Hurtig levering, produkter lever op til udsendelsen og God service på webshoppen. Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️ Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiskt fina kläder som gör en glad. Snabb leverans och vid byte av storlek likaså. Toppen med information, när order är lagd, paketet är skickat och paketet har anlänt. Kunden i fokus allti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lækre styles til gode priser. God service og hurtig levering. Ingen problemer ved returnering. Alt i alt et godt sted at handle. Kan anbefales
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Contactgegevens
Algade 78, 4760, Vordingborg, Denemarken
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️
Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.
En meget tilfreds kunde.
Mit første køb 💝
Mit første køb, bestemt ikke det sidste
Fantastisk med en lille håndskrevet besked i pakken.
Tak tøser ♥️
Lækre styles til gode priser
Lækre styles til gode priser. God service og hurtig levering.
Ingen problemer ved returnering.
Alt i alt et godt sted at handle. Kan anbefales

Elsker jer gode energi og gode humør🤩
Elsker jer gode energi og gode humør🤩
Mine bukser passede perfekt og fik dem meget før end forventet.
Og så har I bare noget mega fed tøj😍

Lækre varer og tophurtig levering
Lækre varer og tophurtig levering

Antwoord van Betty Boo
Fantastiskt fina kläder som gör en…
Fantastiskt fina kläder som gör en glad.
Snabb leverans och vid byte av storlek likaså.
Kunden i fokus alltid!

Super
Super, valgte at ombytte ved returnering. Alt er gået lynhurtigt, ny pakke ligger klar til afhentning og Bettyboo har modtaget min returnering. I er lige så søde i jeres mails til mig, som I giver indtryk af på Instagram/Facebook, jeg bliver nødt til at se jeres butik engang i fremtiden

Antwoord van Betty Boo
Toppen Toppen Toppen🌸Så glad att jag…
Toppen Toppen Toppen🌸Så glad att jag hittade denna butik via Instagram.
Snabb leverans och fantastiska kläder som man blir så glad av🤩♥️

Antwoord van Betty Boo
Mega lækkert tøj 🤩 bliver snart fattig…
Mega lækkert tøj 🤩 bliver snart fattig 🫶
Hurtig levering 👍

Antwoord van Betty Boo
Hurtig levering, fedt tøj og god service hele vejen igennem

Antwoord van Betty Boo
Kan man give mere end 5 stjerner ;-)
Kan man give mere end 5 stjerner ;-)
Jeg er simpelthen nødt til at skrive igen, for jeg vil dele det her med alle!
Jeg er ovenud imponeret af den service, I piger viser i Betty Boo :-)
For det første er det bare noget rigtig lækkert tøj, jeg får, for det andet er jeres bytteservice noget andre kunne lære af.
Jeg havde fået en ring i fødselsdagsgave, som jeg havde i forvejen.
Jeg valgte at bytte den til en anden farve.
Jeg sendte den til jer i mandags og allerede i dag onsdag, to dage efter, har jeg den nye ring. Derudover er der gratis fragt, når man bytter.
Det er da helt vildt!!
Jeg er så imponeret og kan kun anbefale jeres butik til alle andre :-)
Jeg kommer fra Jylland, skal på ferie i Vordingborg i uge 29 (ved godt jeg har skrevet det før :-D )og glæder mig bare endnu mere til at besøge jer igen i år.
Vi ses snart ;-)

Tøj stil til alle 👛👍🏻
Fed butik med fede vare og den betjening man får der fysisk i butikken / over nettet er en tommel op fra mig 👍🏻
Virkelig god butik
Virkelig god butik
Hurtig levering og kun masser af ros herfra
Mange forretninger kan lære af dem
Bedste team og butik ❤️❤️
De er Mega hurtige til at levere og har noget meget lækkert tøj og fede videoer ❤️❤️
Har handlet online
Har handlet online. Fik efter ordre en fin mail, at hvis jeg havde glemt noget ville jeg få fri fragt indenfor en time. Jeg købte hurtig en fin bælte til sættet jeg lige havde købt, men efterfølgende en mail, at der var desværre udsolgt af bæltet, så ordren var slettet, ok, men der kunne godt være tilbudt ny fri fragt hvis der var et andet bælte jeg gerne ville købe, jeg havde faktisk været i tvivl om hvilket bælte jeg gerne ville købe. Derfor giver jeg ikke 5 stjerner, for der skulle i have tænkt jer om, den gode service blev pludselig et irritationsmoment.
Hurtig levering og fine varer
Hurtig levering og fine varer fra et stort udvalg 💚
Fantastisk flot forretning hvor man kan…
Fantastisk flot forretning hvor man kan ser hvor flot tøjet er, fordi der er mange fotos i forskellige vinkler.
Rigtig god kommunikation.
De var rare at kontakte mig, da de mente at der ved en fejl, måske var byttet om på 2 ordrer. Det syntes jeg var virkelig dejligt, at blive gjort opmærksom på.
Sådan en fejl, kan vi jo alle komme til.
Så derfor er der stadig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfekt
Så lækkert tøj 👌 super hurtig levering 👌 absolut ikke sidste gang jeg handler der 😀
Lees meer over geverifieerde reviews.