Ik bestelde een video deurbel, aangeprezen als zeer goed. Bleek een uit China afkomstig deurbel te zijn, die nooit gewerkt heeft. Op andere websites kon je dezelfde brol voor de helft van de prijs kop... Toon meer
Service om te huilen . Om product terug te sturen kreeg ik uiterst ingewikkeld adres in China , moest zelf kosten voor verzending “voorschieten” en zou daarna mijn geld terug ontvangen ?! Mijn vertrou... Toon meer
Stoffer en blik besteld voor een goeie prijs en de volgende dag al thuis geleverd. Super snel verzonden dus en PostNL werkte gelukkig mee aan de vlotte levering wat wel eens anders is
1 ster is nog te veel! Wat een slechte service. Boxingmachine gekocht wat een slechte kwaliteit. Er kunnen niet eens batterijen in omdat daar geen aansluitingen voor zit. Compleet nagemaakte... Toon meer
Over Bestdeals.nl
Wij zijn dé online warenhuis van Nederland en België. Voor opbergboxen, wasmanden, vochtvreters, opbergmanden, kleding opbergers en andere handige organizers bent u bij www.bestdeals.nl op het juiste adres.
Wij staan garant voor:
✔ Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
✔ Binnen 30 dagen gratis retourneren.
✔ Gratis bezorging vanaf 50,-
✔ Veilig achteraf betalen.
✔ Niet goed, geld terug!
Bezoek ons snel en scoor uw deal op www.bestdeals.nl
Genieweg 38, 3641 RH, Mijdrecht, Nederland
- 0297547680
- info@bestdeals.nl
- bestdeals.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Snelle levering, laagste prijs
Goed product voor laagste prijs

Prima producten, snelle levering
Prima producten en goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goede producten en prijs
Goede producten en prijs. Het werd helaas wel een dag later geleverd dan beloofd!

Helder en snel bezorgd
Helder, snel, schappelijke prijzen, degelijk product.

Scherepe prijzen klant vriendelijk
Scherepe prijzen, klant vriendelijk, product solide verpakt en vlotte correcte levering m.b.v. Post NL

Antwoord van Bestdeals.nl
Goed verpakt en snelle levering
Goed verpakt en snelle levering, helaas stond ik per telefoon lang in de wachtrij. Maar dat kan gebeuren denk ik rond de feestdagen.

Antwoord van Bestdeals.nl
Goede prijzen en snelle levering
Snelle levering, prijs kwaliteit 👍

Antwoord van Bestdeals.nl
Ik had een verkeerd artikel geleverd gekregen. Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. En de verkeerde artikel mocht ik ook nog houden. Top!