen en twee dagen later had ik hem al in huis. fijne service en ongelooflijk goede producten!!

Lucas van Loenhout / Lunaproductions

23 oktober 2013

Antwoord van Benel

Dank Lucas, voor je review. We zijn erg blij dat je blij bent met onze service. We proberen te allen tijde om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste producten en gadgets op fotografie-gebied. Fijn dat de Batterygrip goed bevalt. Veel plezier ermee :-)

Kennis en service onder 1 dak.

Ik heb een aantal keren iets besteld bij Benel.
Vandaag besteld morgen in huis. Prima service! 3 keer advies gevraagd en binnen no time kreeg ik antwoord waar ik iets aan had. Dus wat mij betreft als je een betrouwbaar bedrijf zoekt met kennis van zaken, stop met zoeken. Benel heeft het!

Antwoord van Benel

Dank voor je bericht. Het team van Benèl is klantgericht en is zelf pas tevreden, als klant dat ook is. Fijn dat je dat zelf ook zo ervaart. We hopen nog lang op deze wijze door te mogen gaan.

Team Benèl

Top product (Falcon Eyes GN-300MV)

De Falcon Eyes GN-300MV bevalt mij bijzonder goed!
compleet geleverd met Shell en beschermkap. Het is de lamp die ik voor elke shoot gebruik en naar grote tevredenheid.

Hij lag (en ligt) op voorraad bij Benel!

Super snelle levering!

top!

Antwoord van Benel

De Falcon Eyes GN-300 MV is een van de populairste flitsers uit/in ons assortiment. Werkt heel prettig en ze zijn handig mee te nemen. Ook buiten je (foto)studio zien we ze vaak. Dank voor je positieve review.

Team Benèl

Service is een mentaliteit, Benel BV bezit deze mentaliteit. Snelle leveringen, snelle afhandeling. Geen moeilijk gedoe, gewoon helder.

Ook de Customer Service is goed georganiseerd.
Benel BV is in mijn ogen een voorbeeld voor andere bedrijven.

Antwoord van Benel

Hartelijk dank voor je review. Benèl heeft een no-nonsense team die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. We weten hoe het is om zelf klant te zijn. Benèl maakt niets moeilijker dan dat het al is. Helder en duidelijk daar houden wij ook van.

Team Benèl

Een prefect bedrijf en produkten ,nog belangrijker perfecte medewerkers!

Als of ik een vriend schrijf haha

Lief Benel..

Ik wil je bedanken voor al je raad en hulp.De adviezen die ik van je krijg zijn voor mij heel belangrijk en helpen me verder met waar ik mee bezig ben. Ik hoef maar te bellen of te schrijven en ik krijg altijd een geduldig en helder antwoord..Elke keer als er een pakket wordt afgeleverd krijg ik kriebels in mijn buik bij het uitpakken en echt is is nog nooit tegengevallen..Alles keurig voor me verpakt als of het kostbare juwelen zijn...De produkten die je voor me hebt zijn geweldig en je denkt ook aan mijn portemonnee...Lieve Benel ik hoop echt dat we nog heel lang vriendjes blijven,want jij maak wat ik doe zo leuk xxx

Heel veel liefs ,je vriendinnetje Jacintha Sterk xx

Antwoord van Benel

Fijn dat we van jou een review ontvangen Jacintha. Nog fijner om te horen dat je ons team een warm hart toedraagt. Wij proberen te allen tijde onze klanten te helpen met de juiste informatie, adviezen en/of producten. Blij om te horen dat het voor jou altijd weer een feestje is om een bestelling van Benèl te ontvangen. Namens het hele team bedankt!

Team Benèl

Goed bedrijf met uitstekende service!

Al enkele maanden maak ik gebruik van de service van Benèl voor de fotografie.
Naast de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding leveren ze ook razendsnel. Ook is het geen enkel probleem om de bestelling in het filiaal in Hoogeveen op te halen. Hierbij heeft men dan ook gelijk de kans om de showroom te bezoeken. Dit kan echter uitlopen op een financieel risico. in de showroom is namelijk veel leuks te vinden.

Antwoord van Benel

Hartelijk dank voor je beoordeling. We stellen je mening erg op prijs. Ook als het betekend dat u mogelijk een financiele ramp tegemoet gaat. :-) Wij houden u graag op de hoogte en zien u graag terug in onze showroom.

Zeer goed bedrijf, Super producten

Een zeer goed bedrijf wat kwaliteitsspullen heeft. Gebruik graag het merk Falcon Eyes waar hun de importeur van zijn waardoor je een goed product hier in Nederland door hun krijgt!

Antwoord van Benel

Falcon Eyes is een relatief onbekend merk in Nederland, dat steeds meer zijn weg vindt naar de fotograaf. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Fijn dat je in Falcon Eyes een merk hebt gevonden, waar je helemaal mee uit de voeten kunt.

Snel, behulpzaam, voordelig, kwalitatief

Al een aantal jaren is Benel onze vaste leverancier voor alles op het gebied van fotografie accessoires en printers. Naast het gedegen en goede advies zijn wij bij Benel altijd verzekerd van snelle verzending en goede communicatie.

Wij zijn dan ook zeer tevreden met Benel als leverancier en hopen deze samenwerking nog vele jaren voort te zetten.

Koen Prins
OpdeFoto.com

1 oktober 2013

Antwoord van Benel

Koen, hartelijk dank voor je beoordeling. We hebben service voor onze klanten hoog in het vaandel staan. Daar waar mogelijk blijven we onszelf verbeteren. Wij hopen nog jaren op een vruchtbare samenwerking.

Team Benèl

Reviews in alle talen tonen. (30 reviews)