Best of Brands Reviews 2.922

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Butiken i Sickla hade inte min strlk. Och man hade inte för syfte att skaffa hem någon heller. Gick då in på nätet och fann min strlk. Dessutom fick jag 10% rabatt. Dåligt betyg för butiksbeträdet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var lätt att beställa. Paketeringen vad mycket omsorgsfullt utförd och ett litet trevligt brev låg i ett kuvert tillsammans med en retursedel och tips på en enkel retur. Företaget lovade en snabb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PostNord är fyrkantiga i kvadrat! Jag blev lite försenad efter semester men de kunde inte låta försändelsen ligga kvar i i på utlämningsställe i ytterligare 2 dagar trots att jag erbjöd mig att betal... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställer 7 klädesplagg och jag får nästan lika många paket. De kommer också olika dagar och enligt Postnordappen väntas fortfarande 2 paket men jag det tror jag inte stämmer. Jag beställer från e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Herenmode

Geschreven door het bedrijf

Hos Best of Brands hittar du ett kurerat utbud av mode och inredning.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Lätt att använda

Bra pris på tea

11 augustus 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du är nöjd!

Bra service 👍

Bra webbutik, snabb leverans och bra kvalitet på varorna!😊🌸

30 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du är nöjd med din köpupplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PostNord är fyrkantiga i kvadrat

PostNord är fyrkantiga i kvadrat! Jag blev lite försenad efter semester men de kunde inte låta försändelsen ligga kvar i i på utlämningsställe i ytterligare 2 dagar trots att jag erbjöd mig att betala extra!👎
Detta räddade er Rebecca hos er på ett väldigt fint sätt så jag är väldigt tacksam 👍❤️👍

29 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt fina omdöme och dina fina ord, vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med oss!

Antwoord van Best of Brands

Vad kul att du är nöjd med ditt köp, tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och kvalitets produkter som faller…

Bra och kvalitets produkter som faller mig i smaken.
Lätta att beställa och hämta ut på närliggande postombud.

Antwoord van Best of Brands

Vad kul att du är nöjd med din köpupplevelse, det gör oss glada att höra! Tack för din fina recension.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

för det första delas beställning i 2…

för det första delas beställning i 2 olika paket då från olika affärer utan att man får veta det vid beställningen.
Sedan tog det så lång tid innan man fick ena delen av beställningen. i ca 2 veckor?
för det tredje fick jag inga SMS avisering om att beställningen kommit och för den tredje har inte ena varan kommit än efter 2 veckor!!
det tycker jag är mycket dåligt

4 augustus 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för din recension. Jag ser att vi har varit i kontakt via mejl, återkom gärna om det finns något mer vi kan hjälpa dig med!

Bra personal bra råd

Personalen som arbetar i butiken är mycket hjälpsam.

Antwoord van Best of Brands

Vad kul att du är nöjd med ditt köp. Tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen info om att min beställning delas…

Ingen info om att min beställning delas upp och skickas från olika lager samt att man inte har en aning om när det andra paketet kommer

31 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd, jag ser att vi har varit i kontakt via mejl. Återkom om det finns något mer vi kan hjälpa dig med!

Kvalitet till bra pris

Bra märkesvaror till mycket konkurrenskraftiga priser. Jag har nu köpt sex skjortor, tre Stenströms och tre Gants.

Bra kvalitet

Bra kvalitet och snabb leverans

Antwoord van Best of Brands

Vad kul att du känner dig nöjd med din köpupplevelse, tack för ditt fina omdöme!

Fina produkter

Fina produkter. Snabb leverans.

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt fina omdöme och att du handlar hos oss, vad kul att du är nöjd!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varan jag köpte var helt till belåtenhet

Varan jag köpte var helt ok. Leveransen däremot gick till PostNord på Lidl i Mölnvik och jag bor på Ingarö där PostNord har ett kontor på CircleK med bara 200-300 m avstånd

14 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt omdöme, man väljer själv ombud i kassan på hemsidan! Vad tokigt att det kommit fel. Om du behöver hjälpa med något är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra pris

Bra pris, snabb leverans 🚚

Antwoord van Best of Brands

Tack för din recension, vad kul att du är nöjd!

Mycket nöjd

Ralph lauren blusen motsvarade beskrivningen och storleken. Kort leveranstid . Mycket nöjd!

24 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för din fina recension, det gör oss glada att höra att du är nöjd med din köpupplevelse och varan!

Super bra!

Sjukt snabba med att behandla och skicka paketet, fick paketet två dagar efter beställning! Va även bra rabatt på byxorna jag köpte, så är sjukt nöjd.

22 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt fina omdöme och de fina orden, det gör oss mycket glada att du är nöjd med oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lätt stt beställa

Lätt att. Beställa

11 juli 2025

Antwoord van Best of Brands

Tack för ditt omdöme, vad kul att du känner dig nöjd!

Men vänliga hälsningar,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.