1. Verwarmingsapparatuur leverancier
  2. Airconditioningsystemen leverancier
  3. Sanitairwinkel
  4. Loodgieterwinkel

Kwalitatief & voordelig | Snelle communicatie en levering | Deskundig & betrokken advies

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

razendsnelle verzending, klant centraal!

Onlangs een verdeler besteld bij Benem.nl en ik ben zeer tevreden. De verzending was razendsnel en de verdeler + toebehoren waren stevig verpakt. Daarnaast kreeg ik uitstekend advies van het personeel, die echt de tijd namen om mijn vragen te beantwoorden. Hier staat de klant nog echt centraal!

24 april 2026

Bij de aankoop van mijn vloerverwarming

Bij de aankoop van mijn vloerverwarming, heb ik goede uitleg verkregen langs meerdere mails.
Door hun uitleg ben ik bij hun in zee gegaan.
Gratis staaltje laten afkomen, altijd handig.
Daarna heb ik een geheel pakket gekocht met plan.
Plan werd zelf gratis een keer extra getekend. ( mijn fout mijn geschrift was niet altijd even duidelijk, er komt veel informatie te staan op een a4 papier).
En dat was zelf geen probleem.
Zelf heb ik nog een dag voor levering 2 artikels bij gevoegd, ook geen probleem.
De levering kwam op de afgesproken datum gewoon aan. Zeer mooi en water dicht verpakt.
Benem jullie transporteur verdiend ook 5 sterren, vriendelijk, en kwam aan tussen hun 2 uren wat was doorgegeven.

Bij de personen waar ik contact heb gehad tijdens de mails, zijn die personen geboren voor hun job.
Dat wil niet zeggen dat de magazjjniers dat niet hebben, als je zag hoe het verpakt was, hebben zij dat ook.

Jammer dat ik maar 1 keer vloerverwarming moet leggen, maar ik ga zeker nog op de website rond snuffelen wanneer ik de waterleiding op punt moet zetten, zien ze mij zeker terug.

Bedankt Benem en heel het team voor de 5++ sterren ervaring

27 maart 2026

Tackerplaten

Zeer teleurstellende ervaring met deze tackerplaten. De belijning op de platen komt niet goed overeen, waardoor het lastig is om de vloerverwarmingsbuizen netjes en gelijkmatig te leggen. Nog erger: op een aantal platen ontbrak de belijning volledig, wat het werk onnodig ingewikkeld en tijdrovend maakte.

28 juni 2025

Iets teveel besteld

Iets teveel besteld, wat een onderdeel was van "het pakket", dit is naderhand keurig opgelost.
De levering was prima.

28 februari 2025

Vloerverwamringsset

Vloerverwamringsset besteld en wat beugels. Beugels bleken niet aangekomen. Kosteloos nieuwe gestuurd. Ook ontbrak er een wartel (incompleet vanaf fabriek verstuurd) werd volgende dat meteen verstuurd. materiaal dat overwas van de set retour gedaan en hiervoor kosten terug gekregen. Prima.

20 oktober 2024

Prima materiaal, matige service

Zijn duurder dan andere leveranciers, opzich is dat prima maar dan mag de service er ook naar zijn. Bij bestellen van vloerverwarming verdeler waren er 2 wartels vergeten bij te voegen. Dit merk je natuurlijk pas als je hem gaat installeren, dan moet je 2 dagen wachten voor je de goede wartels binnen hebt. Andere opties (zelf plaatselijk kopen en factuur indienen) mogen niet. Dus vertraging. De buizen worden op rollen van 600 meter geleverd waardoor je er niet aan ontkomt om ook een afrol apparaat te huren. Als je dan na installatie onderdelen niet nodig blijkt te hebben weigeren ze retouren omdat ze strak vasthouden aan de retour termijn van 2 weken(!). Jammer, had voor de hogere prijs die je bij hun betaald iets meer verwacht.

27 juni 2024

top service

Airco bleek defect bij levering, vervangen door Benem.
Top service.

21 juni 2023

Vertraagde levering Warmtepomp

Update.
Warmtepomp inmiddels geleverd.

Bij het bestellen van een wp en buffervat werd op de site aangegeven eind september 2022) uit te leveren.
Dit is uiteindelijk eind februari (2023) geworden.

27 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)