Bettyboo er en helt særlig butik. De har superlækker og lidt anderledes tøj , hvilket er vigtigt for mig. Det er dejligt at komme i butikken, dem der ekspederer er søde, servicemindede og gode t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
God og overskuelig hjemmeside og gode tilbud. Varen kom dagen efter bestilling, i en rigtig pæn pose. Vil helt sikkert anbefale dette Firma, med godt udvalg af varer og tilbud.
Bedrijf heeft geantwoord
Mine bedste anbefalinger ift køb og modtagelse herfra🙏😃 Desværre faldt den orange farve af min ny indkøbte t-shirt men jeg kunne returnere uden bekymringer og vender snart retur😃
Meget fine forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag men alligevel med en rød tråd. Fuldstændig vild med jeres bukser! Tak. Kh Hanne
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Contactgegevens
Algade 78, 4760, Vordingborg, Denemarken
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Handlat från Sverige
Handlat från Sverige, så mycket fint kommer handla igen.snabb leverans och trevligt kundmottagande 😀

Superbra service
Superbra service, snabb leverans och jättenöjd med min klänning som passade perfekt, kan varmt rekommendera Betty Boo!

Fedt tøj - hurtig levering
Fedt tøj - hurtig levering og lækker indpakning

Antwoord van Betty Boo
Bra Kläder ,snabb service med det lilla…
Bra Kläder ,snabb service med det lilla extra❤️

Antwoord van Betty Boo
Altid glad for at handle med Betty Boo.
Altid glad for at handle med Betty Boo.
Lige prøvet at bytte en bluse til vest og bluse, så nem returmodregning, hvor ny vare sendes, så snart returlabel er aktiveret. Super positiv og hurtig handel💐tak for jer

Altid god service
Altid god service, og jeg elsker at handle tøj hos Betty Boo.

Antwoord van Betty Boo
Lækre varer og god service 🩷
Jeg har handlet flere gange hos Betty boo og hver gang har været en god oplevelse. Hurtig levering, god og hurtig service ved tvivl og let tilbagelevering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 🩷
Mette

I har de dejligste farver i tøjet
I har de dejligste farver i tøjet
Herligt at sammensætte
Lige mig
Tak for jer

Antwoord van Betty Boo
Jeg er altid glad for at modtage min…
Jeg er altid glad for at modtage min pakke fra jer, ❤️ elsker det tøj jeg køber hos jer i har så god en stil som passer lige netop også mig .., selv om jeg nærmer mig de 70 år 😅❤️

Antwoord van Betty Boo
Fineste og sejeste bukser er landet hos mig🌸
Tak for pakken med sommerens yndlings-bukser🙌Camo-bukserne fra Cabana er bare fantastiske - lige som beskrevet og vist - og forsendelsen er altid lynhurtig fra Betty Boo holdet.
Hilsner fra meget tilfreds kunde🌸🌸

God stil :-)
Fint udvalg, hurtig levering og god service - både i webshoppen og når jeg tager 1,5 timers køretur og besøger jer i butikken:-)

Antwoord van Betty Boo
Dejligt med gode videoer/ opslag
Dejligt med gode videoer/ opslag, med forskellige styles - samtidig at der bliver nævnt hvilken størrelse der bliver brugt.
Super glad for mit sidste køb.

Skøn butik
Skøn butik, med fantastisk lækre vare.

Hurtig levering med tøj
Hurtig levering med tøj, der svarer til det, der er beskrevet og det, der præsenteres på billedet. Ingen overraskelser af den dårlige slags

Super lækre styles
Super lækre styles og rigtig god service med hurtig levering 👌🏻✅ så kan varmt anbefale ✔️🤩 og kommer helt sikkert igen 👍🏻

Antwoord van Betty Boo
Meget hurtig levering af en kjole
Meget hurtig levering af en kjole, som var lige så smuk i virkeligheden som på hjemmesiden.

Fantastisk shop
Fantastisk shop. Fedt tøj, super service og hurtig levering !!
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Betty Boo
Altid en dejlig oplevelse at handle hos…
Altid en dejlig oplevelse at handle hos jer. I er inspirerende i jeres tøjstil, selv for en 75 årig🥴