Zamówiłam już kilka dywanów i zawsze jestem w pełni zadowolona z jakości produktów. Zdjęcia też wiernie oddają ich wygląd więc nigdy nie ma rozczarowania. Ostatnie zamówienie to był chodnik do kuchni... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Moje trzecie zakupy w Benuta i wciąż pełne zadowolenie z zakupów. Dywany wełniane i bawelnianie wysokiej jakosci. Ceny bardzo konkurencyjne i niskie w porównaniu do sklepów polskich. Duzy wybor produk... Toon meer
Kontakt ze strony firmy poprawny. Problemem było dostarczenie przesyłki. Firma ooosuje ze przekazuje sprawę do firmy kurierskiej, która się ze mną skontaktuje i poinformuje o dostarczeniu. Nie ma kont... Toon meer
Dywan jest śliczny. Czytałam opinie że zbyt żółty - absolutnie nie, ma piękny jasnokremowy kolor, że śmierdzi - czuć go wełną, ale trzeba przyłożyć do niego nos, co raczej nikt nie robi, że są załaman... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Wspaniały dywan 💙
Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałam. Bardzo dobrze zapakowany dywanik, pięknie pachnie nowością i jest bardzo mięciutki 💙 Polecam serdecznie uczciwy sklep!
Rewelacyjna obsługa klienta
Rewelacyjna obsługa klienta
Dywany przepiękne
otrzymaliśmy dywan wygnieciony
otrzymaliśmy dywan wygnieciony, wymiętolony, nie nadający się do użytkowania, zagięcia nie wydają sie łatwe do wyprosotowania, dywan wygląda niechludnie. Zły spósób pakowania przesyłki dywan na siłe zlozony w kostke i wephniety w pudelko.
Mimo dlugiego oczekiwania na przesyłke…
Mimo dlugiego oczekiwania na przesyłke jestem zafowolona. Dywan piekny. Wszystko zgodnie z opisem. Wyglada jak na zdjeciu. Jakość bardzo dobra. Starannie zapakowany
Wart swojej ceny. Kontakt.ze sklepem bardzo dobry. Tylko ta firma kurierska GLS jakaś spowolniona
Dywan i chodniki prezentują się dobrze
Dywan i chodniki prezentują się dobrze. Co prawda, nie tak super jak na zdjęciu, ale trzeba to brać zawsze pod uwagę. Jakość też jest ok i przy tej grubości zachowuje się na podłodze stabilnie. Mata antypoślizgowa nie jest konieczna. Wysyłka do Polski mogłaby trwać trochę krócej.
Przepiękne dywany
To już moje kolejne zamówienie z Benuta.
Dywany są przepiękne i bardzo dobrej jakości. Wysyłka i dostawa błyskawiczne niemal. Gorąco polecam :)
I like the carpet very much
I like the carpet very much! Very comfortable and nice!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
To mój drugi zakup w sklepie Benuta,jestem bardzo zadowolona z zakupu, dywany są przepiękne.
Polecam!
Szybka wysyłka, dywan bardzo ładny, miły w dotyku, pięknie się prezentuje :)
Piękny dywan!
Dywan śmierci stęchlizną nie polecam…
Dywan śmierci stęchlizną nie polecam muszę dywan oddać do pralni sam dywan nie to co na zdjęciu i w opisie na pewno przyszedł w starej brudnej śmierdzącej zalanej foli dramat nie polecam
Jestem pod wrażeniem!
Szybko i zgodnie z opisem oraz wyglądem na zdjęciu. Dywan okazał się lepszej jakości, niż spodziewałem się po jego obniżonej cenie. Jest w rzeczywistości grubszy i pięknie przylega do podłogi. Kolory bez zarzutu.
Dostawa w deklarowanym terminie
Dostawa w deklarowanym terminie, towar piekny:)
Solidna firma
Solidna firma, piękne i dobre jakościowo dywany, zakupiłam już trzeci z kolei. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Dywany są piękne. Jak będę miała zapotrzebowanie na jakiś dywan to na pewno wrócę do tego sklepu.
Opinia
Długi proces wysyłkowy, Pani z obsługi telefonicznej mało precyzyjna w związku z terminem dostawy, wymijająco odpowiadała na pytania. Produkt ; dywan zapakowany tylko w karton, zero foli, stretchu, cały w pyłkach, zakurzony tak jakby już wcześniej był używany ale zwrócony przez innego klienta.
Towar zgodnych opisem no i przesyłka…
Towar zgodnych opisem no i przesyłka zagraniczna też w miarę szybka. Polecam
Dywan przyszedł zmięty
Dywan przyszedł zmięty , upchany w małą paczkę .
Nigdy w taki sposób niechlujny nikt nie dostarczył nam paczki. Jak można było dywan złożyć w kostkę 6 razy!!!
Tragedia na chwilę obecną nie da się go w żaden sposób wyprostować
Dywan wełniany
Szybki kontakt, błyskawiczna realizacja. Wszystko w najlepszym porządku. Dobra jakość w relacji do ceny dywanu.
Dit is Trustpilot